Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 113>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 08:22
Dobro jutro, evo i mene na kratko.

Mare dogovor za ove ...pije ostaje, to jest danas ćemo se naći ...Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 09:21
Pozdrav svima,
za sada i ja mogu na kavu. Valjda mi se nešto neće iskomplicirati. Samo mi recite koji je znak raspoznavanja?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 11:54

Morema, izgleda da ću ja biti prva tamo. Onda ću ti dati kratki opis "moje malenkosti" .

Smeđi kaput sa krznom oko vrata, kosa pokupljena u rep i bordo naočale. Mislim da me nećeš moći " fulati"
Wink
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 11:59
A moja malenkost je smeđa duga jakna i smeđa duga kosasmile61. A što ću što sam sva duga, jedino mi fali 10-tak u visinu. Pozdrav
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 12:05
Nemojte zaboravitio foto aparat upotrijebitismile175
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 12:11
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Nemojte zaboravitio foto aparat upotrijebitismile175

Ja svoj već jesam zaboravila, ali izzy ga uvijek ima u torbi. Još samo da se sjetimo i upotrijebiti ga....LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 12:12
Originalno poslano od člana morema morema napisao:

A moja malenkost je smeđa duga jakna i smeđa duga kosasmile61. A što ću što sam sva duga, jedino mi fali 10-tak u visinu. Pozdrav

Onda neće biti problema...bar se nadam.LOL
Vjerojatno ću tražiti stol oko ulaza sa Savske....
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 12:16
Cure ja se tu moram ispričati neću doći na kavu danas jer idem na sprovod u 16 ali u mom selu, tak da se ne vraćam natrag. I baš mi je žao Unhappy
Sve vas pozdravljam, popijte kavu i za mene smile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 23:24
A ja se ispričavam što se nisam ispričala i nisam mogla doći, tegobe su ipak bile prevelike, a krevet danas najbolje mjesto za mene Smrc,%20byee... Nadam se da ste se lijepo provele i barem malo pofotkale smile79
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:11
Dobro jutro svima,
Proljeće nisam te uspjela skužiti u Medi po tvom opisu. Bila sam od 16,35 negdje do 16,55 ali ništa. Jeste li bile poslije 17?
Baš mi je bilo žao, ali biti će još kava, zar ne?Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:17
@morema: dobro jutro...
si možda pofotkala onu svoju papirnatu tortu za vrtić?
ili ak imaš neku slikicu s proslave iz vrtića da se vidi torta Embarrassed

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:41

Dobro jutro svima,
Proljeće nisam te uspjela skužiti u Medi po tvom opisu. Bila sam od 16,35 negdje do 16,55 ali ništa. Jeste li bile poslije 17?
Baš mi je bilo žao, ali biti će još kava, zar ne?Wink

Ajoooj morema kako mi je žao!!!Confused
tatjana i ja a poslije i izzy smo sjedile u onom dijelu prema parkingu ( za pušače)LOL.
A ja sam cijelo vrijeme imala ogrnut smeđi kaput, baš iz tog razloga da me prepoznaš!!!

Da li si dolazila u taj dio ???? Sjedile smo za trećim stolom....Confused
Šteta što nas nisi našla, jer moram priznati da nam je bilo super, smijale smo se do suza, a poslije išle i u šoping sa bakom tatjanom.

I da...moram vam reći da je tatajna super gospođa a za izzy znamo već od prije da je super.

Znači, kavica je bila više nego ugodna a smijeha u obilju.LOLLOLLOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:48
Ups, saboravila sam spomenuti kolače od bake tatjane koje je napravila, ali i palačinku koju mi je izzy donijela čak iz Čakovca!!!smile78
Doduše, bila je sa sirom ali slatka, ali svejdeno me oduševila da me se čak i u Čakovcu sjetila.

Baka tanja tvoje kolače smo mama i ja na kraju pojele, muški dio ekipe nije imao baš pretjeranu želju, a mi ih nismo niti tjerale da ih pojedu.LOL

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:56
curke, samo prijedlog za ubuduće što se tiče kavica...
oni koji se ne znaju nek unaprijed razmijene brojeve mobitela za svaki slučaj Big%20smile
šteta propuštenih prilika inače Tongue

@proljeće: išla sam jučer tramvajem oko pola 6 (žurila na jedan drugi dogovor), a pored mene je stajala ženskica i meni sinulo da je istog opisa kao tvog za kavicu s foruma...LOL ali to bi već bila bizarna slučajnost...

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:08
kami, torta je ispala super, slikala sam je i budem je stavila u svoju galeriju. A što se tiče fotkanja u vrtiću  sada je  tetama zabranjeno da slikaju. Baš šteta.

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:11
Proljeće, a tražila u onoj dijelu bliže Savskoj kako si rekla. A bila sam i u onom dijelu prema parkingu, ali očito nisam dobro gledala. Više sam se bacila prema Savskoj. Baš mi je drago da ste se dobro provele, bude još prilika.
Dobar je prijedlog od Kami da se razmijene mob da ne bi bilo zabune.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:19

kami, torta je ispala super, slikala sam je i budem je stavila u svoju galeriju. A što se tiče fotkanja u vrtiću  sada je  tetama zabranjeno da slikaju. Baš šteta.

a opće se ne čudim toj odredbi s obzirom kaj se sve nažalost događa u današnjem svijetu,
ali naravno da šteta ne imati uspomene, meni su baš drage moje slavljeničke i blagdanske fotke iz vrtića...

jedva čekam vidjeti tortu, čim stigneš stavi Big%20smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:22
Kami nisam bila u tramvaju u to vrijeme.

Morema, onda ćemo se dogovoriti za druge kavice, može i mobitelima, nije problem. Zaista mi je žao da si bila tamo a da se nismo vidjele....ali nadoknadit ćemo mi to uskoro. Wink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:27
Cure drago mi je da ste se dobro provele, ali mi je žao kaj nisam mogla doći. A obzirom da vidim da se druga kavica bude uskoro organizirala poduzet ću sve korake da na nju dođem Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:28
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Kami nisam bila u tramvaju u to vrijeme.
LOL pa naravno da to nisi bila ti, to bi pokazalo da je zagreb ipak selo...Tongue

pitanje svima...
Di se mogu nabaviti onako neki vitičasti, gotičko-renesansni okviri
veličine barem A3 papira, može metalni, gipsani, nije bitno?
JeL ima tog na hreliću ili britancu? Kika, Magma home?

Nije bitna boja jer bi ga posprejala ili pofarbala po potrebi,
trebam za jedan origami pothvat frendici uokviriti...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.