Tritoma - Kniphofia uvaria |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja tritoma prošle godine štrajkala, ćak nisam sigurna koliko je i cvjetala. Prek zime sam je malčirala, a na proljeće iz dosta velikog hlada preselila je na sunčanija mjesta, nisam očekivala ove sezone cvijet, ali oduševila me i tek sad vidim da su sva 3 grma potjerala pupoljke i uživat ću u njenoj ljepoti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moja je prošle godine jedva imala 2-3 cvijeta, ali je ove godine zato sve nadoknadila.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tritoma koja je posadjena prosle godine ove me godine razveselila sa cvijetovima
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
sunshine08
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam već tri godine vlasnica jedne tritome. koliko sam primijetila nije nimalo zahtjevna, i brzo se širiii, tako da sam je jučer izvadila iz dvrorišta u i podijelila na 6 te ju posadila u voćnjak između voćaka...mislim da bude efektno... hehe a zna li netko postoji li tritoma u drugim bojama? mislim da sam negdje usput vidjela nešto slično u ljubičastim bojicama, isto prekrasno...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je ova dvobojna, a vidjela sam i potpuno žutu, jako je lijepa, za ljubičastu nisam sigurna, ali već će se naći netko tko zna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je bila do sada u sjeni katruža i tek sada je krenula rasti..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošlog proleća se nije pojavila, već sam mislila da sam je izgubila
zbog prevelike vlage a onda me iznenadila ove godine, izbacila novo
lišće i dva cveta. Nije velika, ali daje nadu da će izdržati i postati
lepota poput Matildine i Anaidine.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počele i moje cvjetati....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja tritoma prošle godine je bila narančasto žuta, a ove godine je samo žuta. Još mi je ljepša ovakva:)
Ali prošle godine od svibnja do kraja kolovoza moja tritoma je proizvela još dva grma što me jako razveselilo. Ove godine mislila sam da ću imati tri u podjednakim razmacima tritome u gredici..ali nisu prezimile. Prezimila je samo biljka-majka (ona čije je sjeme formiralo druge dvije). Sad stalno virim hoće li i ove godine broj tritoma do kraja ljeta narasti. U sretnom sam iščekivanju:) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tritome su toliko zanimljive da je nemoguće da prođu nezamijećene ni kao samostalna skupina, a bome ni kao element u bilo kojoj kombinaciji biljaka, što dokazuju prethodne slike.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |