kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 787980 |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pomogla
![]() a ti si stvarno bila vrijedna i odlično ti to ide
![]() samo jedna mala preporuka: kad izrezuješ izreži točno motiv koji želiš zalijepiti....meni je ljepše i uvjerljivije tako a to naročito vrijedi kad je boja podloge drugačije od boje salvete....recimo anđelčičima se vidi salveta oko njih a bolje bi bilo bez nje
nadam se da se nećeš naljutiti....samo želim da ti radovi budu još ljepši...iako su jako lijepi i sad
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ajme nisan stavljala razmak između slika,moze li se to ikako popravit?iris pomagaj...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
evo i mojih slikica napokon,nikako nac malo vremena da vam pokazen sta san radila.slike nisu nesto jer je slikano mobitelom,neke i u nocnim satima,pa boje nisu bas najvjernije.no dobro je,bice bolje kad mi proradi aparat.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 787980 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |