Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 21:08
Kao i uvijek, tako i sada u proljeće je pravo uživanje obilaziti tvoj vrt.
Baš ti zavidim na onim velikim kaktusima, super susmile94,nemogu ih se nagledati..A ono šta kažeš za tulipane i ja sam ista..... toliko cvijeća i ruža imam a žao mi je brati za vaze.LOL

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:28
Kod tebe je uvijek pravo zadovoljstvo prošetati.
Svaka čast za onu grotu ča si je otkopala i pokazala u punoj ljepoti.

Puno je posla na hacijendi, ali odiše ljubavlju.

A one pinokio tulipane imam i ja, ali nisu ni sluga tvojima pa sam te zato pitala. Mislim da ću ih nagodinu posaditi nagusto jedan do drugoga pa će mi možda, možda biti sličniji tvojima. 
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:38
Predivno mjesto za druženje i smile142 .
Ali mislim da je ne bih mogla na miru popiti jer bi stalno vidjela nešto novo i lijepo.
Super je.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:40
čak se i TM hvali vašom ljepotom Wink a i ima čime!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:52
morem ja sjesti na onu ljuljačku da malo odmorim? od tamo mi je fini pogled, a i malo sam ti umorna danas  Embarrassed
korjenko, svaka čast Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:55
Cure moje i dečki ( svratio je kod mene i Luka Smile) volim kad vas je ovako puno kod mene, kad je gužva.... Hug, odmah mi je ljepše kad znam da vam je ugodno prošetati mojim vrtom.....

Luka, baš sam danas pisala Bergeniji da su ovi moji "lopatari" ove zime preživili i preko -10 a nisam ih ničim zaštitila i zdravi su ko dren Wink.
Ako ih imaš u vazi probaj jedan manji dio staviti u vrt pa što bude....
Ja tako uvijek eksperimentiram , dosta toga mi je i propalo ali i to je neminovno u vrtlarenju Wink.

Primorka, ja tulipane volim saditi skupno, pogotovo ove niske sorte, sve lukovice posadin va mali kupćič i onda na proljeće to tako lijepo izgleda Smile

Konte, si se odmorila? Nisam ti htjela smetati ali drugi put kad se budeš ljuljala  dobit ćeš kasnije motičicu, ima tamo vrtić sa hostama, treba ga opljevit LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 12:15
smile120
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 12:15
znaaaalaa sam LOL
ma nema frke...odmah ću usporediti hostice sa svojima LOLWink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 12:36
Draga Korijenko - najljepša mi je tvoja rečenica u kojoj veliš da si se strašno namučila, ali da ti je predivno bilo vidjeti kako se "rađa" nešto novo, dosad skriveno u tvojem vrtu, u malom predivnom komadiću raja! Ja sam, doduše, tvoje rečenicu malo preradila ali mislim da si nam tako nešto htjela reći.. Divno!!Clap
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 18:54
korjenko ove tvoje grote su predivne, hacijenda je svakim danom sve ljepša, mene su se dojmili ovi lopatari..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:01
smile39strašne su mi one kamene stepenice..ćisti mrak
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:19
Ove grote su poseban ukras na tvojoj hacijendi, a ti si ih još tako lijepo ukrasila cijećem i tako naglasila njihovu ljepotu, da su jednostavno nenadmašne Clap
život je more
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 23:34
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Ma ko nebi popio kavu u ovom malom carstvu,grotu sam ti vec hvalila i opet cu jer je svaki puta sve ljepsa,mislim mogla bi i meni spakirati koji komad pa poslatiLOLLOLWink

Ma vidi ti ove šaljiviceWink, najbolje da stavim malo dinamita, možda nešto odleti i do tebe LOL

Pa cuj tog se nisam ni sjetila,al nek ti bude necu ti juLOLuzivat cu ja u njoj ovdje kod tebeWink

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:59
U tvome vrtu boraviti je užitak za oči i odmor za dušu.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:05
Korjenčice draga, pregledala sve "zaostatke" i zbilja imala sam svašta i vidjeti, od trave Wimbledonske (falio mi samo Ivanišević), prekrasnih grota, tulipana i da ne duljim previše,moj favorit je vrt-krug radi sljedova biljaka u kojima ću imati prilike uživati ubuduće. Hacijenda je prekrasna.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:46
Bila, vidjela, uživala...Smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 15:11
Uh, uh, ovaj mi je vikend bio stvarno napet. Kako su najavili u nedjelju kišu trebalo je sve doopljeviti i izorati u subotu...... "kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...." uspjela sam posaditi (šeglin) celer, bašejak (baziliko) i posijati petrsin (peršin), tata danas sije blitvu, ja ću popodne salatu , rigu i rotkvice  a za sutra ostavljam kapulicu i merlin...
U nedjelju smo malo profeštali uz roštilj i brdo kolača..... moj cvjetni guru (tata) slavio je 88. rođendan.....zaželjela sam mu još barem 12 ...... Hug

Salomon je napravila malo umjetničkih fotki haciende tako lijepih da nisam vjerovala da je to iz mog vrta.......stižu uskoro Smile

Svima koji su bili smile78i koji će mi opet doći........
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 15:16
bravo za vrijedne rucice
a tati sve cestitke za rodjendan i da dozivi 100-tu
i jedva cekam ove slike
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:57
o pa zaista ste bili vrijedni Clap tati 88 pusa i neka još dugo pomaže svojoj korijenčici
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:05
Bravo, korijenko, i triput hura za tatu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.