Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav Šeflera
evo maštamo i čekamo |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš vidim da te nem petnaestak dana, naravno da nisam vjerovala da niš ne radiš- ma nisam zaboravila poslati mali bijeli cvijetić nego sam u dilemi jer sad cvate, pa mi je žao. Ali sve mislim iščupt s korjenom i šaljem i šta bude.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema frke Triša.Znam ja da ti misliš na mene! Nikad nije kasno.
Našla ja jedno malo bijelo pa ga posadila, a oko njega potočnice i nevene jedan panj sa čuvarkučama kraj novog plotića koji se baš ne vidi u cijelosti , ali spojite iduće tri slike pa bute ga dobili cijelog- recimo I na kraju panj vrbe- jednostavno sam ga morala "uspomeniti" Rjetko se naleti na ovako ljep primjerak panja. Imala sam sreće da ga nisu skurili ko ostale grane, a bio je na zgarištu i čekao svoju gorku sudbinu! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj prvi panj - isti čas preuzimam ideju za vikendicu, fantastično je, ajme znaš baš si me razveselila ovim slikama. Kamanjar ispod stabla - ideja za 5 (ma kakva večera), najrađe bi to pojela kako je slatko.A ovaj zadnji - kažeš spas u zadnji čas, i koje čudo možeš napraviti s malo zemlje.
|
|
RIJEKA
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao onaj panj sanjam!!!! Pa gdje ste ga nabavili
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KONAČNO SMO VAS DOZVALI!
Vrbin panj je stvarno fenomenalan, a s koje je to strane kuće, ako se ne varam tu žičanu ogradu imate sa strane potoka? Je pesek vezan prek noći? Spavate li tvrdo?
Ma spremna sam ga odrobijati!
Ovih sam dana škicala nešto takvo no nošla sam samo na stari trs, lijep mi je no tvoj će me panj natjerati na akciju.
Vidim da ste bili vrijedni potpuno sam svijesna da ćemo mi sa balkončićima i sobnim cvijećem bez vrta sve ćešće tipkati i čekati da nam stavite slike svojih rajeva. Nemojte škrtariti!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće u panju - fenomenalno...
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lani smo rušili stare borove koje su djetlići izdubili, crveki oglodali, mi skurili u peći, ali ostalo je par ovakvih panjeva koje sam iskoristila kao ukras u vrtu ili kao kućice za ptice. Još nije sve gotovo pa nema slikica, ali već bu jednog dana. |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A vrbin panj je ostao šljakerima koji su čistili potok. Trebalo ga je skuriti, ali sam ja sa tačkama zjurila niz breg i maknula ga sa zgarišta. Bormeć sam se nateglila - kolko god šupalj - težak je ko sami ...!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovala ili ne točno te vidim kako juriš s tačkama niz breg, i mm pita što je smiješno?
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sutra je isplaniran veliki dan tuširanja sobnih biljčica i lagana prilagodba na više kisika i na vanjske atmosferlije- da se bolje izrazim- sad je vani toplije nego u kući pa ih puštam van da se griju.
Adam se vratio sa zimovanja sa 6 ogromnih listova (otišao sa 3 mala-mala). Svekrva je rekla da je sad zbilja vrijeme da se vrati jer će ju istjerati iz stana koliki je. Ako bu ljepo vrijeme možda se skotrljam do panja i budućeg ružičnjaka pa malo čeprkam. A i krtice su ziher bile vrijedne. Danas je popodne prošlo u pravom popodnevnom drijemanju Skupljam snagu za sutrašnji dan. |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, danas malo odmaranja, sutra raspaljotka...
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam se naluknula kod tebe u dnevnik- nisam jedina koja skuplja snagu
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko si toga pripremila i trebat će ti snaga, ai i pomoć onog Mihe, kojeg ne vidimi za njega. |
|
RIJEKA
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miha je cjeli tjedan popodnevna šihta - ja vladam!!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se pak sprema akcija u susjedstvu! Samo naprijed!!!
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije bilo neke posebne akcije zbog vremenskih prilika zbog kojih ne moram niš zaljevati- super!
Sobne biljčice su ipak istuširane. I opet zahvaljujući majčici prirodi, uštedila sam vodu za tuširanje! Samo se nadam da nije padala kisela kiša! Skupila se pozamašna hrpica. Nisam bila ni svjesna kolko tog već imam dok nisam krenula sa nošenjem na dvorište. Tako gledajući tu hrpu- shvatih da za to sve nemam dost mjesta na terasi- pogotovo što za terasu imam još i drugih planova. Pa sam odlučila na brzinu sklepati policu kraj ulaznih vrata gdje će sobno bilje provoditi ljeto. Tu bu im taman - ispod krova , južna strana, a sve ostale strane svijeta su zaštićene. A i blizu mi je stanu pa ne moram klajkati puno s njima gor-dol. Ipak se nešto korisno napravilo danas. Kad Miha dojde doma i vidi kaj sam pak smiszlila ... Jao si ga meni! |
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Šeflera. Vidi se sad tko je majstor u kući! A i ova kiša je idealno poslužila. Imaš lijepu kolekciju biljčica....
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je zgodna kolekcija! Sad si mi dala ideju... za moje biljčice!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polica ti je baš super, ne zauzima puno mjesta, a sve su biljke izložene svjetlu. Imaš neke lijep kalanhoe, između ostalog cvijeća. Sad si mi dla ideju i jaću baciti sve van na kišu, a ne vježbati u kadi.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |