Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 113> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro, evo i mene na kratko.
Mare dogovor za ove ...pije ostaje, to jest danas ćemo se naći ...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
za sada i ja mogu na kavu. Valjda mi se nešto neće iskomplicirati. Samo mi recite koji je znak raspoznavanja? |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morema, izgleda da ću ja biti prva tamo. Onda ću ti dati kratki opis "moje malenkosti" . Smeđi kaput sa krznom oko vrata, kosa pokupljena u rep i bordo naočale. Mislim da me nećeš moći " fulati" |
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A moja malenkost je smeđa duga jakna i smeđa duga kosa. A što ću što sam sva duga, jedino mi fali 10-tak u visinu. Pozdrav
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemojte zaboravitio foto aparat upotrijebiti
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svoj već jesam zaboravila, ali izzy ga uvijek ima u torbi. Još samo da se sjetimo i upotrijebiti ga....
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda neće biti problema...bar se nadam.
Vjerojatno ću tražiti stol oko ulaza sa Savske....
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure ja se tu moram ispričati neću doći na kavu danas jer idem na sprovod u 16 ali u mom selu, tak da se ne vraćam natrag. I baš mi je žao
Sve vas pozdravljam, popijte kavu i za mene |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro svima,
Proljeće nisam te uspjela skužiti u Medi po tvom opisu. Bila sam od 16,35 negdje do 16,55 ali ništa. Jeste li bile poslije 17? Baš mi je bilo žao, ali biti će još kava, zar ne? |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@morema: dobro jutro...
si možda pofotkala onu svoju papirnatu tortu za vrtić? ili ak imaš neku slikicu s proslave iz vrtića da se vidi torta |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoooj morema kako mi je žao!!!
tatjana i ja a poslije i izzy smo sjedile u onom dijelu prema parkingu ( za pušače).
A ja sam cijelo vrijeme imala ogrnut smeđi kaput, baš iz tog razloga da me prepoznaš!!!
Da li si dolazila u taj dio ???? Sjedile smo za trećim stolom....
Šteta što nas nisi našla, jer moram priznati da nam je bilo super, smijale smo se do suza, a poslije išle i u šoping sa bakom tatjanom.
I da...moram vam reći da je tatajna super gospođa a za izzy znamo već od prije da je super.
Znači, kavica je bila više nego ugodna a smijeha u obilju.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups, saboravila sam spomenuti kolače od bake tatjane koje je napravila, ali i palačinku koju mi je izzy donijela čak iz Čakovca!!!
Doduše, bila je sa sirom ali slatka, ali svejdeno me oduševila da me se čak i u Čakovcu sjetila.
Baka tanja tvoje kolače smo mama i ja na kraju pojele, muški dio ekipe nije imao baš pretjeranu želju, a mi ih nismo niti tjerale da ih pojedu.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke, samo prijedlog za ubuduće što se tiče kavica...
oni koji se ne znaju nek unaprijed razmijene brojeve mobitela za svaki slučaj šteta propuštenih prilika inače @proljeće: išla sam jučer tramvajem oko pola 6 (žurila na jedan drugi dogovor), a pored mene je stajala ženskica i meni sinulo da je istog opisa kao tvog za kavicu s foruma... ali to bi već bila bizarna slučajnost... |
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami, torta je ispala super, slikala sam je i budem je stavila u svoju galeriju. A što se tiče fotkanja u vrtiću sada je tetama zabranjeno da slikaju. Baš šteta.
|
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, a tražila u onoj dijelu bliže Savskoj kako si rekla. A bila sam i u onom dijelu prema parkingu, ali očito nisam dobro gledala. Više sam se bacila prema Savskoj. Baš mi je drago da ste se dobro provele, bude još prilika.
Dobar je prijedlog od Kami da se razmijene mob da ne bi bilo zabune. |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a opće se ne čudim toj odredbi s obzirom kaj se sve nažalost događa u današnjem svijetu, ali naravno da šteta ne imati uspomene, meni su baš drage moje slavljeničke i blagdanske fotke iz vrtića... jedva čekam vidjeti tortu, čim stigneš stavi |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami nisam bila u tramvaju u to vrijeme.
Morema, onda ćemo se dogovoriti za druge kavice, može i mobitelima, nije problem. Zaista mi je žao da si bila tamo a da se nismo vidjele....ali nadoknadit ćemo mi to uskoro.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure drago mi je da ste se dobro provele, ali mi je žao kaj nisam mogla doći. A obzirom da vidim da se druga kavica bude uskoro organizirala poduzet ću sve korake da na nju dođem
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pitanje svima... Di se mogu nabaviti onako neki vitičasti, gotičko-renesansni okviri veličine barem A3 papira, može metalni, gipsani, nije bitno? JeL ima tog na hreliću ili britancu? Kika, Magma home? Nije bitna boja jer bi ga posprejala ili pofarbala po potrebi, trebam za jedan origami pothvat frendici uokviriti... |
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |