Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutije su ti prekrasne...ova sa ruzicama me odmah osvojila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tko bi rekao da tako savrseno radis, neke vidjela uzivo, super.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
preslatka vazica s lavandicom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bi-Biljana , sad tek vidim kaj si sve napravila ! Prekrasno ! Ma ti si prava umjetnica !
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kutije , kutije su prelijepe ! Ona jedna mi tako izgleda kao da je motiv kraljica Luise ! Fascinirale su me Bi-Bi !
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ostajem bez riječi i divim se,fantastično...
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Hej 2B!! Prvo bih ti poželjela dobrodošlicu u ovo ljepljivo i obojano društvance. Bila sam odsutna jedno vrijeme pa sam sa malim zakašnjenjem pregledavala novosti na forumu i naletjela na puno krasnih radova.Tvojih.Malo mi je rano pa gutam slova.Da puno ne kompliciram.....nadam se lijepom druženju i širokoj lepezi tvojih radova jer mi se čini da ukusa i kreativnosti imaš na pretek...
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
prekrasni radovi,kutijice posebne!!!!
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutije su fantastične, ma što kutije, sve je fenomenomenalno
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su vrhunske,sve ljepša od ljepše!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
već me dugo nije bilo kod tebe
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ajme koliko vas je bilo za par dana!! da vas sve ne nabrajam (jer kak sam zmotana sigurno ću nekoga zaboraviti) - svima puno hvala na posjeti i predivnim komentarima. stvarno ste sve podstrek za dalje i stoga svima
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajdeee onda se primi posla
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ovaj vikend provela sam u društvu dviju dama s kojima sam odradila minijaturnu "radionicu" decoupag-a. "nadrapala" je jedna kuhinja. evo kako je bilo.
kuhinja je stara (po procjeni vlasnice) cca 30 godina.
vesele žene marljivo su radile
nisu poštedjele ni "kostur" kuhinje
a ovo je rezultat radova :
vratašca će biti montirana kada se promijeni i okov jer je i on "dobio po piksi" a nije bilo smisla da i njega zamaskiramo salveticama
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka vam cast,pustile ste se u veliki posao, jedava cekam zavrsetak
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-nisam ni sumnjala da bi krenula i u ove zahtjevnije pothvate,sve za pohvalu...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
komentar na ovo je ludiranje sa namjestajem.super.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kakve ste vi vrijedne žemske!!
Jedva čekam nastavak.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |