Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 8283848586 120> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, lorice...skupljat ću sjeme, čujemo se!
a, ovo...moj ulov u Kauflandu...kalatea za 8 ili 9 kn.. ...i zvijezdica..za 3 kn ...nadam se da ću ih sačuvati... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plavi plumbago sa plavim zvjezdicama, neznam ime, u plavom loncu...i onda na slici vidim i plavu muhomlatilicu...pa kad sve poplavi...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...najnoviji projekt...u prerasušenoj staroj bačvi ...
pa pričekajmo da poraste cvijeće, pa da vidimo, jel se isplatilo bušit rupe... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i makić je odnekud nastanil moje dvorište...baš je nježan...
...hvala na narančastoj graničici... očito je na desnu stranu mog vrta odlučilo sve cvasti...lijevi i središnji trenutno zaostaju... .......novi buketić... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...velika zelena gužva...bit će posla u proljeće...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ukrasna djetelina...
...još jedna hostica sa nježno lila-rozim cvjetom...a iglica ne posustaje... neznam imena hostama, ak tko zna...slobodno napiše...nem se ljutila... ...gazanije koketiraju sa suncem...čim sunce nestane, one umorne zatvore svoje latice... mislim da je to iberis...uspravni... |
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kalatea je prekrasna, samo ju drži na svjetlom mjestu ne direktnom suncu i uvijek održavaj zemlju vlažnom.
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja travarica, ha-ha!
Mislim,( htjela sam) da sam ubrala gospinu travu i stolisnik! Nadam se da jesam! |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Lovro,prava si travarica,prava gospina trava i pravi stolisnik,bit će čaja.Nećeš vjerovati,ali i ja sam jučer brala trave za čaj,zima bu duga,treba unaprijed misliti.Lijepo ti sve cvate na desnoj strani,a kada tu završi cvatnja bu se preselilo na lijevo.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti...za sad se super drži! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, spremam se u nedjelju opet...baš je lijepo šetati šarenim prostranstvima, uživati u mirisu poljskih cvjetića i pjevu ptica! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobra večer...
par slikica iz povrtnjaka... ...paradajzića par...onih rano posađenih...ne bojim se mraza ni vjetra, ni snijega, uskoro ću papat ja njega... ...i kukuruz je dost rano posijan...na placu kom mladog kukuruza košta vrtoglavih 5 kn...bumo se još malo strpeli... ...patašoni su prerasli veličinu moje šake..moram ih počet upotrebljavat u kuhinji...za sad samo zelene tikvice pripremam za jelo... ..presađivanje i grubo obrezivanje godilo je samo crnom ribizlu, dok crveni i ogrozd ove godine štrajkaju... ..ova ljepotica je zalutala među žute cvjetove kasnije posađenog paradajza... |
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra susjeda s lijepim darovima, a i ulov u kauflandu je odličan po toj cijeni, nema večeg gušta kad tako dobro upeca čovjek biljkice.
Plumbago u bačvi ima da bude prekrasan kad se razbuja i procvate. Ostatak ekipe je suvišno i hvaliti kad se hvale sami svojimlijepim cvijetnim glavicama. Ps. što ćeš s kantarionom i stolisnikom? Ulje iz prve, rakijica iz druge? |
|
belica,zagreb
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belice, hvala na pohvalama!
Ulje od gt, da! A stolisnik..isto pacam u ulju... Veliš, rakijica? Nismo baš na tu stran vudreni, al daj recept, zadnje vrijeme non stop nekaj sprobavam! tebi! |
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni sakupi sjemenke bijelog sljeza !! A ja tebi sjeme tamnocrvenog !!
A ..........ako ga je tebi uvalila susjeda, ti ga uvali meni jer ja sam takav uvalila malom kaktusu i sad joj je procvijetao !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Anaidu,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutro. Nisam ni ja od rakijice tip. To je moj darling nedavno probavao razne domaće s travama i kaže da mu je ta naj bolja od svih koje je do sad probao. Recept- uobičajeno čini mi se - čista domaća rakija + stolisnik i na sunčeko 3 tjedna- može se i šećera staviti pa se dobije liker.
|
|
belica,zagreb
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lovrice povrtnjak ti je fantastičan , a cvijeće preljepo, posebno onaj bijeli sljez !Vidim da i ti skupljaš ljekovite trave, i ja sam ovoe godine skupila dosta trava, neka se nađe. Kao čto reče Mali kaktus, zima je stvarno duga!
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Free]Meni sakupi sjemenke bijelog sljeza !! A ja tebi sjeme tamnocrvenog !!
A ..........ako ga je tebi uvalila susjeda, ti ga uvali meni jer ja sam takav uvalila malom kaktusu i sad joj je procvijetao !! ...free, skupit ću sjeme...to mi jepostala opsesija u zadnje vrijeme! a...kaktusić??? znaš, ovak sa cvjetom je baš zgodan...neću ti uvaliti cijelog, već pola...sestrinski...jel može? ..asarinice su se primile, samo kadulja nekaj neće živjeti... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, sa nostalgijom za mirisom mora, šaljem ti !
Belice, isprobat ću u mini količini!...i tebi jedna ! Tikvić, hvala na pohvalama! Sve za sad lijepo raste iako nema kiše..nadam se da će izdržati ... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8283848586 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |