Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 126> |
Korisnik | ||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Leona ja ti kao i Carol moram reci da me je zuta tekoma osvojila ! Jako je lijepa sto ne znaci da i sve ostalo nije predivno ! Ponavljam se , zar ne ?
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Carol,draga,hvala,da Tekoma je malena,a pravo da ti kazem ni ne znam koliko raste dali je neka vrsta patuljaste videcu,to sam dobila pelcer u jesen i eto sad vec cveta neprestano,ja je isto zaista obozavam,skabioza imam nekoliko boja,prvi put sam sejala prosle godine. |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drada Leona teško je naći riječi kojima bih mogla opisati svu ljepotu tvojih biljaka i tvog vrta.
Zato ovog puta neću reći ništa, jer je šutnja često riječitija od bilo koje riječi. |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Leona31 krasne biljke, krasne slike
|
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma kakvi ponavljas ,znas da nam svima godi pohvala iskusnijeg clana a to je sad slucaj kad me ti tako lepo pohvali,hvala ti draga Gute. |
||
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joj ,pa sta da kazem...hvala ti,i ti si jedno veliko |
||
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i pustinja u coveku |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
možeš se ti draga komotno uobraziti koliko divnog cvijeća imaš , ovakve boje tekomu još nisam vidjela
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobićeš moju fotku uredno zapakovanu,s mašnicom i autogramom
|
||
The impossible is often the untried.
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Beti,ne moras da se trosis,vec sam te zamislila,jel hoces da ti slikam koliko ih je u basti izmedju kukuruza,paradajza,kupusa....
|
||
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da evo sam se uobrazila...svako cvece je za sebe posebna prica,s'moje tacke gledista,i svako ima svoju lepotu i car...uh dajte malo vode...,draga Nona imas ti i te kako lepsih cvetnica i onog drugog od moje tekome...cini mi se tvoja banana... |
||
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i pustinja u coveku |
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
The impossible is often the untried.
|
||
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma kad svratim kod tebe najradije bih se rasplakala,toliko ljepote a nikako da stigne barem mali dio tog prelijepog cvijeća,ma draga bez rijeći sam kad šetkam tvojim vrtom
|
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nema ti druge nego ''nekog'' da posaljes za mali deo,mozda dobijes i vise hvala ti draga moja Sarajka,i bas mi je drago da si dobila vremena da se pojavis na nasim stranicama. |
||
i pustinja u coveku |
||
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Leona. cijeli osmi mjesec nisam bila kod tebe, prošla sam tri-četiri stranice unazad i nauživala sam se prekrasnog cvijeća kod tebe, imaš samo birano i neobično lijepo , sve mi se sviđa, povrće sobne biljke koje su sada vani i naravno sve ove cviječke vani.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aha sad ce padne kritika,kako si samo mogla da ne svratis ,draga moja lepo si to rekla ali i ja ti kazem dosla bi na casove kod tebe,na obuku za uredjenje jer kod tebe mi se mnooogo svidja. |
||
i pustinja u coveku |
||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i pustinja u coveku |
||
Odgovori | Stranica <1 8182838485 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |