Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 243> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe prava cvjetna džungla...a ja u zaostatku...zato ću za svog favorita odabrati burgmansiju- zasita je krasna nijansa i prekrasni cvjetovi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je kod nje super sam što ona nedostaje---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno Triša,sve od reda
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ove opise(hoyin cvijet,Nihin,....i sl)obožavam.
Jel to nije krasno,imati dio svakoga od nas kod sebe!
(ovo je više napisano za cure koje se još uvijek srame tražiti neki cvijet
![]() Istina,na kraju ispadne da svog cvijeća ni nemamo no koga briga uz ovakve ljepotice
![]() Triša
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš tako shasha, strašno se veselim kad dobijem neki cvjetak od nekog i želim da se zna čiji je i da onda šetajući vrtom mislim na te ljude, jer da nema ovog foruma, pa ni djelić toga nebi imala.
A druge godine rekla sam ništa neću kupovati, pa svi imamo ponešto za razmjenu.
Drage moje ma svima jedno veliko hvala, evo vratila sam se ovog časa iz vikendice i najprije zavirila na forum. Svima velika
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška nadam se da si se fino iskupala, odmorila i donijela nam novih slikica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je kontesice biti će slika i iz dvorište, ali momentalno ima dosta slika baš iz Skradnika - sada je tamo prekrasno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako ti je dvorište preživjelo ove pustinjske temperature?
|
|
![]() |
|
Svaki dan zaljevanje sa špricalicom, koju premještam po dvorištu, a dok me nije bilo kćer je zaljevala i danas kiša spasila stvar. Manje više sve se dobro drži.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Juhuuuuuuuuuuu vratila se Triša
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
an je bio kao stvoren za raditi nešto u dvorištu oko cvijeća, pa sam ga za to i iskoristila. Trava, korov, trava, korov, tako izgleda područje oko cvijeća. Na stazici je neophodno počupati travu. Cvjetovi se guše od djeteline i neke čudne trave, koja se širi brzinom svjetlosti.
Uspjela sam ipak napraviti malo reda, iako trebalo bi mi više ovakvih ugodnih dana, no ljeto je pa neka bude sunce - to je u redu.
Zato sam napravila malo slikica iz ptičje perspektive s kćerinog balkona.
I malo pojedinačnog. ova crveno žuta ljepotica od sada će imati zasluženo mjesto u mom dvorištu.
Crveni hibiskus dobiven od Primorke u Skradnicu ima nekoliko pupoljaka - baš me iznenadio
Kažu da su pasiflorine tikvice - plodovi jestivi - nisam probala - ali pravi su ukras na vratima.
Lantanino-Hoyina lantana ima malo roskastog, ali ipak je žuta.
Moja plava ljubimica felicija pretvorila se u pravu ljepoticu i proširila strašno.
Pupoljak je najavljivao žutu daturu, ali cvijet je ipak potpuno bijel
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi ga natrpala, svaka čast, krasno ti je i zeleno i šareno i bujno iako se stalno nekud skitaš - ptičica selica
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne mogu se nadiviti tvojim lijepim i prelijepim bilčicama...sve ti je zaista super
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
danica41 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prava kućica u cvjeću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne su ti ove slike iz ptičje perspektive, tako se vidi koliko je tu raznolikog cvijeća, felicia je posebna toliko se raširila i stalno cvjeta, ma sve je super...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Prekrasno, stvarno su ove slike s balkona zakon,toliko se lipo sve vidi da ne zna covjek sta izdvojit, iako ja osobno navijan za ricinus.. predivno izgleda:)
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve ovako super izgleda a moj favorit je pasiflora
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepo. Ova šareno-cvjetna ptičja perspektiva me stvarno očarava!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |