Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 109> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava rapsodija boja, prekrasno cvijeće i fotografije.
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove dve slike sa Save su me ostavile bez daha,stvarno ali stvarno je nestvarno lepo,velike pohvale za tvorca slika.
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana hvala
Leona sve je učinila priroda a ja sam samo to uslikala i podjelila s vama |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je bilo setati tvojim vrtom i gledati te ljepote ! Poplava nije dobra , to znamo svi , ali , slikice koji si snimila su umjetnicke , vrijedne svakog casopisa ! Doci cu sigurno za kratko vrijeme opet !
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je već i glicinija u punom cvatu, moja se tek počinje polako otvarati. Slike poplavljenih polja i Save su ti jako lijepe.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga blu-sky budući da me neko vrijeme nije bilo na forumu još nisam bila u tvom vrtu i to još na Savi koja budi lijepe uspomene u mom sjećanju. Prošetala sam od prve i srce ostavila u svoj ljpoti tvog imanja, prekrasno, ostala sam doista bez teksta.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga blue, ne znam da li se kod tebe više divim ljepoti tvog dvorišta, cvijeća, raskošnog vrta, vrijednim rukama...ili fotografiji. Iz svega se vidi da si prava umjetnica. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me ponovo kod tebe, a kako ne bih došla kad imaš tako krasne fotke, naravno i cvijeće. Ova glicinija se tako lijepo smjestila, baš joj paše odabrano mjesto
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće, a fotografije...nemam riječi..zaista vrijedne svakog časopisa...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam stigla na obale tvoje rijeke... Odmoriti, o mnogo čemo promišljati i uz pogled na cvijeće krenuti dalje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje šetačice svima lijepi pozdrav i veliko hvala na lijepim riječima :Gute Fee, Anabistrica ,Smail,Bucka, Moon Agava,Anaida
jedno vrijeme sam imala problem sa prijavom ali sam to riješila kad sam skužila u čemu je fora |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |