Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 125> |
Korisnik | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tiho sam obišla tvoj vrt, prekrasno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je uvijek zanimljivo i lijepo
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je slikano jučer blizu mene na jednom izvoru.
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ledena fotografija! I ja mislim da led i bura više šteti nego sami snijeg. Pozdrav!
|
|
život je more
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav i Vama
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdravčić i od mene!!! Je slikica smrznutog izvora lijepa ali sam ipak očekivala nešto sa više boje!!
Nadam se da neće previše biljčica stradati ni od bure ni od snijega ako ga ima kod tebe!! Radujem se prvom zatopljenju i tvojim prvim vjesnicima proljeća!! Ali i svemu ostalome iz tvog vrta za dušu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam prošetala cijelim tvojim vrtem, stvarno je raj za oči.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je predivna!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam dolazak duuuugo očekivanog proljeća i slika lijepih vrtova kao što je tvoj.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela bih jednu informaciju u vezi perunika .Vidjela sam da si svoje perunike sijao ,pa me zanima koliko dugo treba proći do prve cvatnje ,ja sam svoje posijala prošle godine i sada mi niču koliko trebam čekati-godinu-dvje...
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
2-3 godine minimalno treba cekati, nekad i vise |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado hvala na brzom odgovoru
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja mislim da je došlo vrijeme za nove sličice !!! I previše je vremena prošlo od kada nema sličica, a znamo da je već predivno !!!!
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muhlenbergija, znam da ćeš reči što da slikaš pa svake je godine sve isto !! Muhle, ali ni neznam kako da ti kažem, koliko žudimo mi koji smo daleko pa nemoženo skočit uživo u tvoj vrt ( a meni treba i inspiracija iz tvog vrta, ma izblijedile mi slike tvog vrta uživo !!) koliko je lijepo vidjeti kako se tvoj vrt budi, iako se do sadaa već potpuno probudio i spreman je za bal slika !!!
A i ono o čemu se šapuće, tvoj kaktus garden, pa kaj reći, zagolicalo me , jer znam da će biti prekrasno !!! Srdačan pozdrav ti ostavljam !!!! I ako treba, oblačić koji šaljem !!! |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako stvari stoje,Naš Muhle,vrijedno radi,pa nema vremena, sa name slikavati
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je,je, vredan je, nema ča .
Kad san ja bila tamo bila su gotva dva dela cactus gardena a treći del je u izgradnji, bili su tek posloženi kamiki i pripravljena zemlja za sadit....... Videla sad ča će bit tu posajeno i znan da će bit FA-MO-ZNO.
Inače šetala san se između rascvatenih ukrasnih breskvi, jap. trešanja, glicinija, božura svih boja u punom cvatu, cornusa florida, judića.........FAMOZNO
A valda će bit ka slika
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znamo da Muhle ima puno posla !! Ali mali predah - slik-slik i mi zadovoljne !!! Umjesto cigaret pauze, ionak ne puši !! Pa ja i na vrt idem s fotićem mogao bi i on zalijevat i sadit s fotićem !!
A čak bi moglo i u polju akcija "kad se vrijedne ruke slože" a za to vrijeme Muhle slika !!! Ja sam za, u polju radim za dva para ruku !!! Samo trebam jednu motiku i dva štila za nju !! |
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |