|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 113> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
||
Pozdrav i od mene. Opet lijepi radovi. Žao mi je što se nismo vidjele u četvrtak.
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Ajme..ja ti zaboravila javiti ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
sori i od mene
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
||
Smrc, a baš sam se veselila što ću vas upoznati. No dobro valjda će biti još prilike.
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
||
Ej cure, vi koje ste u toku sa radionicama, vidim da Lumos organizira i u Zadru, pa se mislim mogla bi otići jer tko zna kad će do Splita, ali znate li tko ih vodi, jer znam da je bilo ovdje nekih komentara kako je neke vodila neka ženska koja nije bila baš nešto, pa ne bih htjela bezbeze do Zadra.
Hippy, malo sam off topica, ali ne znam gdje da vas sve pitam.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Dori...ja u zadraskom Lumosu samo kupujem kad mi nešto prifali dok sam na godišnjem....nisam bila na radionicama u Zadru...tako da te baš ne mogu savjetovati.....ali za on line savjete sam tu ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
bit će biti...ako ne prije onda na sajmu salveta, kaj ne? ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
naravno...21. je moj planirani dan posjeta
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
||
Hvala Hippy, nazvaću ih na telefon pa pitat, tamo su radionice samo subotom, pa mislim da netko dolazi iz Zg.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Subotom su i u ZG..i znam da ih vodi Ana ( vlasnica )..tako da mislim da oni ipak imaju nekoga odozdola....mislim, iz Zadra ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
A odakle je ona Vesna koju ste spominjali? Je li ona isto neke vodi?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Sajam salveta? Molim da me netko prosvijetli? O čemu vi to?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Evo ja kopirala. ups. kolika slova, ne znam smanjiti.
DECOUPAGE UDRUGA IRIS ORGANIZIRA SAJAM SALVETA KOJI ĆE SE ODRŽATI 21.-22.02.2009. G. OD 16-19 SATI, U SREDNJOJ ŠKOLI FAUSTA VRANČIĆA, AVENIJA MARINA DRŽIĆA 14, ZAGREB
_________________ |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
evo smanjila. |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Hvala puno sad kužim
![]() |
|||
![]() |
|||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
||
Blago vam se svima iz Zg i okolice. I ja bi na sajam
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
||
ja bi na sajam,radionice.... al nazalost to nije moguće...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Vesna vodi radionice u Chemacu ( i šire ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
||
neznam šta bih rekla za tvoje radove.. osim da su izvrsno napravljeni plus tvoja mašta daju prekrasni rezultat-prelijepo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meni se najviše sviđaju anđeli,plava jaja i radovi na platnu,i ostalo je krasno ali ovo me mami kaže kupi,kupi..
s obzirom da sam ja tek počela i nažalost nisam u mogućnosti ići na tečajeve možeš li mi reći na koji način si dobila ona krasna raspuknuća na anđelima i platnu ,da li se to može vidjeti na tečaju i kojem jer dolazim u Zg od 17-21.02 pa bih provjerila u chemacu jel imaju te tečajeve
ja sad nešto radim ali vidim da mi definitivni fali tehnika
U svakom slučaju moje skromno mišljenje ..radovi su ti za odmorit oči umjerene boje i motivi su za mene čisti pogodak.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |