Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obećala sam vam malo "drukčijih" slika iz mog vrta, onako kako je to u nedjelju vidjela i fotićem zabilježila Salomon.....morat ću je zadužit za službenog fotografa jer vidim ja da nije sve u fotiću nego je ipak u onome ko je iza njega.... Moji proljetni ljubimci.... nakon onih viđenih kod Otok ovo je prava "siromašćina"....
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Batići - preslice
![]() ![]() ![]() ![]() Potočnice
![]() Maćuhice
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Detalji iz kamenjara....
Arabis
![]() Njevica ispred sestrine kuće
![]() Phloxići....
![]() ![]() ![]() ![]() Grota sa mlječikama...
![]() ![]() ![]() Saxifraga
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Još malo pa je moja ukrasna trešnja sva u cvatu.... tu se je već lagano mračilo
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pa malo panoramskih..... iza kuće
Višnja u cvatu
![]() ![]() ![]() Yuka i šimšir sa novom friz...
![]() ![]() Kod ljuljačke
![]() Za ovu je sliku rekla Salomon da je ko iz nekog vrt-kataloga
![]() ![]() Za danas toliko.....u ovih par dana već ima nekih novosti, procvjetalih biljki, kad bi barem vrt bio tako lijep cijelo ljeto.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Korjenko prava si majstorica od cvića,svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivne slike predivnog cvijeća,a oni čempresi baš kao iz nekog časopisa,ko po špagi
![]() Samo mi nije jasno ,zar kod tebe več cvatu žute kane ![]() |
|
![]() |
|
Ajme Miro koliko si vremena šetala po mom vrtu da si izvukla ove slike sa prve stranice i to iz 2008 godine
![]() Drago mi je da ti se sviđa kod mene i nadam se da ćeš još koji put svratiti "na kavu"
![]() Štefek, te tuje su mi 2007 god. dobro ispraznile kesu
![]() A žute kane....ma neeeee, to je Mira izvukla jesenske slike iz naftaline
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne filozofiraj o tulipanima, jer ih imaš više nego ja i krasni su.
Ove slike zapravo ne treba komentirati, treba ih gledati i uživati |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jučer sam imala probleme s visokim tlakom i dobro da si ove fotke stavila danas i moram ti reči da neznam što mi je ljepše fotografije ili "modeli" , a opet iz "pouzdanih izvora"
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, kod tebe je divno!! Uvijek ti volim doći.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma za odmorit dušu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve su slike prava konkurencija bilo kojem cvjetnom katalogu i onom o uređenju vrtova. Ma maogu se oni svi skrit pored tebe. Niš se tu ne more izdvojit, možda zame ona opuncija med grotah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Točno kaže Otok. Nemam komentara, t.j. riječi.Šetam, gledam i uživam!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako, jako, jako lijepo!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Korjenko pravi si majstor fotografije,a to pokazuju sllike tvojih tulipana.
Obožavam obilaziti tvoju hacijendu. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pozdrav tvom dragom tati
![]() a ja ću se došuljati do tvog vrta jedne večeri ima tu dosta za fkrasti ![]() da nemate peseka možda? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |