dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 7879808182 222> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja kavu ponela,opet prosetala
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je gušt prošetati tvojim vrtom, kroz zlatne i bijele narcise, a ružice listaju... plavi se od šafrana... Prelijepo, sve miriši na proljeće!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...tvoje ruzice pomalo krecu a narcisi su tako vesele i zahvalne biljcice...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav cvjećarki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko šarenila.... a ruže su ti lijepo krenule.... bit će cvjetića i prekrasnog mirisa
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće je tu ..nestrpljiva sam da vidim tvoj ružičnjak u akciji ali moram priznati da prvi put vidim da muholovka ima cvit i to dražestan
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me tu sam,danas je bio još jedan lijep proljetan dan,još da popodne nije puhao vjetar mislim da bi bilo i vruće.
No najavili su zahvađenje,nadam se da neće biti previše hladno,kaktuse sam ovih dana nosila van na sunčanje,pa opet unutra da se ne prehlade.
Šafrani si skoro pri kraju,još malo pa će i tulipani,doduše moji su večinom u hladu pa im treba duže vrijeme.
Ružica svakim danom dobivaju sve više lišća,uživam u svom vrtu proljeće se vidi na svakom koraku.
Svima velika i dođite mi opet.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je prošao još jedan lijep proljetan dan,evo malo slikica
Ne bila ja mali kaktus da ne stavim prvo ovu sliku
a sad ću da vas davim s narcisima,imam ih puno,prekrivaju cijeli ružičnjak dok nema ruža
znam da sam pretjerala,ali oni su meni jako lijepi i fino mirišu
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisi pretjerala, lijepi su ti, ja sam zaboravila da sam ih imala! imaš ih puno vrsta! zanima me vadiš li lukovoce zimi van!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja ljepota
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno! Lijepe narcise, maćuhice...
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet i tvojim vrtom šećem,prije spavanja,sve to za dobar san.
Bravo narcisi u punom sjaju,a mačuhice,kao nacrtane,prekrasno.
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš, o onom gore nasad narcisa ja sanjam, a baš me neće. Predivni su!!!!!!!!!!!!!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,ne vadim lukovice,mislim da su već pet godina tu i ne bune se
Svima
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim kod tebe se narcisi naveliko probudili!
Kad mene još dremuckaju!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno koliko narciza......kombinacije u vazama za 10.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, Kaktusiću! Ruže se bude, vidi se da im paše milovanje sunca! I super mi je ideja s narcisima, tako da ružičnjak nikada ne spava- jako su lijepi, mirišu do ovdje!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 7879808182 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |