Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje puno vam hvala.
Istina da kad sam dva-tri dana najviše u Skradniku, patim zbog zaljevanja, no dobro natopim pa nekako izdrži.
Na more idem svaki dan, ali ujutro i navečer sam doma, pa lijepo na miru bez žurbe zaljevam.
Ima dosta toga što odlazi ali još se glavnina drži.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma zlato moje samo ti iskoristi ovo ljeto dobro i lijepo uživaj a biljke kod tebe su toliko prelijepe da se i ne primijeti da nešto odlazi kad uvijek ima novi cvijetova -----prekrasnih
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
predivno kod tebe... a alstromerija je moj favorit !
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tako treba Triša, ma samo ti zuji okolo, ali malo vremena za slikanje ipak pronađi, imaš svega lijepoga, šteta bi bilo da to ne vidimo
|
|
![]() |
|
Tako je Otok podržavam te potpuno --hajmo Triša
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma super Triša, dvorište ko u bajci
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
U najrascvjetanijem vrtu u Rijeci uvijek ima nešto novo. Alstromerie su mi favoriti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje hvala vam, ma jurim i živim punim plućima. Maloprije došla s more, sad se vrt sam zaljeva - moram premjestiti špricalicu - odoh .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zašto mi je ovdje uvijek lijepo i zašto sam toliko ljubomorna na ovaj vrt
![]() Zato što joj je procvjetala alstromerija ili ima narandžastu lantanu ![]() Prekrasno ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša da i ja konačno svratim u tvoje dvorište .Sve ti je super unatoč sparini, a najviše mi se sviđaju alstromerije,krumpirka i anemone koje će procvjetati.Morati ću i ja nabaviti krumpirku jer baš je lijepa biljka...Anemone i alstromerije sam dobila pa će i meni druge godine ukrašavati vrt...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Bože ja sam ovdje bila ali pola biljki nisam vidjela da ti nisi to prešla preko one ograde i komšijino slikala-meni nisu poznate neke -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasan vrt-bajka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa nemaš bolan i ti Jagoda vremena kad si se združila sa otom morskom sirenom --zaboravila da ima i kuću i cvijeće a ti krenula njenim stopama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga moja...lijepog li "mini kutka" za opustanje.. vec te zamisljam tu s kaficom i kakvom knjigom u ruci...bas lijepo...
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Tu ti je ona draga moja Džomba mojim S. sijedila i pila kafu dok ja spavam -----krade čojka mi samo dok trepneš a on se odupire kad je u cvijeću samo tako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Eh i tebe Niho,od ovakve ljepote ti otisla spavati
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Navratila sam i hajde kući i odma sve šalji što nemam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
divan ti je kutak za opuštanje.
onu šarenu vodenikicu i ja imam i prezadovoljna sam njome,stalno cvate |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Triso
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |