Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirjam, samo da javim i pozdravim - uživam u posgledu i na juku i na drugo cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mirjam juka ti je doista prekrasna, oduševljena sam. Moram ponoviti ovu sličicu.
]
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hvala drage moje,juka je sad kao melem jer nju ne smeta ovo ludo vrijeme .Već je imala velike pupove kad je bila jaka bura i ja mislim sirotica moja ni procvijetat ti neda a ono moja ljepotica glavu gore i pogledajte je sad. P O Z D R A V !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Zaista uživam u tvome vrtu,ma sve te biljkice koje kod vas na moru tako divno napreduju prosto me mame da malo prošetam obalom i uživam u tim vašim divnim vrtovima,tj virim preko ograda,ma krasno
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Draga moja Sarajka dobro došla u moj vrtić,slažem se s'tobom da je mnogo biljaka koje je u priobalju daleko lakše uzgojiti nego u unutrašnjosti.Da rečenicu ne počnem sa"ali"a trebala bih, krećem ovako,to što nisu niske temperature nije nimalo na ruku nama koje bura posoli "do kosti"rekli bi stari a biljkama je gore nego da ih je dohvatio mraz.Ljeti opet kako svim biljkama udovoljiti vlagom i kako ih sve staviti bar na poludnevnu hladovinu nauka je za sve cvijetoljubce...Svako podneblje ima svoja pravila a mi cvijetoljubci ih brzo savladamo i vladamo.Samo mi nije jasno zašto juka bolje uspjeva u Zagorju nego kod mene i više cvijeta. P O Z D R A V !!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je vidjeti juku u cvatu
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma ne brini - tko bi mogao zaboraviti tebe i tvojih ruku djela koja me/nas (jer vjerujem da je tako) ostavljaju bez daha od ljepote.
Kaktus mama je prava bodljić mama, a miss jeseni nosi s pravom titulu miss. Ruža je također miss preživljavanja
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mis jeseni je zaista miss, ruža prva pratilja, bodljić mama druga pratilja, agava miss fotogeničnosti!
tako san im ja podjelila titule ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala moon,hvala Antonija, lijepo je pročitati Vaše primjedbe i to me obvezuje da stavim još sličica dok nije i do nas stigao mraz(nedaj bože!).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
UH, što me bocka nešto u oko, jel ti ostala koja sjemenka!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdrav sa Paga primam k srcu, vjetar si ostavi kod sebe, neće vam radit vjetrenjače a gazanijicu sam našla, malo straha i imam par mladica, za sada su na toplome!!!!! Dugo ti nisam svratila, ali sada kad znam da si sa Paga, svračat ću ti češće, ali dajte malo ozelenite onaj dio od paškog mosta, kada sam se vozila lani, imala sam osječaj da sam na mjesecu!!!!! Iako kamenja ima napretek, a ja ga jako volim, ubilo me to sivilo kamena na pržečem suncu, barem posijte malo travice, ma obrstit će ju vaše ovce!!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja bih odma rekla SAD ILI NIKAD!!!! Ali........ kaj njemu više odgovara, sad ili u kasno proljeće, jer sa ovim nemam sreće!!!!!! Kod tebe se sami zasijavaju ili ih ti siješ???????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepi ostić, i slika cijela
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ipak je topla klima ona prava. Makar more i bura "soli". Tvoj je vrt i dalje čarobno šaren!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free nema problema,kad hoćeš.Ja mislim da je bolje proljeće ali da ne pomisliš da se izvlačim ja ti pošaljem i sada pa posadi a na proljeće ponovno ako bude trebalo.Ostići se lako množe i vidjet ćeš kako brzo rastu ali vani kad dozvoli vrijeme.Poooz...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirjam, žuta ljepotica jeseni zaista je krasna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |