moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorice10,
imaš zlatne ruke za vrt. Opet ti je sve u cvatu, a i plodova već imaš. |
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorice, prekrasan ti je vrt, imaš svega u ogromnim količinama , usput...dobaci koju trešnjicu
|
|
Lipik
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Lorice, sviđa ti se moj vrt, a u tvom je povrće puno ljepše, bujnije i naprednije. O količini da i ne govorim.
Dođem ti na trešnje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica gdje si, već dugo te nema da nam pokažeš napredak povrća u svom vrtu. Kakva je mrkva kod tebe, imaš problema s mrkvinom muhom ili to rješavaš nekako?
|
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica, gdje si? Kako se kod tebe drži povrtnjak?
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel učiš ili rintaš po vrtu, ili oboje?
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice,gdje si?Znam da su bili ispitni rokovi,ali gdje si danas?Čekam slikice.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi ti naše Lorice! Ovu temu nisaam prije ni primjetila. Kak je vredna ova naša pucica!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice da li ti kak prava prigorska puca znaš kak se po domaći te tikvice zovu i za kaj su negda služile? |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi bilo lijepo sad vidjeti njeno povrće
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorice pa gdje si ti , kako vrt
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice...
prekrasno su izrasli paradajzeki. ove mini rajičice su superrr a mini žute su me stvarno iznenadile. slikala bum ih...sve grane su pune.... |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav vrijednoj Lorici, ostado bez daha dok sam sada u ove kasne sate putovala kroz tvoj povrtnjak.Divotica prava, a i ruka koja ih je sijala i sadila, zavrijeđuje sve pohvale, ogroman je tu trud uložen, svaka čast.Moj je mali povrtnjak, tebi nebi bio dostatan ni za grah koji posadiš, ja bih se doslovno tam kod tebe izgubila.Žao mi je da prije nisam prošvrljala i naišla na ovu tvoju divotu, ti, nona i anabistrica ste maherice, dajem vam diplomu, hvala na ovim krasnim slikama
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |