Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 22:21
Željni smo sunca
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2014 u 23:25
Lucy, Rubensica, možemo se dogovoriti za tečaj u proljeće. S obzirom da to i nije neko umijeće, uživat ćemo u razgledavanju vrta i razmjeni biljaka
Temzi, Josipa, gute Fee, bugica, moja sunašca u vrtu još uvijek lijepo cvatu pa kad grane sunce još je ljepše i veselije
Enrikova nona, danas je bio prekrasan dan za ne vjerovat. Bilo je vedro i sunce je jako grijalo. Prekrasno.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2014 u 23:34
Helenium ti i najoblačniji dan može učiniti vedrijim, stvarno je prekrasan. Lobelia siphilitica mi izgleda zanimljivo, još je nisam vidjela. Morat ću uskoro posjetiti BB vrt!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2014 u 23:39
Današnji smo dan iskoristili za izlet. U Belecu su u sklopu Dana kajkavske riječi, organizirani razni događaji. Predavanje o biskupu Marku Culeju, koncert za violinu i lutnju, obadvoje u lijepoj baroknoj crkvici Majke božje snježne. Promocija knjige IgroKaj s igrokazima na kajkavskom održana je u školi, a u vrtu DVD-a bilo je folklora, limene glazbe, mažoretkinja, graha, prefinih domaćih kolača vrijednih žena iz Beleca ...
Od slika ću staviti samo par detalja iz crkve, da vidite taj lijepi ambijent

I za kraj jedna slikana uz školu. Sunce je obasjavalo lišće koje je počelo mijenjati boje

Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2014 u 23:47
Znaci opet ste bile blizu mene... Morale ste proci pokraj moje kuce..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2014 u 00:17
Često smo mi u tvom gradu, moramo se jedan dan naći na kavi kad kiša ne pada.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2014 u 01:05
Divno je drveće kad mu listove jesen počne bojati.
Sutra je novi dan.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2014 u 23:31
Jako lijepe slike barokne crkvice u kojoj dugo nisam bila, pa naviru sjećanja.Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 08:01
hvala na predivnom cvijecu...sve mi je novo osim rudbeckije..žiti nocurak,ljekovita biljka mozda si izguglam kako ju usositi i piti bit ce mi potrebna...a anajvise me odusevljava kleroderum,centrantus....bit ce predivan grm...nikad tako sta nisam vidjela....hvala od srca sestrama...smile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 18:51
predivne boje kod tebe..tako toplesmile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2014 u 23:20
Krasno je kod tebe, puno zelenila i boja. Ova fotografija je izvrsna Clap
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 22:39
Draga Ancica , hvala ti za slikice iz Beleca , zao mi je da nisam mogla ici i vidjeti to svojim
vlastitim ocima , nadam se da cu to moci nadoknaditi kad se vratim .

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2014 u 23:51
Lucy, imaš pravo. Meni su u jesen šume najljepše, naročito kad sunce zasja, a imam tu privilegiju da mogu sakodnevno gledati promjene boja
Catalpa, vjerojatno si primjetila da je crkva kompletno obnovljena pa je sada u svom punom sjaju
Josipa, neka ti sve lijepo raste i dugo te godina veseli
Mari, to je samo najava, pravo farbanje još nije počelo
Lantana, hvala. Imala sam sreću da je sunce obasjalo taj jedini obojani grmčić
Gute Fee, valjda ćemo ostvariti jednom naš plan o zajedničkom izletu
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 23:07
Neka sjaji prekrasna je,  gdje su slikice sa prelijepih suncem obasjanih zagorskih bregov..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:50
Catalpa, lijepi su naši bregi, pofarbala ih je jesen, ali fali sunca pa na slici boje izblijede. Ipak, par slikica sam napravila, kakvih takvih

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:51
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:52
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:52
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:55
Ima perunika koje su lijepe i na jesen zbog živopisnih sjemenki. Da nema Bake Bee ...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.