Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 11:41
prekrasna ti je žuto-roza lantana..pokušaj razmnožiti reznicama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 08:34
Vijolica, Hug, hvala ti što misliš na mene i dok šetaš. Imam samo ovu lantanu a rado bih i druge boje ali dva puta sam pokušavala posijati i niti jedna nije iznikla. Možda sam nešto krivo napravila ali nije bilo sreće.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 23:25
A ja ti na pp htjela ponuditi sjeme ove lantane
Neki dan sam šetala pa sam usput skupila" malo" sjemenki
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:09
Marta, smile71 dobro došla u moj vrt....Ima tamo još procvjetanih biljčica ali moja kćerka mi je poslala ove slike kao najzanimljivije. Imam tamo samo tu vrstu lantane. Pokušavala sam sijati neke druge boje da odnesem tamo ali nije mi uspjelo... a tamo ima prostora zaista puno, moglo bi se puno raznog bilja posaditi....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:05
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:04
Prekrasne sličice iz južnog vrta, posebno lantane.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:04
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:00

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 20:58
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 20:55

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 20:54
Evo nekoliko sličica iz moga južnog vrta... Kćerka mi poslala jer ona je sada tamo....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 08:46
Gute Fee,smile71
Catalpasmile71

Drage moje, veseli me vaša posjeta. Ako bude sjemena rado ću podijeliti. Prošle godine su isto cvjetali ali niti jedne sjemenke nije bilo...

Josipa,smile71nisam ništa odgovorila na tvoju poruku jer sam imala namjeru izmjeriti koliki je cvijet ali došla kiša a novi treba da se otvori pa ću izmjeriti...Hvala ti na posjeti....
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 23:27
Hvala milice ja bih skoro ponovila riječi od gf ali me malo sram.Embarrassed
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 23:21
Milica , draga , jesam jako bezobrazna ako te molim da mi samo
mrvicu sjemena od  tvojeg bijelog mocvarca spremis  ?

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 22:07
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Catalpa, ako misliš na ovu sliku. To je jacobinia....

Hvala ti što posjećuješ moj vrt....smile71
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 21:54
prošetala i ja sve je bujno i lijepo posebno bijeli hibi kojeg sanjam,milice molim te kako se zove biljka na str.194 osma sličicaSmile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 15:37
Evo još jedan cvijetić - prvorođenac ovog malog vrtnog hibiskusa. U prirodi mu je tamno roza boja, ne mogu na fotiću dobiti pravu boju ali lijep mi je i sretna sam da mi cvjeta, uzgojen iz male reznice.....

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2014 u 23:10
predivan je , stvarno je fascinantan sa tolikim cvjetovima. Čini mi se da zbog  bijele boje izgledaju još veći.smile94
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2014 u 21:41
Procvjetao još jedan močvarko, ovoga puta potpuno bijeli....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 23:08
Malo sam još pogledala i učinila prvi korak ... Odlučila što želim naručiti, samo sada to treba i ostvariti.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,562 sekundi.