moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 89> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taj grmić je Daphne mezereum-likovac.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
To je onaj krasni grmić što si ga prošle godine spasila iz onog šumarka u rušenju???
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kukurijek je najljepši koji sam do sada vidjela, a o ovomm grmiću Daphne sam čitala, ali ga do sada nisam vidjela. Je li se otopio snijeg?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Makk,naravno da se ne ljutim.Ne ljutim se ja ni za nešto ozbiljno a kamoli za pomoć
![]() Rain,hvala za ime.
Da Silvek to je taj samo kaj je to prije 2 godine bilo(vrijeme leti) i sad je već lijep veliki(ok,mali je no meni je veliki)grmić.Ajme,izvukla sam ga u šumi ispod neke vešmašine.Nešto se crvenilo pa sam morala virnuti.Jedna grančica je samo bila.
Ne znam ,netko je pitao jel to cvijet!?
Da,sad cvate na golim granama i to dosta dugo.Pred kraj cvatnje se pojave listovi,neki zeleni prošarani bijelim,i takav bude do jeseni.Onda lišće otpadne i miruje do ranog proljeća
![]() Lantana,to je danas slikano
![]() Kukurijek baš mislim od kog sam ga dobila.Moram ispitati susjede(mamine jer ovdje niko ništ nema)i neke kolegice jer sam ga tu negdje,u okolici doma,dobila.
A dafnicu ćemo istražiti i probati zakorijeniti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Grmić je mala žarka vatrica ponad hladna snijega... Iako, srećom, otopio se sav snijeg - vjerujem i kod tebe je tako!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije valjda da se nije istopio? ako nije,uskoro ce,samo da vise ne pada
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Danas se većina otopila.Još ima samo di je cijeli dan hladovina no i to će proći ovih dana
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jel ti fali? Ja ga još uvijek mogu dijeliti s drugima, mislim ako kome usfalilo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nijeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
gdje si dosad skrivala ovako lijepi kukurijek?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konte,dok je snjega ne boj se da buš alergiju od lopate dobila.Sve bumo tebi poslale(snijeg,mislim)
![]() R.Sara,to sam prošlo ljeto dobila pa nisam ni znala,do sad,kakav je
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Daj prošeći do te veš mašine, možda ima još koja grančica ispod, sigurno nisi dobro gledala prošli put
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
shasha preljep ti je ovaj prizor sa rozim grmicem ja sam ga vec par puta donjela iz sume i nikako da mi se primi,sad kad prođe taj snijeg idem ja opet po njega
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Horti,pogledat ću ako još koji nađem
![]() Rosa,malo dublje otkopaj,meni se primo odmah.Nisam ni"alat "neki imala.Koliko sam uspjela otkopati prstima,bilo je dovoljno.
Aj,ovaj je iz šume pa ne znam šta je,no imam doma nekaj i opet ne znam šta će to procvasti.Najesen sam posadila,očito ,jer mi je potpuno nepoznata u ovome stadiju.
Kaj bi to bilo???
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi je drago da si stavila nekoliko slikica i da si ponovno oživila svoju temu. Želim da ti se snijeg brzo otopi i da tvoj vrt zablista u punom sjaju!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Malo 'vuce" na safrane
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Hmmm,listovi,koliko su do sad narasli,vuku na plavo a vrh je žut(ok,to je cvijet tu,znači žuti cvijet bude).Oblik ima ko šafran no puuuuno veći je.Cvijetni pup je velik ko kod narcise.
Ma bude "to"procvalo za koji dan,no da imamo ,do tad,o čemu raspravljati
![]() Danas sam se potrudila i slikala malo,uz najbolju volju da prebacim slike,neda mi više od ove dvije.Bum sutra opet dvije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, niknuo ti je mrežasti iris, onaj malecki slatki iris
![]() Samo dvije slike!!?? Mislim krasno je ![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ono drugo je vrijesak ili erica? Ma kako ne možeš više slika...?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |