Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 133> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo.
Sunce i klima čine čuda.
Kod nas već danima kiša i hladno. Cvijeće sve nekako klonulo, izgubilo boju.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Duda, kćer ti je prava ljepotica i pomalo je zasjenila ljepotu cvijeća...baš je narasla! A i cvijeće ti je svake godine sve bujnije i ljepše.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
lilie ,mali kaktus hvala na posijeti danas je ipak bilo i sunčano kod nas pa sam se ipak ubacila u kratke rukave
dada mala je zaista slatka (na tateka) hiohihi..je je raste dam joj tu i tam kaj za jest..zekam se mala tare sve do čega se dočepa
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ajme draga kod tebe je pravo carstvo prepuno raznih boja i vjerujem fantasticnih mirisa ,bilo bi se sako lijepo sakriti od svakodnevnog zivota u ovakvom raju
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda sve ti je prekrasno, puno cvijeća i zelenila, što ti je ono bijel gdje si napisala prvi cvijet, lantana izgleda super na onom kamenu, a ova slika je naj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e lantana ono sam kupila pod vajgelom(ima i takav list)
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad u vrtu sve procvjeta kao kod tebe, onda je teško izdvojiti nešto posebno jer je svaki cvijet poseban. Jako lijepo.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Duda ostala sam bez riječi. Prekrasno, cvjetno, sa stilom. Svaka čast!
A Lave je prekrasna, zasjenjuje svaki cvijetak!
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
primorka i lucy hvala na obilasku,evo napokon lipogdana,sve je mirno,ptičice pijevaju na sve strane skup s našim kanarincem,jutros MM i ja pijemo kavu na terasi i on naravno (ima istrenirane oči ko galeb) odma vidio delfine..e to vam je cure život
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu,blago vama,steta sto ih niste slikali.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,predivno,predivnooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uživala sam u prelijepim slikicama tvoga vrta, a izabrala si i lijepe detalje u okolišu...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej hvala cure na dolasku..imam krasnih pridošlica u vrt,maslacak i ja smo se družile napokon na kavici,razmijenile biljčice
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
vidim da nisi zadovoljna nekim dijelovima vrta....evo mene k tebi pa da to riješimo,mislim te viškove i tak to
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno cvijeće, ali i detalji, majstorice dali je ova vaza dolje tvojih ruku djelo?
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej cure bookkk..
![]() je Triša moj rad malo neuspio al šta ćeš tu je bio jedan kaktus i nekaj ga je poždrokalo..nego imam ja slikica al nikak prebacit evo sad jedva gledim u komp natrčala se ko idiot , dan lud ko kupus,jutros lavu u vrtić,poslat nekom paketić,otić platit račune,kupit sve živo potrebno,jurit kući radit ručak došo MM sa direktorom na ručak pa ošo a ja skoči po lavu,peri suđe,zapali vatru ,pripremi meso za peku,zamijesi kolač,radi salate ,pripremi stol,došo u međuvremenu majstor za hidroizolaciju nekog vraga radit,pa mu trči dat sok pa kavu,lavi se pišli,kaki pa bi se kupala jer je grozno vruće,pa došo pitur piturat mi jednu sobu najrađe bi mu dala vritnjak al nesmijem jedva je doša ,bedinaj i njega povremeno,lavi se u međuvremenu počelo spavat pa je nervozna,sredi kolač stavi ga peć,gosti njih osam se fino silo za stol ka u restoranu i čekaju mene (a meni majca ko ani sasso u reklami pipi ..zalipila se od znoja ),,a MM nemmmaaaa...i sad se ti udaj za dalmoša
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |