Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
njanjanja bit će da nam je rata struje ako visoka zbog kopalice
![]() djeco draga, ja sam vam u velkim radovima i za sada samo selim i seljakam cvijećke iz privremenih mjesta u cvijetnjake kojima fale rubovi jer se ne možemo dogovoriti oko rubnjaka i stazice ![]() no..bit će i to..vrijeme je relativno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već sam mislila da ćemo morati pustiti koju suzu za zagorske brege da namolimo koju sličicu, ali ipak dočekasmo i bez suza
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesaa,radova nikad dosta,i ja svasta premjestam,a o stazama samo mastam,za sad...vrt ti je rascvjetan
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Napokon dočekasmo slike. ![]() Iako si u radovima, ipak češće pokaži što trenutno cvate kod tebe. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidim da je motika od Otok ipak imala efekta
![]() Rascvali se bregi, voćkice dominiraju a eto vjetar je nešto donio!
![]() Sve u svemu, stiglo proljeće i kod tebe.
![]() ![]() ![]() Sukiće samo pusti. Tvoji graptopetalumi su odlični, kakav je moj bio lani
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sunce je probudilo lijepe zagorske brege,šta se ti žališ,pa sve ti lijepo cvate,a sukići će se oporaviti na suncu
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijećei voćke u cvatu su predivni... |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Konty, sva sreća da si mi blizu!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo proljeća i kod tebe, proljetnice i voćke u cvatu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
djevojčice bit ću malo ažurnija...obećajem
![]() ova gredica bi uskoro trebala biti zanimljiva...tu su irisi koje sam dobila od vas i neke svoje presadila, ljiljani, nešto kala, lupinusi...možda bude i gužva (daj Bože) ![]() ![]() echeveria (ako se ne varam) cvate i baš mi je če če ![]() ![]() Tatjana...evo miceka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za slikice i ažurnost!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
onda ti dođi na trešnje kada bude vrijeme
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaj bi te špotali, a znamo da uređuješ
![]() onaj narcis ispred ogradice mi je simpa, a echeveria preprekrasna ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Rascvjetani Zagorski bregi........, eševarija prekrasnog cvijeta........, a macina poza koja mi je jako dobro poznata..........
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
......mmmmm, mljaaac tresnja....lupinusi - moja tiha patnja, ljiljan je bas carski, sukulent sa crvenim cvjetom prelijep...
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ahh prelijepa je!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
echeveria prekrasna a micek presladak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
još jedan radni vikend je prošao
![]() ![]() vrijeme je bilo odlično, taman za radove ![]() ovaj phloh se tradicionalno prvi pretvara u rascvjetani tepih ![]() ovaj ga sramežljivo prati, a stigla su i dva nova, ali njih će mo drugi puta slikati ![]() potočnice se šire posvuda ![]() kozlokrvina ima pupiće ![]() srčeka nikako izrasti u veliki grm, ali cvatu...morat ću ih preseliti na drugo mjesto ![]() hostica... ![]() jorgi sad fino miriši mmm...spremam se po bijeli kod susjede ![]() pakujci se šepure ![]() ![]() heuchere su živnule ![]() ![]() ![]() ovdje selim cvijećke...još trebaju doći rubnjaci, nadam se da će se sve cvijećke priviknuti na novo mjesto...nadam se da neće jako sunce pržiti ovih dana dok malo ne dođu k sebi ![]() i za kraj rascvjetana fritilarija ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |