Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:21
Mirjam, samo da javim i pozdravim - uživam u posgledu i na juku i na drugo cvijeće!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:27
Draga mirjam juka ti je doista prekrasna, oduševljena sam. Moram ponoviti ovu sličicu.
]
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 20:13
Hvala drage moje,juka je sad kao melem jer nju ne smeta ovo ludo vrijeme .Već je imala velike pupove kad je bila jaka bura i ja mislim sirotica moja ni procvijetat ti neda a ono moja ljepotica glavu gore i pogledajte je sad. P O Z D R A V !!!smile65
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 21:02
Zaista uživam u tvome vrtu,ma sve te biljkice koje kod vas na moru tako divno napreduju  prosto me mame da malo prošetam  obalom i uživam u tim vašim divnim vrtovima,tj virim preko ograda,ma krasno
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:18
Draga moja Sarajka dobro došla u moj vrtić,slažem se s'tobom da je mnogo biljaka koje je u priobalju daleko lakše uzgojiti nego u unutrašnjosti.Da rečenicu ne počnem sa"ali"a trebala bih, krećem ovako,to što nisu niske temperature nije nimalo na ruku nama koje bura posoli "do kosti"rekli bi stari a biljkama je gore nego da ih je dohvatio mraz.Ljeti opet kako svim biljkama udovoljiti vlagom i kako ih sve staviti bar na poludnevnu hladovinu nauka je za sve cvijetoljubce...Svako podneblje ima svoja pravila a mi cvijetoljubci ih brzo savladamo i vladamo.Samo mi nije jasno zašto juka bolje uspjeva u Zagorju nego kod mene i više cvijeta.      P O Z D R A V !!!smile65smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 16:30
Lijepo je vidjeti juku u cvatu
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 20:42
  Samo da Vam pokažem "bodljić mamu"sa bebama da me ne zaboravite.Puuuusasmile78
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 20:49
][/UR   Ovo je moja MISS JESENI ,pogledajte kako se mala ponosno drži...smile57
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 20:57
] ...smile65ova ljepotica je stručnjak za preživljavanje u nemogućim uvjetima ćudljive jeseni... 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 21:13
Ma ne brini - tko bi mogao zaboraviti tebe i tvojih ruku djela koja me/nas (jer vjerujem da je tako) ostavljaju bez daha od ljepote.
Kaktus mama je prava bodljić mama, a miss jeseni nosi s pravom titulu miss. Ruža je također miss preživljavanja
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 21:45
mis jeseni je zaista miss, ruža prva pratilja, bodljić mama druga pratilja, agava miss fotogeničnosti!
tako san im ja podjelila titule
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 22:31
Hvala moon,hvala Antonija, lijepo je pročitati Vaše primjedbe i to me obvezuje da stavim još sličica dok nije i do nas stigao mraz(nedaj bože!).smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 00:08
Originalno poslano od člana mirjam mirjam napisao:

URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/sarenilo_cvjetnjaka/17411.aspx][/URL]

UH, što me bocka nešto u oko, jel ti ostala koja sjemenka!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 00:15
Originalno poslano od člana mirjam mirjam napisao:

Da draga Freeland to je gazanija,što se boje tiče doista neznam koja je bila početna to jest koju sam kupila.Gazanija je trajnica i meni sve boje sljedeće godine cvijetaju ovom žutom.Ove koje vidiš na slici tu su 3 ili 4 godine,nisu baš mažene ali me nisu razočarale.Ako želiš baš takovu iskopam ti grmić pa rasadi i uživaj.Lijepi pozdrav iz vjetrovitog Paga.smile64smile65

Pozdrav sa Paga primam k srcu, vjetar si ostavi kod sebe, neće vam radit vjetrenjače a gazanijicu sam našla, malo straha i imam par mladica, za sada su na toplome!!!!!

Dugo ti nisam svratila, ali sada kad znam da si sa Paga, svračat ću ti češće, ali dajte malo ozelenite onaj dio od paškog mosta, kada sam se vozila lani, imala sam osječaj da sam na mjesecu!!!!!  Iako kamenja ima napretek, a ja ga jako volim, ubilo me to sivilo kamena na pržečem suncu, barem posijte malo travice, ma obrstit će ju vaše ovce!!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 00:38
Draga Free vidiš li ovog ljepotana snimljenog jučer u cvijetnjaku.Cvijeta cijelu godinu nekad više nekad manje ali cvijeta stalno i zato ja ne skupljam sjeme nego čupnem sa korijenom ili bez a on se prima bez problema.Vidjela si i drugog lila,krasni su i zahvalni.Ako hoćeš sad ili na proljeće javi se na p.p.smile65 i nema problema.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 01:00
Ja bih odma rekla SAD ILI NIKAD!!!!   Ali........ kaj njemu više odgovara, sad ili u kasno proljeće, jer sa ovim nemam sreće!!!!!!  Kod tebe se sami zasijavaju ili ih ti siješ???????smile93

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 08:07
prelijepi ostić, i slika cijelaClap. majstorski si ju uslikala!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 08:31
Ipak je topla klima ona prava. Makar more i bura "soli". Tvoj je vrt i dalje čarobno šaren!ClapClapClap
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 09:03
Free nema problema,kad hoćeš.Ja mislim da je bolje proljeće ali da ne pomisliš da se izvlačim ja ti pošaljem i sada pa posadi a na proljeće ponovno ako bude trebalo.Ostići se lako množe i vidjet ćeš kako brzo rastu ali vani kad dozvoli vrijeme.Poooz...smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 09:56
Mirjam, žuta ljepotica jeseni zaista je krasna!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.