LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rosa2, hehehehe kod mene nema snijega....barem ne za sada
![]() Flavijice, sve ću poslikati kad stavim gdje spada......zapravo to su one odlučile kuda, ja nisam ništa kriva
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
A kad ćemo vidjeti tu drugu kutijicu....kad...kad...kad...
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala cure, i da znate da ima još jedna kutija, malo manja koju nisam slikala
![]() ![]() Ovaj moj Miško će me dovesti u bankrot, stalno mu nešto treba
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora, ciklame su prekrasne. Ja sam kupila dvije i tako su se lijepo rascvjetale, sad mi je žao što nisam kupila još koju, ali više nisam našla
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne ciklame
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekkrasne biljke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ne znam tko je koga odvukao, ali vidjele smo mi sinoć da ni tm nije baš ravnodušan prema cvijeću. Kad već mora zaljevati, zašto nebi i uživao u njemu.
Ciklame su predivne, mogla sam ti posudit prikolicu, vidim da bi ti dobro došla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno Lora - vražja bila ogrlica,sreća da nije odvukla nekam "di ne treba"
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo sad sam dobila tvoju poruku i predivne imaš biljke . Kod mene stvarno nije baš ni bio neki izbor ali kod tebe je predobar.
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bako, ma nisam ja to je Miško kriv
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Inače krasna "slučajna" kupovina!
![]() |
|
![]() |
|
hvala što vam se svidja moj novi "Miškov" ulov.....
Flavia gornje ruže su Aruba, slikane u različito doba dana, imaju različitiu boju...
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Vidiš,vidiš,pa nije Miško bez veze tebe izabral!Da nema njega,ne bi trebalo ogrlice....nisi ti niš s namjerom napravila...to je tak moralo biti!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Lora....kako su ti samo lijepe ciklame! ....super "ubod"....nova Miškova ogrlica je fenomenalna, a vidim da i "zna šta hoće"
![]() ![]() ...samo da pitam...one krasne ruže u pupoljcima gore više na ovoj stranici....jel to "Gloria dei"?...fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobar ulov! jako lijepe boje cvijeta!
|
|
![]() |
|
hvala unaprijed Hoya, ne znam gdje ću s njom, ali znam da će naći mjesto....
A sad da vam ispričam što mi se danas dogodilo. Išla sam sa Miškom na kontrolu veterinaru, a onda u pet centar po novu ogrlicu./drugdje ih ne prodaju/ I molim vas lijepo ogrlica me je vukla, vukla sve do MBM. Bezobraznica zalijepila se za ciklame, i nije ih htjela pustiti dok ih nisam odnesla u auto. Na slici se vidi kako se još uvijek čvrsto drži za njih
![]() Boje nisu ni približno kao uživo.Ove lijevo su tamno bordo, a roza su šatirane. To ću vam pokazati kad budu na mjestu.
Planirano mjesto.....ops odlučile su da moraju u vaze na zidiću gdje su bili impatiens
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u tvom vrtu,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora, odi u moj vrt vidjeti onu biljku o kojoj smo sinoć govorile smrcko i ja. Mi smo je nabavile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivvno Lora-stvarno se nema šta komentrisati a vidjela sam da ima jako puno lukovica za posaditi -svaka čast-samo tako nastavi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |