Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 243>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:11
kod tebe prava cvjetna džungla...a ja u zaostatku...zato ću za svog favorita odabrati burgmansiju- zasita je krasna nijansa i prekrasni cvjetoviClapClapClapSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:08
Ma sve je kod  nje super sam što ona nedostaje---smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:14
krasno Triša,sve od reda
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:33
Ove opise(hoyin cvijet,Nihin,....i sl)obožavam.
Jel to nije krasno,imati dio svakoga od nas kod sebe!
(ovo je više napisano za cure koje se još uvijek srame tražiti neki cvijetWink)
Istina,na kraju ispadne da svog cvijeća ni nemamo no koga briga uz ovakve ljepoticeBig%20smile
Trišasmile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:31
Baš tako shasha, strašno se veselim kad dobijem neki cvjetak od nekog i želim da se zna čiji je i da onda šetajući vrtom mislim na te ljude, jer da nema ovog foruma, pa ni djelić toga nebi imala.
A druge godine rekla sam ništa neću kupovati, pa svi imamo ponešto za razmjenu.

Drage moje ma svima jedno veliko hvala, evo vratila sam se ovog časa iz vikendice i najprije zavirila na forum. Svima velikasmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:09
Triška nadam se da si se fino iskupala, odmorila i donijela nam novih slikica Wink 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:20
Je kontesice biti će slika i iz dvorište, ali momentalno ima dosta slika baš iz Skradnika - sada je tamo prekrasno.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 09:49
Kako ti je dvorište preživjelo ove pustinjske temperature?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 10:41
Svaki dan zaljevanje sa špricalicom, koju premještam po dvorištu, a dok me nije bilo kćer je zaljevala i danas kiša spasila stvar. Manje više sve se dobro drži.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 12:14
Juhuuuuuuuuuuu vratila se TrišaHug---smile79--
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:07
an je bio kao stvoren za raditi nešto u dvorištu oko cvijeća, pa sam ga za to i iskoristila. Trava, korov, trava, korov, tako izgleda područje oko cvijeća. Na stazici je neophodno počupati travu. Cvjetovi se guše od djeteline i neke čudne trave, koja se širi brzinom svjetlosti.
Uspjela sam ipak napraviti malo reda, iako trebalo bi mi više ovakvih ugodnih dana, no ljeto je pa neka bude sunce - to je u redu.

Zato sam napravila malo slikica iz ptičje perspektive s kćerinog balkona.

I malo pojedinačnog. ova crveno žuta ljepotica od sada će imati zasluženo mjesto u mom dvorištu.

Crveni hibiskus dobiven od Primorke u Skradnicu ima nekoliko pupoljaka - baš me iznenadio

Kažu da su pasiflorine tikvice - plodovi jestivi - nisam probala - ali pravi su ukras na vratima.

Lantanino-Hoyina lantana ima malo roskastog, ali ipak je žuta.

Moja plava ljubimica felicija pretvorila se u pravu ljepoticu i proširila strašno.

Pupoljak je najavljivao žutu daturu, ali cvijet je ipak potpuno bijel

RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:32
Jesi ga natrpala, svaka čast, krasno ti je i zeleno i šareno i bujno iako se stalno nekud skitaš - ptičica selica
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:36
ne mogu se nadiviti tvojim lijepim i prelijepim bilčicama...sve ti je zaista supersmile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
danica41 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danica41 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:04
smile93Ne znam što bih rekla!!!! KUĆICA U CVIJEĆU! Predivno!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:05
prava kućica u cvjeću smile71smile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:08
Prekrasne su ti ove slike iz ptičje perspektive, tako se vidi koliko je tu raznolikog cvijeća, felicia je posebna toliko se raširila i stalno cvjeta, ma sve je super...Clap
život je more
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:45
Prekrasno, stvarno su ove slike s balkona zakon,toliko se lipo sve vidi da ne zna covjek sta izdvojit, iako ja osobno navijan za ricinus.. predivno izgleda:)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 13:01
sve ovako super izgleda a moj favorit je pasiflora smile71
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 13:06
Jako lijepo. Ova šareno-cvjetna ptičja perspektiva me stvarno očarava!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 15:15
smile227koja ljepota iz zraka. Rado bi bila susjed iznad tebeWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,410 sekundi.