DECOUPAGE |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 86> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kompletić je prekrasan!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su oni pokloni kojima se diviš, s guštom igraš (vrlo nježno da se sačuvaju) i spremaju u kakav sandučić da imaš uspomenu za cijeli život.
|
|
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pitanje di ima kupiti taj kompletic jer kod nas u zd nema nigdje
inace predivan je
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledaj po china shopovima,singapur,kako li se vec zovu..... ja sam takav set vidila u jednom china shopu kraj mene,cijena cca 25kn
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Martina, ne znam da li u Zadru ima Offertisima, ja sam tamo kupila i koštao je nekih 10-ak kuna!
|
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima velika
|
|
ANĐELKA
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki puta kada pregledam tvoje nove radove jednostavno me oduševiš
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne mislite da ništa konkretno ne radim, tj. da radim samo neke stvarčice sa malu dječicu (ali i to se mora) napokon sam završila decoupagirana gipsana srca za jedno vjenčanje (samo 100 kom)
a sad je napokon došla na red ona ogromna škrinja. Uslikala sam je onakvu kakva je bila (vjeruje u prirodi je u puno lošijem stanju i ima onaj ustajali podrumski miris). Danas sam uspjela samo skinuti ovo sve platno s nje i pokušala pomalo iznutra skidati ovaj zaljepljeni papir, ali jooooj, bole ruke....
|
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dječji kompletić je baš pravi razigrani dječji, ova poklon srca su me oduševila, koliko ih je samo...ja sam za jednu svadbu radila samo dvadesetak bočica,
a tek škrinja...jedva čekam gotovu da se mogu diviti. Zašto ja nemam takvu u podrumu? hm...možda da pratim glomazni otpad i probam preduhitriti cigiće... |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...tješi se Šabice, ja nemam ni podruma ni tavana ni balkona ni terase, pa kad vidim ovakvu poslasticu za koju znam da će zasjati kad prodje tretman naše Anđelke, unaprijed se veselim... je, bit će tu posla, možda više u unutrašnjem dijelu nego izvana, ali... mislim da će itekako vrijediti truda...
...bome si se nalijevala gipsanih odljevaka draga Anđelka, no srčeka su preslatka i još za takvu namjenu a maleni kupaonski kompletić je medenjak pravi, kako će se samo praviti važna mala princeza... i sama sam ih radila i imala prilike vidjeti reakcije limača nakon što dobe ovak nešto....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima ! A sad odgovor Šabici i Primaveri......na žalost škrinja nije moja! Dobila sam je na usvojenje samo do obnove, a onda put pod noge! Potrudit ću se i nadam se da će nova vlasnica biti zadovoljna!
|
|
ANĐELKA
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uff, koja lipa škrinja ...čekam nastavak, al do tada ću malo
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj... kak bi se ja rado dokopala ove škrinje...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si se naradila.
Bilo bi jako lijepo od tebe da nam u etapa pokazuješ izradu ove velike i lijepe škrinje. |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj pad na leđa govori više od tisuću riječi........krasna škrinja,jedva čekam nastavak.......a o srcima sam još prije sve rekla ......što ne znači da nisam i dalje bez teksta što se tiče njihove količine i izgleda.....
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj,kakav izazov. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veselim se onome što nas čeka sa sandukom a za srca kapa doli
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalno,Anđelka.
|
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |