enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 678910 27> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonek, bok! Lijepo je tvoj vrt kišu dočekao, nadam se da je osvježila biljke kao kod mene.
Ono kaj me malo brine je što meteorolozi kod mene najavljuju hladna jutra (3,4 celzijevca) u čet/pet, pa ću ta dva jutra ja ipak malo pokriti svoju papriku..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me malo i kod tebe.Sad su već sigurno oni silni flanci prebačeni u vrt.Salatica izgleda .
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi su u vrtu i napreduju slabo zbog hladnih jutara ali dobro se drže
|
|
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonice šta ti je pepeljuga'
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tomice, pepeljugu imam prvi put ove godine, sjeme mi je poslala naša anabistrica , to ti je biljka koja rastjeruje krtice, može se jesti kao špinat , naraste do 2 metra , a posebno mi se sviđa boja listova, ljubičasta , baš se lijepo istiće među zelenilom
|
|
|
|
samira
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je zaista divan i sve vam divno izgleda a nazalost smo mi u bosni dozivjeli preko noci mraz pa je bar meni vise od pola unisteno.... :-((
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samira žao mi je , da smo bar bliže da ti dam nešto sjemena i rasade
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj kupus sam slikala u subotu , danas popodne poslije kiše još je veći
uz žičanu ogradu između voćnjaka i povrtnjaka mms mi je složio od cigle tri polukruga u koje sadim cvijeće da mu je lakše kad kosi ovaj zovem "Decora" je je skoro sve iz Buzeta u svakom imam posađenu po jednu ružu penjačicu , klematis, ukrasni slak uz žicu da se penju, pa trajnice u ovom turski karanfil, bijelu margaretu, krizantemu , phlox i još koješta i zadnji |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja....Lijepo izgleda i svi zadovoljni i kosci i cvjećari......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh nona, povrtnjak Vam je divan. Meni neko čudo pošišalo sav paradajz, ostale samo 2 kućice.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam i veliko BRAVO ostavljam!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, cigleki su ti jako zgodni, baš dobra ideja. A i vanjska strana će brzo biti ozelenjena kad se graničice razrastu pa će to biti jedan jako veseli vrt Drago mi je da ti se sviđa pepeljuga.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji sve je veliko i zeleno, prekrasno. Dođem ti ja opet
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage ste mi gošće , anabistrica baš mi je zgodna pepeljuga evo još jedna slika
dosta je mokro kod mene pa sam danas plijevila, mm pošpricao krumpirovu zlaticu stalno ih skupljam ručno ali nisam uspjela ovih dana zbog strke a i dosta je bilo mokro pa se gamad izlegla, pošpricao mi je i paradajz, krastavce, a i jabuke i trešnje |
|
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga nona,tvoj vrt je dokaz da uz sve obaveze koje imaš ,stigneš održavati ovaj ogroman komad zemlje gdje je sve čisto,uredno i zdravo.svaka ti čast,predivno je sve.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svesa nakon svih obaveza ovo mi je terapija za živce
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |