Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 94> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preljepo cvijeće, naročito suncokreti i lijepe kate koje kod tebe već cvjetaju.
![]() ![]() ![]() Ne znam što je to hokaido, dal neka specijalna tikva?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
šnjof-šnjof!
njam-njam! Ne bi iz ovog vrteka tak brzo otišla! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Plave ljepe Kate su super!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Draga Gute, bome vam zbilja "skidam kapu" za vrt. Ne samo da je pun cvijeća nego i prekrasnog povrća. Vaš je boravak ovdje očito "radni" ali su vam rezultati zavidni!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Gledajući tvoj povrtnjak sve više me hvata želja da i sama napravim jedan
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E sad sam gladna kao vuk
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Slazem se sa tikvicem sav trud ti se vratio i sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute bila si jako vrijedna i sad uživaš u plodovima svoga rada.
Povrće je super, a kruške mame da se zagrizu. Cvijeće po običaju preljepo! Nemam riječi!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Gute, slažem se sa moon, krasno povrće, voće i cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma krasno - povrće, voće cvijeće - divno
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari draga , malo truda - puno uspjeha ! Hvala ti na komplimentima ! Sarica , kumovi su otisli dalje a i telefon je konacno popravljen , budemo se dogovorile ! Obadvjema vam saljem veeeeeeeeeliku
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nevjerojatno da iz onog tako malog i skromnog vrteka imaš toliko povrća...svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jos bi mi milije bilo , draga Natalija , da konacno dobijem plavu lobeliju i da mogu tebi uciniti radost kako si ti meni ucinila sa bijelim ljiljanom ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute cvijeće ti je divno, a plodovi slasni izgledom
drago mi je da ste ti i tm uspjeli ostvariti svoje cvjetne snove ![]() |
|
![]() |
|
I na kraju secer : ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je japanski Hokkaido : ![]() i ovo , ali nisam bas zadovoljna rastom : ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo jos mora malo rasti : ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo smo MM i ja danas "nasli" na vrtu :
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno ti je cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida draga , veseli me da ti seje dopalo kod mene ! Stvarno sam intenzivnim radom i velikom ljubavlju stvorila , naravno uz pomoc MM , malu oazu ! Ona pustos koju smo pri povratku nasli , tjerala je suze na oci ! Draga Nataly , sretna sam da sve cvijeta kao da me zeli utjesiti za upravo tu gore opisanu pustos ! Sve kaj si nam dala se primilo i raste dalje , tebi na cast a nama za sjecanje na onaj predivan prekrasan dan kod tebe ! Gospina trava , draga , ti mi dajes 5+ a u stvari si ti svojim sjemenjem doprinjela mojem stvarno velikom uspjehu ! Reci cu ti od srca isto kao i Nataly : to divno cvijece raste tebi na cast a nama dvoje na veliku radost ! Sarica draga , veseli me da si prosetala ovako kad vec nisi u stvarnosti ! Imala sam goste (kumove) s onog sjevera ! I ako sam im se jako razveselila kad sam ih vidjela , moram priznati , pokvarili su mi svojim nenadanim dolaskom racun ! Znam da me ti razumijes . Svima jedna veeeeeelika ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |