Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 94> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prema najavama, još ne bi trebalo značajno zahladiti, a za idući mjesec su najavili miholjsko ljeto. Da im vjerujemo ili ne, pitanje je, jer je tak već par mjeseci. Za sada nas veseli svaka zraka sunašca. A vesele mu se i ptičice, ali i komarci
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Veselim se miholjskom ljetu , veselim se tebi , ah . . . . . . . .
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Draga gute Fee, i kod mene divan sunny day, divan happy day. Takav želim i tebi tamo gore na dalekom sjeveru.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kod nas ti je "mutno" ili kak mi tu velimo "disig" ! To najbolje vidis na ovoj slikici koju sam napravila
s naseg malog balkona ! Snimila sam i pogled s velikog ali mi nije dobro ispala , moram sutra po danu napraviti novu . Vidi se i mreza , to moramo imati radi golubova jer se oni vole doseliti i smjestiti pa i gnijezdo napraviti . ![]() |
|
![]() |
|
@ Anabistrica Draga Ancica evo slikice od "Steckruebe" , ja na zalost jos uvijek neznam dali se uzgaja kod nas i kako se zove na hr . Ovdje se kuha sa malo krompira na juhu pa sam stavila i slikicu da vidis kaj sve ide unutra . Pred kraj obicno narezem hrenovke na kolutice stavim u juhu i to je to ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Draga Miska , ali ja kad sam u HR i jedem kiselu repu (jako ju volim) onda je ona bijela
ali ova tu , ona je intenzivno zuta ! Mozda ju moj fotic nije ni dobro "ulovio" ! Nije hladno , dapace toplo je , pretoplo za sjever i za ovo doba godine ! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Hvala ti draga . Ova zuta ti je dosta slatka , meni je MM danas rekao da je juha bila sladja
nego obicno , ali na to nemas utjecaj ! Takva kakva je ...... ostane . Zato sam i stavila 4 krumpira , ispalo je malo vise pa cemo ju jesti 2 dana , ali ne sutra ! ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Gute Fee, lijep je pogled s tvog balkona "tamo gore", iako je tmurno ne umanjuje mu ljepotu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U maglovitom danu koji izaziva osjećaj hladnoće i kad nije tako hladno, topla juhica posebno godi uz ovakav pogled s visoka.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Temzi i lucy
to vam slobodno mogu reci , to je pogled sa 7. kata ! Inace tu je do jucer bilo prekrasno vrijeme . Pokvarilo se tek navecer kad je padala kisa . Nebi vjerovale , u toj zgradi je takova tisina kao da nitko ne zivi u njoj . Halt , cuvena njemacka disciplina ! ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
draga Gute, dugo me nije bilo, puno sam propustila, od divnih slika cvijeća, do gušterčića , recepata, šala, zato je uvijek lijepo navratiti k tebi po dozu te tvoje tople energije jer se iz tvojeg vrta izlazi s osmjehom na licu.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Draga Belica , vidjela sam te na slikici i sretna sam da tako lijepo izgledas ,
to govori da si to ti , nasa prava , odlucna , dobra Belica . ![]() PS kad se vratim vidimo se na kavici |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lijepo je "tamo gore", zeleno i pitomo... a susjedi u kućicama ispod tebe imaju zgodne okućnice!
![]() |
|
![]() |
|
Draga desert rose , hvala ti na posjeti !
Nekoliko ih stanuje u nasoj zgradi a dolje imaju vrtice i malo voca , malo cvijeca a najprije im je najvaznije da su im djeca u prirodi a ne zatvorena u stanu . Oni isto imaju pravila kojih se moraju pridrzavati , na pr. nikada nesmiju nedjeljom kositi travu , a smece i odpadci se pale u odredjene dane na odredjene mjesece inace se placa velika kazna . Velim , njemacka disciplina ! ![]() |
|
![]() |
|
Jako lijep pogled s balkona. Kućice izgledaju tako malene, ali vidi se da je okoliš uređen.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lucy draga , i jesu malene i drvene . Ti ljudi koji ih imaju , smiju samo tu i tamo , ponekad i vikendom
u njima prenociti ali im je zabranjeno u njima za stalno stanovati ! Uredjene moraju biti , jer ako nisu , onda ih se opomene pa ako ne slusaju onda im grad otkaze plac . Tada bi morali staviti kucicu na ledja i cakum pakum , u koliko nije unajmljena . ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Lijep ti je pogled s balkona.. Znas da cu ja posebno uzivati u svakoj " balkonskoj" slici koju stavis..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |