Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 203> |
Korisnik | ||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kao i uvijek, tako i sada u proljeće je pravo uživanje obilaziti tvoj vrt.
Baš ti zavidim na onim velikim kaktusima, super su ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
|
Kod tebe je uvijek pravo zadovoljstvo prošetati.
Svaka čast za onu grotu ča si je otkopala i pokazala u punoj ljepoti.
Puno je posla na hacijendi, ali odiše ljubavlju.
A one pinokio tulipane imam i ja, ali nisu ni sluga tvojima pa sam te zato pitala. Mislim da ću ih nagodinu posaditi nagusto jedan do drugoga pa će mi možda, možda biti sličniji tvojima.
|
||
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Predivno mjesto za druženje i
![]() Ali mislim da je ne bih mogla na miru popiti jer bi stalno vidjela nešto novo i lijepo.
Super je.
|
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
čak se i TM hvali vašom ljepotom
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
morem ja sjesti na onu ljuljačku da malo odmorim? od tamo mi je fini pogled, a i malo sam ti umorna danas
![]() korjenko, svaka čast ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Cure moje i dečki ( svratio je kod mene i Luka
![]() ![]() Luka, baš sam danas pisala Bergeniji da su ovi moji "lopatari" ove zime preživili i preko -10 a nisam ih ničim zaštitila i zdravi su ko dren
![]() Ako ih imaš u vazi probaj jedan manji dio staviti u vrt pa što bude....
Ja tako uvijek eksperimentiram , dosta toga mi je i propalo ali i to je neminovno u vrtlarenju
![]() Primorka, ja tulipane volim saditi skupno, pogotovo ove niske sorte, sve lukovice posadin va mali kupćič i onda na proljeće to tako lijepo izgleda
![]() Konte, si se odmorila? Nisam ti htjela smetati ali drugi put kad se budeš ljuljala dobit ćeš kasnije motičicu, ima tamo vrtić sa hostama, treba ga opljevit
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
znaaaalaa sam
![]() ma nema frke...odmah ću usporediti hostice sa svojima ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Draga Korijenko - najljepša mi je tvoja rečenica u kojoj veliš da si se strašno namučila, ali da ti je predivno bilo vidjeti kako se "rađa" nešto novo, dosad skriveno u tvojem vrtu, u malom predivnom komadiću raja! Ja sam, doduše, tvoje rečenicu malo preradila ali mislim da si nam tako nešto htjela reći.. Divno!!
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
korjenko ove tvoje grote su predivne, hacijenda je svakim danom sve ljepša, mene su se dojmili ovi lopatari..
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ove grote su poseban ukras na tvojoj hacijendi, a ti si ih još tako lijepo ukrasila cijećem i tako naglasila njihovu ljepotu, da su jednostavno nenadmašne
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
U tvome vrtu boraviti je užitak za oči i odmor za dušu.
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Korjenčice draga, pregledala sve "zaostatke" i zbilja imala sam svašta i vidjeti, od trave Wimbledonske (falio mi samo Ivanišević), prekrasnih grota, tulipana i da ne duljim previše,moj favorit je vrt-krug radi sljedova biljaka u kojima ću imati prilike uživati ubuduće. Hacijenda je prekrasna.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Bila, vidjela, uživala...
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Uh, uh, ovaj mi je vikend bio stvarno napet. Kako su najavili u nedjelju kišu trebalo je sve doopljeviti i izorati u subotu...... "kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...." uspjela sam posaditi (šeglin) celer, bašejak (baziliko) i posijati petrsin (peršin), tata danas sije blitvu, ja ću popodne salatu , rigu i rotkvice a za sutra ostavljam kapulicu i merlin...
U nedjelju smo malo profeštali uz roštilj i brdo kolača..... moj cvjetni guru (tata) slavio je 88. rođendan.....zaželjela sam mu još barem 12 ......
![]() Salomon je napravila malo umjetničkih fotki haciende tako lijepih da nisam vjerovala da je to iz mog vrta.......stižu uskoro
![]() Svima koji su bili
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
bravo za vrijedne rucice
![]() a tati sve cestitke za rodjendan i da dozivi 100-tu ![]() i jedva cekam ove slike ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
o pa zaista ste bili vrijedni
![]() |
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Bravo, korijenko, i triput hura za tatu!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |