vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve je predivno ali zalazak sunca je fantastičan!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Meni se tako sviđa dvorište pod tucanikom. Kod MKM samo tako i uređuju dvorišta kad im trava nemože opstati bez silnih kubika vode. A gusterne male - tek za piće.
Zato i ja sve više mislim kako ne zazeleniti nego zabijeliti svoje dvorište.
|
|
![]() |
|
za ivnu: ne,ne ljutim se,dapače,hvala na pitanju! cesta nije puno u niže od stepenica,to ti se samo čini; asfalt je svega nekih par cm niže na tom dijelu gdje su stepenice. pogledaj prethodnu sliku kaktusa s cvjetnim pupom pa će ti biti jasnije. na toj slici se vidi ulaz s asfalta koji je u ravnini s dvorištem,zatim slijedi blaga uzbrdica (kod nove gredice) onda ravnina kod stepenica i opet blaga uzbrdica. pokazat ću i to jednom prilikom! veliki pozz svima koji su posjetili moj vrt,hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno uživam navratiti kod tebeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa nova gredica, sigurna sam da ćeš sada, otkako si na forumu, imati sve manje kamenčića (koji su meni krasni!) a sve više površina s cvjetnim gredicama. Tako je kod mene s travicom. Sve manje trave a sve više cvjetnih otoka
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vrt je zaista krasan, vjerujem da će i novi dio zasjati u proljeće i biti prepun šarenih cvjetova. Pelargonije su predivne, one zbilja vole ovo vrijeme. Moram se osvrnuti i na suhe smokve, djeluju slasno i fino
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
niho;
anaida;
retriver sara hvala na lijepim komentarima! drago mi je vidjeti vas u mojem dvorištu!
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasnooooooo vilamaČ a katusi su wow a ona oputhia mycroidas mi je perfektna ja imam sa zutim bodljama pa ito je super...:D
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vilmač imaš pravi hercegovački vrt i zato mi je posebno lijep. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
panda tikvić
![]() mali kaktus
![]() nadam se da može, budući da većina đirana može!
![]() p.s. hvala na posjet! p o z z z
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike Vilmač, a najljepša mi je ona s pelargonijama na prozorima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vilmaaaaaaač. prekrasne pelargonije imaš
![]() super si ulovila ovaj zalazak sunca ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lantana |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |