Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 22:14
njanjanja bit će da nam je rata struje ako visoka zbog kopalice Wink
djeco draga, ja sam vam u velkim radovima i za sada samo selim i seljakam cvijećke iz privremenih mjesta u cvijetnjake kojima fale rubovi jer se ne možemo dogovoriti oko rubnjaka i stazice LOL
no..bit će i to..vrijeme je relativno LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 23:14
Već sam mislila da ćemo morati pustiti koju suzu za zagorske brege da namolimo koju sličicu, ali ipak dočekasmo i bez suza
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 23:45
kontesaa,radova nikad dosta,i ja svasta premjestam,a o stazama samo mastam,za sad...vrt ti je rascvjetan
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 06:43

Napokon dočekasmo slike. Thumbs%20Up
Iako si u radovima, ipak češće pokaži što trenutno cvate kod tebe.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 06:58
Vidim da je motika od Otok ipak imala efektaLOL
Rascvali se bregi, voćkice dominiraju a eto vjetar je nešto donio!Wink
Sve u svemu, stiglo proljeće i kod tebe.ClapClapClap
Sukiće samo pusti. Tvoji graptopetalumi su odlični, kakav je moj bio laniConfused.... i oporavio se kao pravi.Budu i tvoji... 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 07:21
Sunce je probudilo lijepe zagorske brege,šta se ti žališ,pa sve ti lijepo cvate,a sukići će se oporaviti na suncuClap
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 09:37

cvijećei voćke u cvatu su predivni...ClapClapClapClapClap

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 10:10
koka,
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 19:10
draga Konty, sva sreća da si mi blizu!smile63 cveteki i voćkice su ti mrak! a gdje ti je micek?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:14
evo proljeća i kod tebe, proljetnice i voćke u cvatu ClapClapClapClap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 21:22
djevojčice bit ću malo ažurnija...obećajem Wink

ova gredica bi uskoro trebala biti zanimljiva...tu su irisi koje sam dobila od vas i neke svoje presadila, ljiljani, nešto kala, lupinusi...možda bude i gužva (daj Bože) Wink

echeveria (ako se ne varam) cvate i baš mi je če če smile72

Tatjana...evo miceka Smile u uobičajenoj pozi...druga uobičajena poza mu je sa njuškom u zdjelici LOL ali velika je maza pa mu je oprošteno LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 21:35
Bravo za slikice i ažurnost!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 22:05
Thumbs%20Up...trešnja mi je uvijek favorit ali i ova esccheveria ti divno cvate
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 22:34
onda ti dođi na trešnje kada bude vrijeme Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 23:13
kaj bi te špotali, a znamo da uređuješWink
onaj narcis ispred ogradice mi je simpa, a echeveria preprekrasnaHeart
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 23:29
 Rascvjetani Zagorski bregi........, eševarija prekrasnog cvijeta........, a macina poza koja mi je jako dobro poznata..........
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 09:07
......mmmmm,  mljaaac  tresnja....lupinusi  -  moja  tiha  patnja,   ljiljan  je  bas  carski,  sukulent  sa  crvenim  cvjetom  prelijep...Clap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 09:10
Ahh prelijepa je!!!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 09:11
echeveria prekrasna a micek presladak
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 14:19
još jedan radni vikend je prošao  LOL meni kao strastvenoj neobožavateljici alatki je lopata, lopatica, grabljica i sl. već navrh glave, ali ovaj puta ne odustajem...odmarat ću za koji tjedan  LOL
vrijeme je bilo odlično, taman za radove Thumbs%20Up nema puno slikica..i uglavnom prevladava zelenoo..slikano je mobaćem pa nisu naj naj

ovaj phloh se tradicionalno prvi pretvara u rascvjetani tepih

ovaj ga sramežljivo prati, a stigla su i dva nova, ali njih će mo drugi puta slikati

potočnice se šire posvuda

kozlokrvina ima pupiće

srčeka nikako izrasti u veliki grm, ali cvatu...morat ću ih preseliti na drugo mjesto

hostica...

jorgi sad fino miriši mmm...spremam se po bijeli kod susjede

pakujci se šepure

heuchere su živnule

ovdje selim cvijećke...još trebaju doći rubnjaci, nadam se da će se sve cvijećke priviknuti na novo mjesto...nadam se da neće jako sunce pržiti ovih dana dok malo ne dođu k sebi

i za kraj rascvjetana fritilarija Smile

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.