Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 85> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lucy, Rubensica, možemo se dogovoriti za tečaj u proljeće. S obzirom da to i nije neko umijeće, uživat ćemo u razgledavanju vrta i razmjeni biljaka
Temzi, Josipa, gute Fee, bugica, moja sunašca u vrtu još uvijek lijepo cvatu pa kad grane sunce još je ljepše i veselije Enrikova nona, danas je bio prekrasan dan za ne vjerovat. Bilo je vedro i sunce je jako grijalo. Prekrasno. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Helenium ti i najoblačniji dan može učiniti vedrijim, stvarno je prekrasan. Lobelia siphilitica mi izgleda zanimljivo, još je nisam vidjela. Morat ću uskoro posjetiti BB vrt!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Današnji smo dan iskoristili za izlet. U Belecu su u sklopu Dana kajkavske riječi, organizirani razni događaji. Predavanje o biskupu Marku Culeju, koncert za violinu i lutnju, obadvoje u lijepoj baroknoj crkvici Majke božje snježne. Promocija knjige IgroKaj s igrokazima na kajkavskom održana je u školi, a u vrtu DVD-a bilo je folklora, limene glazbe, mažoretkinja, graha, prefinih domaćih kolača vrijednih žena iz Beleca ...
Od slika ću staviti samo par detalja iz crkve, da vidite taj lijepi ambijent ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj jedna slikana uz školu. Sunce je obasjavalo lišće koje je počelo mijenjati boje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Znaci opet ste bile blizu mene... Morale ste proci pokraj moje kuce..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Često smo mi u tvom gradu, moramo se jedan dan naći na kavi kad kiša ne pada.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divno je drveće kad mu listove jesen počne bojati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Jako lijepe slike barokne crkvice u kojoj dugo nisam bila, pa naviru sjećanja.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
hvala na predivnom cvijecu...sve mi je novo osim rudbeckije..žiti nocurak,ljekovita biljka mozda si izguglam kako ju usositi i piti bit ce mi potrebna...a anajvise me odusevljava kleroderum,centrantus....bit ce predivan grm...nikad tako sta nisam vidjela....hvala od srca sestrama...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivne boje kod tebe..tako tople
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Ancica , hvala ti za slikice iz Beleca , zao mi je da nisam mogla ici i vidjeti to svojim
vlastitim ocima , nadam se da cu to moci nadoknaditi kad se vratim . ![]() |
|
![]() |
|
Lucy, imaš pravo. Meni su u jesen šume najljepše, naročito kad sunce zasja, a imam tu privilegiju da mogu sakodnevno gledati promjene boja
Catalpa, vjerojatno si primjetila da je crkva kompletno obnovljena pa je sada u svom punom sjaju Josipa, neka ti sve lijepo raste i dugo te godina veseli Mari, to je samo najava, pravo farbanje još nije počelo Lantana, hvala. Imala sam sreću da je sunce obasjalo taj jedini obojani grmčić Gute Fee, valjda ćemo ostvariti jednom naš plan o zajedničkom izletu |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Neka sjaji prekrasna je, gdje su slikice sa prelijepih suncem obasjanih zagorskih bregov..
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |