Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa koliko sam se uspjela informirat o njemu kažu da je trajnica, da može prezimiti ali u kući ili negdje na toplijem gdje ne smrzava. Kada ga spremamo u kuću potrebno ga je orezati, a prihranjuje ga se željezom i prihranom za cvat..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Danas sam odlučila prošetati tvojim vrtom,od prve do zadnje stranice,stvarno ugodna šetnja,pravi odmor za dušu.
Surfinije su me očarale,pogotovo one dvobojne,balkon također,ruže,hibiskusi,ptičica,pas,dvorište,sve...ali najviše me je oduševio lotus.Daj mi molim te malo reci o njemu,jel trajnica,kak se razmnožava? |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lijepo, lijepo! Sve novosti su krasne, a lijepi ti je i pesek! Nedavno sam dobila reznicu takvog žutog duplog hibija od naše Jagode, pa sam je stavila na zakorjenjivanje, za sada se dobro drži, ali ću tom mom budućem hibiju ipak pokazati sliku tvojeg krasnog stablaša-hibija...nek vidi kak treba izgledat!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Štefica, trudim se da moj vrt bude uvijek lijep a ove godine ga i pomalo mijenjam pa uvijek nešta novo nastane..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
E,baš sam se nagledala ove ljepote,vidim da i ti imaš vrtnu bajku.Predivne su ti sličice .
Tvoj je vrt pravi za odmor duše i tijela ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće i jako lijepo uređena okućnica...
a ptičica uživa!
|
|
![]() |
|
Može Bromelija pa tebi ni sada nije tako predaleko za kavicu..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
morati čemo dogovoriti i tu moslavačku kavicu, nekada sam bila moslavačko dijete, cviječe ti je preljepo a hibi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke na pohvalama, kome god je usput Kutina neka slobodno dođe i tko ima volje za kavicu u Moslavini..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Stefkaja.....Hibi-stablaš je
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Stefkaja,kod tebe pravi raj.Predivan vrt,predivne biljke..Eto me na kaficu kod tebe na onu terasicu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Smrcko i Otok na lijepim rječima..
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Stefkaja. Ptičica uživa kao u raju,vole bilke oko sebe.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |