Moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 678910 28> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e moj Ante, nije to bio zahtjev, samo sam bila malo znatiželjna, nisi se trebao mučiti po toj buretini, no hvala na trudu...baš mi je drago vidjeti kako je av elijepo lepršavo u ritmu bure...krasan Beloperone u prednjem planu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi redstavljalo neki problem, treba i buru savladati.Beloperone je u prolazu a ovo ljeto je bio prekrasan.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan, uredan, rascvjetan....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante predivan vrt, kuća, ma sve, burne slike su baš po mom guštu, kao i plavi plumbago i naravno moja ljubimica felicia.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I po buri je prekrasan vrt, odlično si snimo
|
|
život je more
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, kuću sam ja projektirao (ne cijelu, nego kad smo je renovirali i malo nadogradili) kad sam imao 19 a vrt sam uredio godinu dana kasnije. postojale su samo dvije masline i jedna žižula dok je sve ostalo posađeno od tada pa do danas. Naravno, ne mislim stati na tome i zato sam jako izbirljiv što se novih biljaka tiče jer prostora u vrtu je jako malo.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante3009,
kuća i cijela okućnica - nemam riječi, (sve je već rečeno). Uživam šetati tvojim vrtom, gdje tako mladi znalac sve posloži na svoje mjesto. Predivno! |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj tvoj ljepotan je jorgovan ili meni trebaju nove očale?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da je, Syringa vulgaris "Sensation" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan jorgovan
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hval gioiaa, čim sam ga vidio prije godinu i pol znao sam da ga moram imati.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista senzacionalan jorgić...i još k tome jesnska cvatnja! Ovi bijeli rubići na laticama su jako dekorativni...Ante, jel ima miris?
I ostale dvije biljkice krasne, klasični elegantni bijeli plumbago, zgodna verbena, koja je vrsta? (baš sam znatiželjna baba, zar ne?)
lijepi pozdravček
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jorgovan lijepo miriše, čak malo drugačije od domaćih. Verbena je puzajuća, mekanih listića (neznam joj točan naziv ali znam da ima i onih većih cvijetova s jačim izdancima i pomalo hrapavim listovima). bio je tu i plavi plumbago (imaš ga na 1. ili 2. stranici ove teme) ali je stradao prošlu zimu.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dolaziš li kad u napast da izvadiš malo betona i proširiš vrt?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki dan |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi @Ante, prije svga sve pohvale, malo je mladića u tvojinm godinama koji bi nešto ovako lijepo napravili.
Ja se skoro pa i slažem sa Sarinom tvrdnjom da se može naslutiti doza engleskih vrtova. No meni tvoj vrt ima dozu kolonijalnoga štiha, lepršavost i čiste linije. Sada sam prvi put ovdje, i prva pomisao kad sam vidjela panoramske slike bila mi je ovo je oaza ljepote. Oprosti, ali mislim da bi ovo bio idealan naziv tvoje teme. Kako sam već rekla, prvi put sam ovdje i stoga ti iako sa velikim zakašnjenjem želi izraziti srdačnu dobordošlicu! |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
Jasenka
Mladi grm Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt i savršeno prezentiran!!
A jorgovan mi je
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |