Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 90> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro, čestitam na "unapređenju", a biljke su ti za 10+++++!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prosetala sam tvojim vrtovima - I ostala odusevljena, prekrasno sve
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitam ti na tituli cvjetnog gurua ! iz Makarske ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Potpisujem svaku riječ što je Smail napisala !! Dodjelu titule nisi morala čekati ...ti si odavno za sve nas bila CVJETNI GURU !!
I, samo da se javim da sam bila tu !! i |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
čestitam i ja
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
TI !! Kane su mi lijepe i neobicne, a vidim i ono krasno drvce, koje nije bas za nase, zagorsko, podneblje.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pregledala sam sve ljetne zaostatke,nagledala se divnog cvijeća i još ljepših fotki.Moji ljubimci su ipak sukulenti i onaj prekrasan clematis.I da ne zaboravim, čestitam na tituli.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
zgodna gazdarica okružena prelijepim cvijećem!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitke i od mene, sve ti je za deset, a bome ni gazdarica ne zaostaje za cvijećem.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti i lijepim riječima svima moji dragi cvijetni prijatelji
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro, prekrasno je kod tebe!
Lagica je predivna, a crveni sedum baš osvaja!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro, imaš jako lijepe biljke. Vidi se da su njegovane sa puno pažnje i ljubavi. Izdvojit ću biserak, tako je nježan, tako mio, na tvome se posebno vidi od kud mu taj naziv !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro, stvarno krasne slike prekrasnih biljaka ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
uzivala sam u slikama
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |