Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori | Stranica <1 678910 37> |
Korisnik | ||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Antonija, prekrasan je ....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li netko ima onaj tamnije rozi sa crvenom sredinom,isto tako trazim ovaj bijeli kao što ima Bromelija,ako će biti sjemenki molim vas javite,ja bi ih kupila.
|
||
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
monstera, dobro došla na forum i ugodno druženje...molim ne tražiti sjeme,pelcere i sl. po temama o cvijeću, ako nešto želite pogledajte ovdje |
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja kupila jednog na sajmu, nije imao cvijet a kažu da je roza. Ove godine neće biti cvijeta. Neznam dali da ga zasadim u vrt sada ili da ga ostavim u tegli do proljeća. Molim savjet. Hvala!
|
||
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
MiraK, ja ću svoje s teglama ( ove godine posijani ), staviti preko zime u podrum a na proljeće van u zemlju.
S obzirom da si nam ti iz južnih krajeva, gdje zemlja ne smrzava, mislim da bi ih mogla posaditi van.
Ali ja sam tek početnik s njima tako da.....
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako mi se dogodilo da sam izgubila neke drage biljke jer ih nisam poznavala( kao clerodendron ugandese) ne usudim se ništa reskirati. Ako bude u zemlji, trebala bih ga dobro zaštititi ili ću ga pustiti u važ do proljeća. Hvala, sunce moje! |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Divni su Bebolina!!!!!!!!
|
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Samo da pokažem promjer jednoga cvijeta
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bromelija, imate jalo lijepe močvarce. Ja sam prošle godine jako puno sjemena podijelila od rozog jer samo njega imam, a sada bih vas molila ako imate sjeme od bjelog i crvenog da mi javite Pozdrav Jelica
edit: moderator za potražnju, razmjenu sjemena, biljaka imamo oglase |
||
Geko
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bok, ima li netko možda višak sjemena za mijenjat se.
Jako mi se sviđa crvena boja cvijeta. Moj popis sjemenki za mijenjanje je ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5511&PN=7 edit: moderator za razmjenu sjemena, biljaka imamo oglase |
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
FatimaH
Novo sjeme Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[smile Pa koje li ljepote od cvijeta.
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja imam vanjske hibiskuse ; po cemu prepoznam mocvarni ? Hvala u naprijed za odgovor !
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gute, močvarni ima ogromne cvijetove.Ako se ne varam promjer cvijeta im je do 25cm.
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A kada treba početi sa sjetvom močvaraca?HAHHAHA prošla nova godina i ja bi već sijala hahaha
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Arim,mislim da ih je bolje posijati na proljeće dok bude lijepo i toplo vrijeme za to,negdje u 3mj. Znam da si nestrpljiva,pitam se tko nije.I ja jedva čekam da nešto sijem,već mi gore noktići,no ipak za svaki slučaj,bolje ću pričekati prikladno vrijeme za to,da mi se ne bi dogodilo polijeganje flanaca,što mi se dogodilo već bezbroj puta.Tako da za sada ne smijem ni razmišljati o nekakvoj sjetvi....
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ah, treći mjesec znači trebam prespavat zimski san.
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako sijete hibije, direktno u zemlju ili u tegle pa onda u zemlju? Imam nešto sjemena koje sam dobila pa i mene već svrbe prsti za sijanje. Moj rozi hibi sam posadila u zemlju, nadam se da će u proljeće izniknuti.
Evo mog močvarca ogromnog cvijeta koji je sada posađen u vrtu..
|
||
sutra je novi dan
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja hibija sijem u teglicu i to još u veljači, kako bi ih negdje u svibnju premjestila u vrt. Do tada sadnice na toplom ojačaju i prvom se cvijetu radujem već u kolovozu
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Odgovori | Stranica <1 678910 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |