Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je zbilja bilo prekrasno, a bilo bi i shashino da fotoaparat nosi sa sobom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se! Shahsa , hoćemo slike i gotovo!!! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim palčeve za lonicere. Osteospermum ti je prezimio vani ili nutra? Prekrasan je!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne lonicere, naravno i ostalo cvijeće!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada prekrasno, kod tebe svašta ima
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osteospermum je prezimio u garaži. Ove godine sam uspjela iz sjemena uzojiti nekoliko ostića, baš me zanima kako će napredovati. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale!Cvijeće je prekrasno,vidi se da je uloženo puno truda i iljubavi,ali ti to tvoji predivni cvijetići i vraćaju
|
|
meni je super u životu
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se pohvalim, danas sam napravila novi kamenjar...treći po redu. Baš sam sretna! I umorna... Fotke ću staviti sutra. Moram pohvaliti i mog vrijednog muža jer mi je nabavio kamen i pomagao oko izrade kamenjara
|
|
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam slikice! I ja sam happy Bravo i za TM!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada šta reći... uživala sam...
Vrt ti je prelijep kao i ideje!!!
Samo mi reci onaj plavi grm ( a nije krumpirov grm) ima plave cvjetiće ti je super, kako se to cvijeće zove???
A gdje si ti da ti je ostić uspio prezimiti ( znam da je bio u garaži)???
Svi komplimenti!!!
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće, ne znam na koji grm misliš...
a sad, evo obećane fotke novog kamenjara...dimenzije su oko 2x1,5 m. biljke su još u šoku od presađivanja, ali nadam se da će uskoro živnuti...inače, veći dio kamenjara će, nadam se uskoro, biti natkriven, ali o tom, po tom! ovo je još jedna novina u mom nedavno proširenom dvorištu, a onaj dio od cigle je djelo MM...nedostaje još cvijeće i travica i na kraju, ruža za sve koji su imali strpljenja gledati moje cvijeće |
|
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zabolila me luda glava kad sam sve ovo vidjela , dado što ti je ovo na kraju žute boje , tako mi je simpa cvijetič a ruža da menije osvojla, je .sve ti je su perička
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onaj cvijet žute boje je lonicera (orlovi nokti).
|
|
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lonicera je prekrasna...i osteospermumi...mislim sve je, ali te dvije slike mi zapele za oko...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ljepše i ljepše
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno, divno! Super uradak TM . Jesu li cigle samo poslagane ili i povezane žbukom?
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super i meni je najdraža lonicera, ona mi dođe kao tiha patnja jer moja ni nakon 4god nije procvjetala.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet se ponavljam, sve ti je super, a ostići su moja tiha patnja...
Tvoji su mi prelijepi ali moji sve nešto i bi i ne bi!!!
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, vrlo lijepo. A onaj krug od cigle me je oduševio. Ako ne zamjeraš, rado bih ukrao tu ideju? |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, prekrasno je sve, mali vrtić od poslaganih ciglica, ideja za 5, znaš da ja "padam" na te građevinske cake, super.
Ostići su za +5, orlovi nojkti - moja tiha patnja - možda jednog dana dođu u moj vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |