Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 134> |
Korisnik | ||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
@Miss m, @ moon, Obregoniu sam kupio ovo proljeće od Zvoneta u Litiji. Na netu je dosta podataka o uzgoju a i sam Zvone je dosta pisao o uzgoju Obregonia. To me je odvelo na pravi put. Cijelo ljeto sam ju skrivao od direktnog sunca i držao u svijetloj sjeni. Ovih dana cvijeta po drugi puta. Imam dvije obregonije različitog habitusa u kolekciji i oba dvije cvjetaju. Evo ih tu u društvu sa strombićem i demsiem. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
miss,ivany,pd,mk,glickica
![]() pinus ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
@11111- ružo, uvijek dobro došla.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ivany,Miss M,Pinus,uživanje je dolaziti ovamo
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
naći ću ja tebe jednoga dana ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
||
![]() |
||
|
mk, ti si već trebala svratiti.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Ja imam cijepljenu na pereskiopsis još je mala ali od kad sam ju dobila dobro je narasla isto ju držim u sjeni, kad ideš slijedeći put kod Zvoneta slobodno mi kupi jednu da imam jednu i na vlastitom korijenu. Ove godine sam zakasnila imao je Sekelj na flori doduše malecke ali na korijenu. Slijedeće godine ću ga nazvati i rezervirati neke koje još želim prije flore da mi spremi.
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus...pa vidiš da smo zajedno ja i ti na mom postu ...nisan se sama uputila ...e
|
||
|
||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
![]() |
||
|
Ivany,ovo je čarobno
![]() A kakva ti je ono mammillaria u lijevom uglu,ako ja dobro vidim ima dva vrha?
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ivany, lijepi cvjetovi, a kaktusi, moglo bi se reći, kapitalci.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
Hvala! Da,ima dva vrha ali neznam koja je,u proljeće je skoro završila u smeču jer sam mislila da je gotova ali sam ju ipak ostavila i super se je oporavila,dok jedna druga te veličine je propala.
|
||
![]() |
||
|
1111 ne budem ih presađivala jer iovako nemam kuda sa njima ni po ljeti, a kamoli zimi,maknem jedino kojega ako trebam pelcer
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Imam i ja nešto slčno, možda i sto sa 2 vrha, a sad ima i pelcer, obični jednostruki. Ali nema još cvijet, pa ga ne slikam.
|
||
|
||
![]() |
||
|
hvala ivany... i ja ću ostavljati sve u jednoj tegli jer tako vidim od vas....a štaš...i vi ste jednom bili početnici
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ružo, sad lijepo sve one što si razdvojila vrati u istu teglu
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ružo,vidiš to se Glikica lijepo šali,pusti ih da lijepo rastu,za koju godinu ćeš i ti imati takvav gustiš od kaktusa.
![]() |
||
||
![]() |
||
|
I ja se osjećam ko početnik jer sam tek nedavno počela pratiti forum,moji prvi kaktusi su bili posađeni u zemlju iz voćnjaka,nisam imala pojma da postoje mammillarie,rebutie....,sve su to bili samo kaktusi
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |