Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bila sam u "inspekciji"! Gospar vidim krenuo cvasti, eto smilovao ti se
![]() Ma sve ti je super, kao da i nije žega!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ruselija i karanfili su me ovaj puta oduševili.
Jesu to oni karanfili što jako mirišu ? Imam i ja njih, jel se to može skupiti sjeme za sijanje iduće godine ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Draga moja baranjko ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Nakon izbivanja,malo navratih do tebe.Ruselija ti je prekrasna,a karanfili nirišu i do mene
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni je ruselija posebno lijepa,ali ni gospar ne zaostaje za njom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hej glikice...pa sad da je jako i nije tako ali mirišu. I meni su super pogotovo što mi nisu išli baš "od ruke" a ove sam dobila iz sjemena pa sve mislim da bi se mogla pokupit koja sjemenkica. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kako su lepe biljkice,ruselija ruze karanfili
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hej nona... drago mi je da si se vrnila meni ... jelda da je lipotica a kupljena odnosno pokupljena doslovno iz kontejnera! |
|
![]() |
|
Kaktusiću...meni je gospar tako poseban da je to čudo i jedva čekam da sav rascvita! |
|
![]() |
|
Ma super je! Zar cvita više puta??? Ruže su trenutno-velika većina u hibernaciji...poneka uspije procvitati ali brzo je sprži sunce |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
lipote kod tebe..kad sve stigneš..prelipo ti je
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pa gdje si ti anđo moja.da li te spržila temperatura ili ti sve vrijeme oduzima busines
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |