Stefanotis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ikada naletis na njega Mamaa,kupi ga sebi...jako je lijep
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Pa pod ovim ispravkom sam mislila na to
![]() Inače da li netko zna okvirno koliko mu se kreće cijena??
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Triša.i ja se radujem sa tobom ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ja platila 25 KM, to je malo više od 12 eura.
I konačno su se pomjerili mali izdanci pored listova. Sigurno su čekali proljeće. Sad ću znati je su li to nove grane ili cvjetovi. |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Moj je koštao 65kn u Pevecu.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Macak krasan je....nisam ga uspjela uzgojiti iako je bilo dva pokusaja...
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ja sam svoga prošle godine isto kupila u Pevecu za 50 kn,lijepo mi je cvjetao ali na žalost mojima je taj miris bio previše intenzivan pa sam ga morala pokloniti,ali oni koji ga imaju kupili su predivnu biljku!
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Moj jasmin se oporavlja.Ima nove grane i listove...Evo ga.....
![]() |
|
![]() |
|
popeyes ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Imam jedno pitanje za vas koji znate ponešto o ovom cvijetu. Planirao sam ga posaditi na balkonu i s njime zatvoriti jednu stranu balkona (u prizemlju sam). Da li smije preko zime biti vani (temp se ne spušta ispod -4)? Na ove slike sam naletio na netu, po ovome bi to funkcioniralo?
http://www.mayberryassociates.com/Images/Stephanotis_edit.jpg http://www.floridagardener.com/pom/stephanotis.jpg http://www.fairchildgarden.org/uploads/images/Living_Collections_and_Garden_Landscapes/Plant_Sales/stephanotis2gd.jpg |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove slike stefanotisa su super!
Odgovor ne znam ali vjerujem da će forumovci odgovoriti. Pratit ću jer me zanima. Imam i ja stefanotisa (dobila ga od svekra za Dan žena) i mislim da sam ga zaboravila zaliti pa vidim da su mu cvjetovi posušili i otpali. Listovi su mu OK, za sada!
Bio je potpuno suh - luda sam kad sam tako lijep cvjetak zaboravila zalijevati!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Popeyes stefanotis je tropska biljka pa nisam baš sigurna da bi podnio minus. Zimi voli radi mirovanja biti u hladnijem prostoru, ali ipak -4... i skroz vani?!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno i mom stefanotisu počelo rasti lišće, sretna sam jer se izgleda oporavlja jako brzo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
[QUOTE=popeyes]Imam jedno pitanje za vas koji znate ponešto o ovom cvijetu. Planirao sam ga posaditi na balkonu i s njime zatvoriti jednu stranu balkona (u prizemlju sam). Da li smije preko zime biti vani (temp se ne spušta ispod -4)? Na ove slike sam naletio na netu, po ovome bi to funkcioniralo?
Mislim da stefanotis nije ta biljka nikako, a pogotovo ne za tu temperaturu, ali zato možeš to napraviti s jasminom, koji meni cjelu zimu provede vani, zimzelen je i prekrasno cvjeta cjelo ljeto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
popeyes ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala na odgovorima :)
|
|
![]() |
|
elfica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Moram u Pevec! Predivan je, već sam ga gledala po internetu prije. Je li ga tko vidio za kupiti u zadnje vrijeme?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Elfica,danas ga je MM kupio u OBI-u ,mislim da je nekih 60-ak kn.
Naravno,meni ga je kupio(ljubi ga majka)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Predivan je Shahsha i moj je bio takav kad sam ga kupila, ustvari pupoljci su bili još zatvoreni i onda je nakon kratkog vremena umro - mislim da je bila promjena temperature. Sada je obnovlje i izgleda lijepo - vidjet ćemo kada će cvjetati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
shasha predivan je. Sve pohvale TM, za ovo je zaslužio i više nego jednu pusu
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Triša,to i mene muči,hoće li opstati.Ok sad preko ljeta,nego preko zime.Zbog suhog zraka mi dosta cvijeća ugine ili jedva preživljava. Lana,treba ga nekad "sjetiti" da ja volim cvijeće no onda kad kupuje barem kupi ono što je meni preskupo jer mislim da bi za taj jedan nekoliko drugih mogla kupiti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |