Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 203> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja nažalost nisam vidjela tvoju hacijendu u živo.Ali iz ovih slika mogu samo reći: prekrasno.Uredno, rascvjetano... ma priznaj koliko vas dela svaki dan?
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Predivno predivno tako mi se sviđa da sam se više puta vraćala na neke slike i duuuuugo sam razgledala tvoj lijepi vrt svaka čast !!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gio...mogu ja danas malo kod tebe, malo da se poigram sa patkicama, kod mene danas kiši
![]() Bako....kad bude kod mene velika kava, ti ćeš bit moj specijalni gost a ako ne budeš imala prijevoz ja ću lično doć po tebe... i naciljat ćemo druženje kad tebi paše.... tako da znaš !!
A koliko nas dela...ha....stalna postava 3: tata,ja i MM, va ispomoć priskoči Nina i to kad je za opljevit ili za zalet a moja mama nikad ni delala va vrte pa nema pristupa, može se samo šetat....
![]() Forzicija, hvala i tebi na posjeti
![]() Za danas sam vam obećala grote pa hajdmo....
Najprije ona ispred kuće koja ima oči i usta( ako se sjećate od lani), u dva dijela
![]() ![]() Pa udubine sa kamenjarkama malo bliže
![]() ![]() počeli su floxići
![]() i batići su tu..
Ovo je nastavak te grote skroz ispred sestrine kuće
![]() Ima i još napred gdje je sestra sredila pravi kamenjar to vam slikam drugi put.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma ko nebi popio kavu u ovom malom carstvu,grotu sam ti vec hvalila i opet cu jer je svaki puta sve ljepsa,mislim mogla bi i meni spakirati koji komad pa poslati
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Nema ništa ljepšeg od pravog prirodnog kamenjara.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Selimo kod pčelinjaka....
počeo je kuš (kadulja)
![]() "Lopatari"
![]() ![]() ![]() Ta grota od ispred izgleda ovako:
![]() Pola je bilo vidljivo a pola tj. desni dio ( vidi se jer je tamniji) bio je prekriven (nasut) do vrha zemljom, subotu sam završila otkopavanje, MM se je šalio da sam rođeni arheolog, a on je vozio kariole (ne znam im broja...) krcate zemlje na vrt gdje je falilo zemlje....
Strašno sam se namučila ali predivan je osjećaj gledati kako se otkriva kamen po kamen tj. gromača i kakav ima oblik....
Ovo je pogled bočno, ima jednu krasnu ja sam ju nazvala "uvalu"
![]() Za sljedeći vikend me čeka minivoš i pranje da bude sva ista
Na vrhu nje već je nešto procvalo...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za kraj jedan mali detalj....puno vremena ova su dva kamena bila usamljena, neki dan su dobila društvo, kaktusi, netres dvije vrste i bočno jedna simpatična kamenjarka već cvate roza stigla lani od Dude. ![]() I moja nova ukrasna trešnja počela je otvarati cvjetiće i listove, jedva je
čekam...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma vidi ti ove šaljivice
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() rado bih kod tebe sjedila na klupici i gledala ove ljepote nebi me ni kiša omela ![]() |
|
![]() |
|
Neki dan san se žalila da nikako da neki dečko svrati malo do mene, e baš mi je drago da te "vidim"
Imaš pravo za prirodni kamenjar, imam stvarno sreću da živim na takvom terenu, na te grote sam jako ponosna
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
majko mila, grota ti je predivna. tu se do izražaja dolazi mašta i kreativnost. zbilja si je lijepo uredila. a uvala tek čeka stanovnike
![]() ea, onaj kaktus što si ga nazvala''lopatar'', jel bi on uspio na kontinentalnom području? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
korjenko,kamenjar ti je odličan!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Je, korijenko, ove grote su zaista fascinantne! Da bar tu kod mene ima više kamena...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo tvoje kamenje je zaista impresivno!
Slažem se s bakom da vas mora biti mali bataljun da sve održavate tako uredno, bogato cvijećem!
Posebni su mi tvoji lopatari, zdravo izgledaju. Moji u vanjskom kamenjaru smrzli se ove godine. Dobila sam nove, ali nemam gušt saditi kad ne znam koliko će trajati. Činii se da je ipak kod mene puno hladnije!
Još jednom sve pohvale grotama, cvijeću i ljudima koji to sve lijepo održavaju!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
jedan dan ne prošećem i imam što vidjeti.....da kažem prekrasno to je premalo.....toliko ljepote na tolikom prostoru, reda, urednosti, ma kao u bajci.
Zaista imaš sreću da živiš na takvom terenu gdje ima predivnih grota koje si ti znalački "obradila" cvijećem
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Predivno,
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znaš šta, kad bi ti vrt bio samo ta jedna grota ovako uređena i posađena, bilo bi lijepo
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
za sve viđeno, a naročito za veličanstveno ukomponirane i uređene grote, mogu i želim reći samo
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma jednostavno me oduševljavaš kako iskoristiš te grote one su same po sebi divne a kako ih upotpuniš ma fenomenalno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |