Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala svima na posjeti i pohvalama, a kako me već odavno nije bilo tu, evo malo aktualnih slika
lješnjak cvate već par tjedana, ak ništa drugo ove sirote pčele imaju bar malo peluda ![]() kineska gredica postala je njemačka i sad tu veselo raste luk i češnjak ![]() jedna od ovih njemačkih je postala kisela gredica i trajni dom nekoliko vrsta borovnica i brusnica ![]() plastenik je doživio preraspodjelu prostora pa sad umjesto one dvije velike gredice ima nekoliko manjih. posijane salate, luk, razno ukrasno bilje za rasad, rotkvice, blitva, špinat... sve već pomalo niče pa se nadam da će u neko dogledno vrijeme i berba ![]() još malo češnjaka ![]() dio vrta postao je rasadnik pa ovdje ima popikanih borova, pinija, juniperusa, raznih čempresa, kovrčavih vrba, sitnog šipka, boudleja, bijele japanske vrbe i koječega još... ![]() nešto zelene salate koja ne stigne tolko rast kolko se jede :) ![]() ograđena gredica s gladidolama koje će vjerojatno uskoro niknut ![]() i evo još nekoliko nasumično odabranih jesenskih slika nove centralne gredice koje nisu objavljene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to bi bilo to od mene za danas. lijepo pozdravljam sve |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Medvjed, impresionirao me plastenik, tako lijepo izgleda... Uvijek me raduje vidjeti da još netko pomalo radi, unatoč zimi
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Super si opet napredoval ! Bas mi je drago !
Jedva cekam da se vratim , da imamo kavicu i razmenimo nasa "strucna" misljenja i po koju biljcicu ! LP i od MM . |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Medo super ti izgleda grunt.Plastenik je tako uredan,a nadam se da će ti ove hrpe svega i svačega popikanog izrasti u lijepe biljke.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasna slika snježnog jezera
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
U zadnje vrijeme gdje god krenem naletim na liriope! Slatka je! Moram si ju staviti na popis bilja za nabaviti. P.S. Lijepe su zimske slikice!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Imaš veeeliki lijepi grunt! Sviđa mi se jezerce ali ipak sam malo bolje proučila neobične gredice sa povrćem i plastenik o kakvome sanjam! Ima posla na svakome koraku...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Samo da ostavim trag da sam bila tu !
I snijezne slikie su prekrasne ! |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prekrasno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne snježne slike.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti :)
Lantana u plasteniku je fino toplo i sve ok. Niknula blitva, špinat, rotkvica, češnjak i ljutika su već fino napredovali, a niču i ukrasne biljke u jednoj gredici :) Posijao sam bells of ireland i njima se naviše veselim |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jezero u snijegu ti je jako lijepo, a kad taj snijeg okopni bit će svega i svaćega. Nadam se da bu bilo irskih zvončeka i za prodaju kad niknu i malo stasaju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Dosla sam samo vidjeti da 'l ima kaj novoga !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vjerujem da snijega više nema...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon slikice :) ovaj dio sa travicama mi je super :)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ček, ček - a što su ti "gladidole"?
![]() Ti si opet bio jako vrijedan. Dobra ti je ideja s rasadnikom, a plastenik je fenomenalan. Takvog si i ja želim. Svaka ti čast! Baš sam radoznala čime ćeš nas opet iznenaditi! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Uuuuu kaj ste se raspisali od kad me nije bilo. Hvala na posjeti svima.
Anči posijano je cca 100 sjemenki pa se nadam da bu stasalih dovoljno za sve zainteresirane :) Fee nema baš puno novoga. čekam da se osuši dvorište... Blažice snijega nema al je zato sad dvorište ko mala Kanada :( Konte i ja se najviše veselim travama, jedva čekam da se zazeleni taj dio Mari hvala na pljesku :) Andino gladidole jesu gladiole i tak sam ih i lani popikal u zemlju. sve su fino napredovale, čak su se i razmnožile. da se ne bojim da buju ih pojeli gladuši iz zemlje ne bih ih ni vadio van, ali tak ih počupam pa ih opet popikam... A evo sad dvije slike prvih ovogodišnjih vjesnika proljeća ![]() ![]() pozdraf |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |