Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijep vrt a i mala mina,plava ruža i stepsla svijeća su moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1332 |
Prelijep mi je tvoj vrt, terasice (ili kako god se to već zove) mi se jako sviđaju!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Fany54, veseli me što ti se sviđaju moji cvjetovi, navrati mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
staza i stepenice su fora a cvijeće pokraj krasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Floramye
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve mi je fantastično,ali danas me oduševila crvena čuvarka
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajama
![]() Navrati mi opet!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad sam otvorila dvije posljednje stranice da vidim tvoj vrt, ono što sam vidjela natjeralo me da krenem ispočetka - od korica, od prve stranice. Cvijeća je puno, puno lijepog cvijeća, zdravog i bujnog. Nisam gledala samo cvijeće, gledala sam kako vlasnica vrta stvara dom svom cvijeću od prirodnog materijala - kamen, zanimljivi oblici drveta, drveni stupići...Vidi se koliko je truda, rada i kreativnog promišljanja uloženo do sada. A sve izgleda tako ležerno, prirodno, opuštajuće. Drago mi je da sam bila u tvom vrtu. Eto mene opet u posjeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Miranda hvala ti draga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lucy hvala ti puno i dobrodošla!
Jako me se dojmila tvoja poruka, i moram priznati kada netko tako vidi moj vrt, onda znam da sam na dobrom putu i to mi daje još veći poticaj.Puno je tu još toga za napraviti, ali to je meni velika uživancija i ljubav.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mini engleska pelargonija
![]() Tradescantia zebrina
![]() Echeveria perle von nurnberg
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Miranda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miskice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
preprekrasno ti je svo cvijece
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divota, a crvena čuvarkuća...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klaudija8 hvala ti na posjeti, dođi mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |