Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 111>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:55
 Rosa2, hehehehe kod mene nema snijega....barem ne za sadaWink

Flavijice, sve ću poslikati kad stavim gdje spada......zapravo to su one odlučile kuda, ja nisam ništa krivaWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:53
ma tko moze reci da nisu kraljice nedaju se ni zimi ni snijegu preljepa je
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:52
A kad ćemo vidjeti tu drugu kutijicu....kad...kad...kad...Wink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:44
hvala cure, i da znate da ima još jedna kutija, malo manja koju nisam slikalaWinkWink

Ovaj moj Miško će me dovesti u bankrot, stalno mu nešto trebaBig%20smile

Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:19
Bravo Lora, ciklame su prekrasne. Ja sam kupila dvije i tako su se lijepo rascvjetale, sad mi je žao što nisam kupila još koju, ali više nisam našla
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:15
predivne ciklame smile169
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:12
Prekkrasne biljkeClap Prvo mi je pao izraz lica TM uz tolike biljkeLOL Kad smo mi sretne  svi su oko nas sretni i siti, i neka je što više cvjećkiHug
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 22:02
Ja ne znam tko je koga odvukao, ali vidjele smo mi sinoć da ni tm nije baš ravnodušan prema cvijeću. Kad već mora zaljevati, zašto nebi i uživao u njemu.
 Ciklame su predivne, mogla sam ti posudit prikolicu, vidim da bi ti dobro došla.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 19:57
prekrasno Lora - vražja bila ogrlica,sreća da nije odvukla nekam "di ne treba" LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 19:52
Evo sad sam dobila tvoju poruku i predivne imaš biljke . Kod mene stvarno nije baš ni bio neki izbor ali kod tebe je predobar. Cvijetno će biti proljeće
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:57
bako, ma nisam ja to je Miško krivBig%20smileBig%20smileBig%20smile

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:41
Nešto sam jučer načula o tome pet centru, koji je l' ? ....,u blizini jednog drugog....

Jesi ga? Ha?
Inače krasna "slučajna" kupovina!Clap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:29
hvala što vam se svidja moj novi "Miškov" ulov.....

Flavia gornje ruže su Aruba, slikane u različito doba dana, imaju različitiu boju...

Rijeka

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:16
Vidiš,vidiš,pa nije Miško bez veze tebe izabral!Da nema njega,ne bi trebalo ogrlice....nisi ti niš s namjerom napravila...to je tak moralo biti!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:00
Bravo Lora....kako su ti samo lijepe ciklame! ....super "ubod"....nova Miškova ogrlica je fenomenalna, a vidim da i "zna šta hoće" ClapLOL

...samo da pitam...one krasne ruže u pupoljcima gore više na ovoj stranici....jel to "Gloria dei"?...fenomenalno smile93
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:57
Dobar ulov! jako lijepe boje cvijeta!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:54
hvala unaprijed Hoya, ne znam gdje ću s njom, ali znam da će naći mjesto....

A sad da vam ispričam što mi se danas dogodilo. Išla sam sa Miškom na kontrolu veterinaru, a onda u pet centar po novu ogrlicu./drugdje ih ne prodaju/ I molim vas lijepo ogrlica me je vukla, vukla sve do MBM. Bezobraznica zalijepila se za ciklame, i nije ih htjela pustiti dok ih nisam odnesla u auto. Na slici se vidi kako se još uvijek čvrsto drži za njih

Boje nisu ni približno kao uživo.Ove lijevo su tamno bordo, a roza su šatirane. To ću vam pokazati kad budu na mjestu.
Planirano mjesto.....ops odlučile su da moraju u vaze na zidiću gdje su bili impatiens

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:53
evo i mene u tvom vrtu,
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 16:43
Lora, odi u moj vrt vidjeti onu biljku o kojoj smo sinoć govorile smrcko i ja. Mi smo je nabavile LOLLOLLOL. Naravno imat ćeš je i ti ako ti se svidi!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 10:26
Predivvno Lora-stvarno se nema šta komentrisati a vidjela sam da ima jako puno lukovica za posaditi -svaka čast-samo tako nastavismile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.