Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 11:00
prelijep vrt a i mala mina,plava ruža i stepsla svijeća su moj favoritsmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:01
Prelijep mi je tvoj vrt, terasice (ili kako god se to već zove) mi se jako sviđaju!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:40
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

ova slika mi je posebna,stazica je jako simpa!!!Wink 
Hosta se sprema cvjetati

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:56
Draga Fany54, veseli me što ti se sviđaju moji cvjetovi, navrati mi opet!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:00
staza i stepenice su fora a cvijeće pokraj krasno smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:01
Floramye
Hvala ti odsrca!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:22
sve mi je fantastično,ali danas me oduševila crvena čuvarkasmile79
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 23:01
Ajama
Hvala ti puno! Jako volim čuvarkuće, i konačno sam nabavila čuvarkuću koja je crvena na suncu za razliku od onih koje pocrvene od hladnoće!
Navrati mi opet!
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 23:55
Prekrasne biljke i maštovito uređen vrt!Clap
Ako bih morala izdvojiti samo jednu biljčicu,onda bi to bila crvena čuvarkuća. smile71
A Minu jednostavno ne mogu prestat gledati! Preslatka je!

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 00:24
Kad sam otvorila dvije posljednje stranice da vidim tvoj vrt, ono što sam vidjela natjeralo me da krenem ispočetka - od korica, od prve stranice. Cvijeća je puno, puno lijepog cvijeća, zdravog i bujnog. Nisam gledala samo cvijeće, gledala sam kako vlasnica vrta stvara dom svom cvijeću od prirodnog materijala - kamen, zanimljivi oblici drveta, drveni stupići...Vidi se koliko je truda, rada i kreativnog promišljanja uloženo do sada. A sve izgleda tako ležerno, prirodno, opuštajuće. Drago mi je da sam bila u tvom vrtu. Eto mene opet u posjeti.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:23
Miranda hvala ti draga
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:33
Lucy hvala ti puno i dobrodošla!
Jako me se dojmila tvoja poruka, i moram priznati kada netko tako vidi moj vrt, onda znam da sam na dobrom putu i to mi daje još veći poticaj.Puno je tu još toga za napraviti, ali to je meni velika uživancija i ljubav.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 18:12
Mini engleska pelargonija

Tradescantia zebrina

Echeveria perle von nurnberg

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 19:18
Prekrasne,zdrave biljke!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 20:17
Miranda
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 20:21
Draga TemziHug
sve biljčice su ti predivne 
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 00:06
Miskice
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 00:30
preprekrasno ti je svo cvijece Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 08:42
Divota, a crvena čuvarkuća... smile93smile227
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 09:07
Klaudija8 hvala ti na posjeti, dođi mi opet!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.