Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 104> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E vidim i kod tebe puno clematisa! Jedan ljepši od drugoga!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno draga i iz bliza i iz daleka, biljčice su fenomenalne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima, Bergenija ja im ništa posebno ne radim svaki tjedan ih prihranjujem željezom i prihranom za cvijet i obavezno špricam jednom mjesečno protiv peronospore i bijelih uši..
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
a sa čim ih špricaš? pitam jer su meni prošle godine te bijele mušice dosadile, napale bakope dok surfinije nisu dirale...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, opet ona tvoja trava na rubu jezerca. Pa kako ti je tako velika? Oduševila me!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Moram pogledat u papirima koje mi je jedna žena kopirala koja mi je i dala surfinije, kupila sam od prihrane sve što mi je ona napisala i bile su prekrasne, nadam se da će i ove godine tako..Hoya festuci ne radim ništa, samo ju svako jutro zaljevam, sada je godinu dana kak sam ju posadila i ogromna je.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kod tebe uvijek ljepo...lezero je za 10...de mi reci kako se zove ova biljčica kraj jezera ,više djeluje kao mali grmić, uskih sivkastih listića....već dugo vremena je želim na baviti no nisam još u centrima naišla na nju a baš mi je simpa.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
NichII=) ako misliš na ono kod jezerca na onaj malo veči grmić to je ukrasna trava festuca
|
|
![]() |
|
da na to sam mislila.....
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je preslatko
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gledaj ti tu fuksiju
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme Stefi kod tebe divote, fuksije, clematisi, sve ti je lijepo i rasvjetano
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti..Ma ivna i kod mene ih ima ko u priči ali ja sam samo neke presadila u gredicu ostali još čekaju da pronađem mjesta za njih..
Konte jedina greška kod fuksije je što ju nisam posadila u viseču teglu nego ovako.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |