Rajska ptica - Strelitzia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepe su ,moja niti trc,mislim stalno joj se frču stari listovi a opet vidim da daje iznutra nove znači nije da joj baš ne paše,al nikako da naraste stalno je majušna ,jel ima i neke mini vrste
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ma da, i moja je od neke patuljaste sorte :)
Kiki, ovo je prelijepo. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovakva je bila 2004 godine dok je svake godine bila u sve većoj kučici.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A ovakva je danas.Ovaj vikend je otvorila dva cvijeta.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrašnoooo
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ajme prekrasna je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() kako doći do ovog neobičnog prelijepog cvjeta,sije se iz sjemena ili?
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Možda je najbolje kupiti sadnicu.Baš sam je vidjela na sajmu u Filipjakovu.Ili možda sjeme preko neta.Ja nikad nemam sjeme.Vjerovatno jer nema njenih oprašivača.Nisam je slikala cijelu jer ovdje ima dosta njenih slika od prošle godine.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki divna je
![]() baš mi je palo na pamet - ima li je još tko doli na otoku? |
|
![]() |
|
Mamina kuma koja joj je dala sjeme,ali njoj je ispala mala vrsta.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
znači ovo je baš autohtona strelizia
![]() neprocjenjivo ![]() pretpostavljam da je i ta male vrste cijelu godinu vani, podneblje stvoreno za biljke |
|
![]() |
|
Za promjenu evo malo noćnih fotki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sutradan ujutro.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
zaista je prelijepa ma moja je neka minijatura uvijek sam si ju htijela al su mi bile skupe ali te u pitarima su bile tako velike mislim visine ka tvoje a ova koju sam kupila je bila mala i nakon godine dana ostala mala i da jedan list drugi odapne (baš sam blesava pa trebalo mi je biti jasno da nešto ne štima čim je koštala 20kn
![]() |
|
![]() |
|
To je vjerovatno mala vrsta.
|
|
|
|
![]() |
|
immortella ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Zna li netko kako i kada se prikupljaju sjemenke strelicije?
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki, hvala za noćne fotke, prekrasna ti je strelicija, baš je ....RAJSKA!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sad malo sunčanih.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo,ove godine sam je sačuvala i u ovom izdanju.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |