Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stefanotis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stefanotis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:08
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Prekrasan cvijet - evo iskreno ću priznati do sada za njega nisam ni znala smile42 to ćemo morati ispravitiWink
Ako ikada naletis na njega Mamaa,kupi ga sebi...jako je lijep Tongue!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:25
Pa pod ovim ispravkom sam mislila na to Wink
Inače da li netko zna okvirno koliko mu se kreće cijena??
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:37
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Predivan je mačak, baš ga uživam gledati, jer moj jadnik izgubio cve cvjetove nekoliko dana nakon što je promjenio ambijent. No forumski znalci su me utješili i istina sada pušta nove listiće na svim onim mjestima gdje su bili stari, baš sam sretna.

Triša.i ja se radujem sa tobomSmile
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:42
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Pa pod ovim ispravkom sam mislila na to Wink
Inače da li netko zna okvirno koliko mu se kreće cijena??
Ja sam moj platila 7 eur i bio je na snizenju...ali nije mu bila visoka cijena i bez toga... Wink !
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 07:33
Ja platila 25 KM, to je malo više od 12 eura.
I konačno su se pomjerili mali izdanci pored listova. Sigurno su čekali proljeće. Sad ću znati je su li to nove grane ili cvjetovi.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 21:51
Moj je koštao 65kn u Pevecu.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 22:22
Macak krasan je....nisam ga uspjela uzgojiti iako je bilo dva pokusaja...smile43
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 17:24
Ja sam svoga prošle godine isto kupila u Pevecu za 50 kn,lijepo mi je cvjetao ali na žalost mojima je taj miris bio previše intenzivan pa sam ga morala pokloniti,ali oni koji ga imaju kupili su predivnu biljku!Thumbs%20Up
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 18:36
Moj jasmin  se oporavlja.Ima nove grane i listove...Evo ga.....

Na vrh
popeyes View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje popeyes Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 15:02
Imam jedno pitanje za vas koji znate ponešto o ovom cvijetu. Planirao sam ga posaditi na balkonu i s njime zatvoriti jednu stranu balkona (u prizemlju sam). Da li smije preko zime biti vani (temp se ne spušta ispod -4)? Na ove slike sam naletio na netu, po ovome bi to funkcioniralo?

http://www.mayberryassociates.com/Images/Stephanotis_edit.jpg

http://www.floridagardener.com/pom/stephanotis.jpg

http://www.fairchildgarden.org/uploads/images/Living_Collections_and_Garden_Landscapes/Plant_Sales/stephanotis2gd.jpg
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 20:39
Ove slike stefanotisa su super!
Odgovor ne znam ali vjerujem da će forumovci odgovoriti. Pratit ću jer me zanima. Imam i ja stefanotisa (dobila ga od svekra za Dan žena) i mislim da sam ga zaboravila zaliti pa vidim da su mu cvjetovi posušili i otpali. Listovi su mu OK, za sada!
Bio je potpuno suh - luda sam kad sam tako lijep cvjetak zaboravila zalijevati! smile42 Krivo je i to što piše na njemu da ga ne treba često zalijevati!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 21:29
Popeyes stefanotis je tropska biljka pa nisam baš sigurna da bi podnio minus. Zimi voli radi mirovanja biti u hladnijem prostoru, ali ipak -4... i skroz vani?!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:53
Konačno i mom stefanotisu počelo rasti lišće, sretna sam jer se izgleda oporavlja jako brzo

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:56
[QUOTE=popeyes]Imam jedno pitanje za vas koji znate ponešto o ovom cvijetu. Planirao sam ga posaditi na balkonu i s njime zatvoriti jednu stranu balkona (u prizemlju sam). Da li smije preko zime biti vani (temp se ne spušta ispod -4)? Na ove slike sam naletio na netu, po ovome bi to funkcioniralo?

Mislim da stefanotis nije ta biljka nikako, a pogotovo ne za tu temperaturu, ali zato možeš to napraviti s jasminom, koji meni cjelu zimu provede vani, zimzelen je i prekrasno cvjeta cjelo ljeto.

RIJEKA

Na vrh
popeyes View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje popeyes Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 11:47
Hvala na odgovorima :)
Na vrh
elfica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje elfica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 12:08
Moram u Pevec! Predivan je, već sam ga gledala po internetu prije. Je li ga tko vidio za kupiti u zadnje vrijeme?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 21:54
Elfica,danas ga je MM kupio u OBI-u ,mislim da je nekih 60-ak kn.
Naravno,meni ga je kupio(ljubi ga majka)Embarrassed 

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:51
Predivan je Shahsha i moj je bio takav kad sam ga kupila, ustvari pupoljci su bili još zatvoreni i onda je nakon kratkog vremena umro - mislim da je bila promjena temperature. Sada je obnovlje i izgleda lijepo - vidjet ćemo kada će cvjetati.
RIJEKA

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 07:47
shasha predivan je. Sve pohvale TM, za ovo je zaslužio i više nego jednu pusuWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 08:48

Triša,to i mene muči,hoće li opstati.Ok sad preko ljeta,nego preko zime.Zbog suhog zraka mi dosta cvijeća ugine ili jedva preživljava.

Lana,treba ga nekad "sjetiti" da ja volim cvijeće no onda kad kupuje barem kupi ono što je meni  preskupo jer mislim da bi za taj jedan nekoliko drugih mogla kupiti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.