Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik - Šeflera + Miha-M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik - Šeflera + Miha-M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 16:37
pozdrav Šeflera
evo maštamo i čekamo Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 18:03
Baš vidim da te nem petnaestak dana, naravno da nisam vjerovala da niš ne radiš- ma nisam  zaboravila poslati mali bijeli cvijetić nego sam u dilemi jer sad cvate, pa mi je žao. Ali sve mislim iščupt s korjenom i šaljem i šta bude.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 18:32
Nema frke Triša.Znam ja da ti misliš na mene! Nikad nije kasno.

Našla ja jedno malo bijelo pa ga posadila, a oko njega potočnice i nevene

jedan panj sa čuvarkučama kraj novog plotića koji se baš ne vidi u cijelosti , ali spojite iduće tri slike pa bute ga dobili cijelog- recimoSmile

I na kraju panj vrbe- jednostavno sam ga morala "uspomeniti"

Rjetko se naleti na ovako ljep primjerak panja. Imala sam sreće da ga nisu skurili ko ostale grane, a bio je na zgarištu i čekao svoju gorku sudbinu!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 19:02
Onaj prvi panj - isti čas preuzimam ideju za vikendicu, fantastično je, ajme znaš baš si me razveselila ovim slikama. Kamanjar ispod stabla - ideja za 5 (ma kakva večera), najrađe bi to pojela kako je slatko.smile79A ovaj zadnji - kažeš spas u zadnji čas, i koje čudo možeš napraviti s malo zemlje.
RIJEKA

Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 20:22
Jao onaj panj sanjam!!!! Pa gdje ste ga nabavili smile70
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 21:37
KONAČNO SMO VAS DOZVALI!
Vrbin panj je stvarno fenomenalan, a  s koje je to strane kuće, ako se ne varam tu žičanu ogradu imate sa strane potoka? Je pesek vezan prek noći? Spavate li tvrdo?
Ma spremna sam ga odrobijati!
Ovih sam dana škicala nešto takvo no nošla sam samo na stari trs, lijep mi je no tvoj će me panj natjerati na akciju.
Vidim da ste bili vrijedni potpuno sam svijesna da ćemo mi sa balkončićima i sobnim cvijećem bez vrta sve ćešće tipkati i čekati da nam stavite slike svojih rajeva. Nemojte škrtariti!smile78

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 23:23
Čuvarkuće u panju - fenomenalno...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 23:26
Originalno poslano od člana ines ines napisao:

Jao onaj panj sanjam!!!! Pa gdje ste ga nabavili smile70

Lani smo rušili stare borove koje su djetlići izdubili, crveki oglodali, mi skurili u peći, ali ostalo je par ovakvih panjeva koje sam iskoristila kao ukras u vrtu ili kao kućice za ptice. Još nije sve gotovo pa nema slikica, ali već bu jednog dana.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 23:29
A vrbin panj je ostao šljakerima koji su čistili potok. Trebalo ga je skuriti, ali sam ja sa tačkama zjurila niz breg i maknula ga sa zgarišta. Bormeć sam se nateglila - kolko god šupalj - težak je ko sami ...!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 15:53
Vjerovala ili ne točno te vidim kako juriš s tačkama niz breg, i mm pita što je smiješno?
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 21:13
Za sutra je isplaniran veliki dan tuširanja sobnih biljčica i lagana prilagodba na više kisika i na vanjske atmosferlije- da se bolje izrazim- sad je vani toplije nego u kući pa ih puštam van da se griju.
Adam se vratio sa zimovanja sa 6 ogromnih listova (otišao sa 3 mala-mala). Svekrva je rekla da je sad zbilja vrijeme da se vrati jer će ju istjerati iz stana koliki je.
Ako bu ljepo vrijeme možda se skotrljam do panja i budućeg ružičnjaka pa malo čeprkam. A i krtice su ziher bile vrijedne.
Danas je popodne prošlo u pravom popodnevnom drijemanju smile49

Skupljam snagu za sutrašnji dan.

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 21:15
Znači, danas malo odmaranja, sutra raspaljotka...LOL
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 21:17
Baš sam se naluknula kod tebe u dnevnik- nisam jedina koja skuplja snagu Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 21:33

Koliko si toga pripremila i trebat će ti snaga, ai i pomoć onog Mihe, kojeg ne vidimsmile79i za njega.

RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 22:01
Miha je cjeli tjedan popodnevna šihta - ja vladam!!!
smile61
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 22:06
Vidim da se pak sprema akcija u susjedstvu! Samo naprijed!!! 
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2008 u 20:41
Nije bilo neke posebne akcije zbog vremenskih prilika zbog kojih ne moram niš zaljevati- super!

Sobne biljčice su ipak istuširane.
I opet zahvaljujući majčici prirodi, uštedila sam vodu za tuširanje! Samo se nadam da nije padala kisela kiša!
Skupila se pozamašna hrpica. Nisam bila ni svjesna kolko tog već imam dok nisam krenula sa nošenjem na dvorište.

Tako gledajući tu hrpu- shvatih da za to sve nemam dost mjesta na terasi- pogotovo što za terasu imam još i drugih planova.
Pa sam odlučila na brzinu sklepati policu kraj ulaznih vrata gdje će sobno bilje provoditi ljeto. Tu bu im taman - ispod krova , južna strana, a sve ostale strane svijeta su zaštićene. A i blizu mi je stanu pa ne moram klajkati puno s njima gor-dol.

Ipak se nešto korisno napravilo danas. Kad Miha dojde doma i vidi kaj sam pak smiszlila ... smile42
Jao si ga meni!

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2008 u 20:59
Svaka čast Šeflera. Vidi se sad tko je majstor u kući! A i ova kiša je idealno poslužila. Imaš lijepu kolekciju biljčica....smile89
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2008 u 21:22
smile141 Baš je zgodna kolekcija! Sad si mi dala ideju... za moje biljčice! Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2008 u 22:19
Polica ti je baš super, ne zauzima puno mjesta, a sve su biljke izložene svjetlu. Imaš neke lijep kalanhoe, između ostalog cvijeća. Sad  si mi dla ideju i jaću baciti sve van na kišu, a ne vježbati u kadi.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.