Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Još jednom, prekrasno!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Klimatis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gricka clematisi su ti neodoljivo lijepi
![]() izgledaju fantastično |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
U čemu je tajna uspjeha?
Savršeni su! ![]() |
|
![]() |
|
Robby ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Gricka, ovaj crvenkasti je predivan , prelijepa crvena boja, koja je to sorta?
|
|
![]() |
|
Hvala Natalija. Hvala Maggie-tajna je zalijevanje, povremeno prihranjivanje i moja ljubav prema njima.
Robby to je Rebecca.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepi su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
predivni su vam klematisi...ja nažalost još nemam ni jedan, susjed mi je nedavno dao grančice sa cvjetovima i rekao da posadim u zemlju i zalijevam da zemlja bude vlažna i da budu u hladu, i oni onda trebaju pustiti kornjenje i mlade pa se presade na jesen u zemlju, on tako radi već godinama ali meni ni jedan nije uspio od 5 vrsta...neke mušice se nastanile u zemlji i uništile sve
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav svima,molila bi vas za savjet;
primjetila sam na mome proljetos posađenome Clematisu rupice na listovima.Tek se jadan ukorijenio i počeo rasti a već mu nešto jede listove.Nisam primjetila nikakve kukce i bubice samo osvanu nove rupe.S čime bi mogla tretirati a bojim se da ne naškodim biljčici? ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Nono.
![]() Morena mislim da se radi o pužu golaću. Imaš pužomor za kupiti: za oko 20,00 kn / 500g, pa posipaj u podnožju klematisa. Kod mene djeluje |
|
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
pa ni ja se nisam nadala da će mi uspjeti, ali susjeda je tako naučila njegova mama i on svake godine tak zakorjenjuje i dijeli klematise, pa reko ajd valjda će se i meni posrećiti...od sada radim onako kako ovdje piše.
|
|
![]() |
|
Novi. Zove se romantica
![]() |
|
![]() |
|
Mrs George Jackman ponovno cvjeta. I sada su cvjetovi prilično veliki, nešto malo manji od prijašnjih. Inače se polovina klematisa osušila a ostatak je ipak procvjetao:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |