Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo našla sam sliku od prije dvije godine kad sam ga kupila. Malo je izblijedio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Isprao se u pranju
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@ella16
Dobro nam došla ![]() Sretno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ispričavam se, ovo gore je drugi cimb. Našla sam sliku sličnijeg... Malo sam pomiješala lončiće
![]() ![]() Malo se je isprao, ali ne toliko koliko sam mislila ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Da,Emilly,sad vec liči na njega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly, da je cimb izložen suncu, sigurno bi bio puno tamniji. Ja sam lani imala prilike vidjeti na dva ista identična, jedan na suncu drugi ne, bili su za nekoliko tonova razlike.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Emily bravo za procvjetali cimbi....Prekrasan cvijet, uopće ne smeta da je nešto svijetliji....Morati ćemo napraviti zamjenu, da svaka od nas poveća kolekciju boja....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
[QUOTE=bebolina]
hvala ti na savjetu.. pokušat ću sad malo zaboraviti na njega.. možda me iznenadi
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Evo i mene ovdje,znači mladice brzo napreduju,jednom kad izađu van?
|
|
![]() |
|
Ove koje sam večeras fotkala, te sam skoro pa suhe bulbe zabola u zemlju negdje polovicom listopada.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebač
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaaa predivni cimbići :) koliko si platila?
ja moram neke na rasprodaji ulovit pa opet pokušat s njima... sad znam di sam griješila s prvim :D |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
prekrasni su bebolina!! to je iz lučkog?? (i jaaaako mi se sviđa i slika u pozadini
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |