Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 08:10
toliko veliki vrt a sve ti je pod kontrolom, uredno,divno...a na onu klupicu rado bi sjela,pogotovo sad jer kod mene pljusti kisa.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 08:15
Ja nažalost nisam vidjela tvoju hacijendu u živo.Ali iz ovih slika mogu samo reći: prekrasno.Uredno, rascvjetano... ma priznaj koliko vas dela svaki dan?
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 09:13
Predivno predivno tako mi se sviđa da sam se više puta vraćala na neke slike i duuuuugo sam razgledala tvoj lijepi vrt svaka čast !!!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:05
Gio...mogu ja danas malo kod tebe, malo da se poigram sa patkicama, kod mene danas kiši Wink

Bako....kad bude kod mene velika kava, ti ćeš bit moj specijalni gost a ako ne budeš imala prijevoz ja ću lično doć po tebe... i naciljat ćemo druženje kad tebi paše.... tako da znaš !!
A koliko nas dela...ha....stalna postava 3: tata,ja i MM, va ispomoć priskoči Nina i to kad je za opljevit ili za zalet a moja mama nikad ni delala va vrte pa nema pristupa, može se samo šetat....Wink

Forzicija, hvala i tebi na posjeti Hug

Za danas sam vam obećala grote pa hajdmo....

Najprije ona ispred kuće koja ima oči i usta( ako se sjećate od lani), u dva dijela

Pa udubine sa kamenjarkama malo bliže

počeli su floxići

i batići su tu..

Ovo je nastavak te grote skroz ispred sestrine kuće

Ima i još napred gdje je sestra sredila pravi kamenjar to vam slikam drugi put.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:19
Ma ko nebi popio kavu u ovom malom carstvu,grotu sam ti vec hvalila i opet cu jer je svaki puta sve ljepsa,mislim mogla bi i meni spakirati koji komad pa poslatiLOLLOLWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:30
Nema ništa ljepšeg od pravog prirodnog kamenjara.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:31
Selimo kod pčelinjaka....

počeo je kuš (kadulja)

"Lopatari"

Ta grota od ispred izgleda ovako:

Pola je bilo vidljivo a pola tj. desni dio ( vidi se jer je tamniji) bio je prekriven (nasut) do vrha zemljom, subotu sam završila otkopavanje, MM se je šalio da sam rođeni arheolog, a on je vozio kariole (ne znam im broja...) krcate zemlje na vrt gdje je falilo zemlje....
Strašno sam se namučila ali predivan je osjećaj gledati kako se otkriva kamen po kamen tj. gromača i kakav ima oblik....

Ovo je pogled bočno, ima jednu krasnu ja sam ju nazvala "uvalu"

Za sljedeći vikend me čeka minivoš i pranje da bude sva ista

Na vrhu nje već je nešto procvalo...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:35

I za kraj jedan mali detalj....puno vremena ova su dva kamena bila usamljena, neki dan su dobila društvo, kaktusi, netres dvije vrste i bočno jedna simpatična kamenjarka već cvate roza stigla lani od Dude.

I moja nova ukrasna trešnja počela je otvarati cvjetiće i listove, jedva je
čekam...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:41
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Ma ko nebi popio kavu u ovom malom carstvu,grotu sam ti vec hvalila i opet cu jer je svaki puta sve ljepsa,mislim mogla bi i meni spakirati koji komad pa poslatiLOLLOLWink

Ma vidi ti ove šaljiviceWink, najbolje da stavim malo dinamita, možda nešto odleti i do tebe LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:43
smile227dobro je netko rekao da nema kamenjara do pravog prirodnog, a ovo kod tebe je divota smile93
rado bih kod tebe sjedila na klupici i gledala ove ljepote nebi me ni kiša omela smile92
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:43
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Nema ništa ljepšeg od pravog prirodnog kamenjara.

Neki dan san se žalila da nikako da neki dečko svrati malo do mene, e baš mi je drago da te "vidim"
Imaš pravo za prirodni kamenjar, imam stvarno sreću da živim na takvom terenu, na te grote sam jako ponosna Hug Embarrassed

(zgora Opatije)
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 16:03
majko mila, grota ti je predivna. tu se do izražaja dolazi mašta i kreativnost. zbilja si je lijepo uredila. a uvala tek čeka stanovnike
ea, onaj kaktus što si ga nazvala''lopatar'', jel bi on uspio na kontinentalnom području?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 16:24
korjenko,kamenjar ti je odličan! smile183
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 16:40
Je, korijenko, ove grote su zaista fascinantne! Da bar tu kod mene ima više kamena...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 17:45
Ovo tvoje kamenje je zaista impresivno!
Slažem se s bakom da vas mora biti mali bataljun da sve održavate tako uredno, bogato cvijećem!
Posebni su mi tvoji lopatari, zdravo izgledaju. Moji u vanjskom kamenjaru smrzli se ove godine. Dobila sam nove, ali nemam gušt saditi kad ne znam koliko će trajati. Činii se da je ipak kod mene puno hladnije!
Još jednom sve pohvale grotama, cvijeću i ljudima koji to sve lijepo održavaju!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 17:58
jedan dan ne prošećem i imam što vidjeti.....da kažem prekrasno to je premalo.....toliko ljepote na tolikom prostoru, reda, urednosti, ma kao u bajci.
Zaista imaš sreću da živiš na takvom terenu gdje ima predivnih grota koje si ti znalački "obradila" cvijećem

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 18:01
Predivno,smile93
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 18:44
Znaš šta, kad bi ti vrt bio samo ta jedna grota ovako uređena i posađena, bilo bi lijepo
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 19:54
za sve viđeno, a naročito za veličanstveno ukomponirane i uređene grote, mogu i želim reći samo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 20:02
ma jednostavno me oduševljavaš kako iskoristiš te grote one su same po sebi divne a kako ih upotpuniš ma fenomenalno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.