dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blue sky
![]() Prava je šteta što ljiljanima zbog ovih vrućinčina cvijet kratko traje....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nakon dužeg vremena svratih i oduševljena sam viđenim ali to je i za očekivati kod tebe, ne želim izdvajati ništa da ne uvrijedim koji cjetić
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice cvijeće ti je jako lijepo.nadam se da te je led i nevrijeme zaobišlo |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aralija, hvala ti
![]() Drago mi je kad svratiš.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ajama,
![]() Na svu sreću, ovog puta nas je zaobišlo...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeeej draga , evo i ja malo zalutala do tebe! Danas kad sam čula za nevrijeme, odmah sam se sjetila tebe i došlo mi je tako žao, pomislila sam odmah...Bože sad je kod naše Dadinice sigurno puno toga stuklo....No sad kad sam čula da vas je zaobišlo, jako sam sretna zbog toga!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera
![]() Drago mi je znati da netko misli na mene.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, kod tebe cvita li cvita! Mislimo mi na tebe; pravila sam sinu tortu za rođendan i mislim se, da mi je Dadinica bliže...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Draga Nisa!
![]() Hvala ti na ovim prelijepim riječima! Eh, kako bih voljela da mogu priskočiti svakom od vas kad me zatrebate.... Za tebe.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Neugledno si dvorište marljivim radom, u samo godinu dana pretvorila u cvjetnu oazu....kapa do poda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina
![]() Hvala ti draga moja! Tvoja mi posjeta puno znači, a komentar još i više. Samo za tebe, najljepši buket iz moga dvorišta ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Svaki dan donese poneki novi cvijetić..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dadinice, hvala bogu da vas mimoišlo nevrijeme, jutros se i kod mene tako zacrnilo i vjetar počeo da sam se molila Bogu samo da nas mimoiđe, sada pada prekrasna kiša. Ljiljani su ti prekrasni.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail
![]() Drago mi je kad svratiš.... Da, sretni smo sto nas je onaj udar zaobišao. Ne ponovilo se! Ljiljani su moji vitezovi, imaju posebno mjesto u mom srcu. Uživajmo zajedno u njima dok traju. Za tebe.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prošetala tvojim vrtom i uživala ljiljani su prelijepi ali ovaj roza se izdvaja
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravljam te Fany!
Baš je romantičan, zar ne? Za tebe... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga ti imaš plantažu ljiljana, svaka čast!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pozdrav Ljiljuš!
Ma nije plantaža, nema ih puno, tek 15-tak, nisu još svi ni procvali... Samo ja ih jako volim pa ih naslikavam iz svih uglova
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |