Graničica - Hemerocallis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da je moj hemerocallis kwanso, dupli , slikan prošle godine
![]() a ovaj je od Jagode jednostruki ( slika od prošle godine) ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
miro ovaj dupli je prekrasan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da puno je ljepši od jednostrukog. Volim ih jer se šire ko neka zaraza, štete što cvijet kratko traje, jer su jako lijepi
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam vidjela toliko boja uživo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Vidim da se aktivirala ova tema..Volim ove prekrasne dnevne ljiljane jer su nezahtjevni i ima ih u raznim bojama..Jedva čekam da počnu cvjetati jer imam mislim deset različitih boja...Marljivo ih skupljam razmjenom, poklonom od dobrih ljudi i naravno kupovinom..Šteta je što traju samo jedan dan...Već naveliko proviruju i lišće im je sve veće..
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bebolina lijepo ti napreduju hemerocalisi, čak imaju i pupove. Moji su dosta veliki, ali još nemaju pupove...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Enrokova Nona, "Rosy Returns" je divna.
Imam osjećaj da kod Beboline prvo sve krene, a onda kod ostalih ![]() Kod mene su tek 5cm-7cm, ali samo da malo ugrije, krenut će oni turbo brzinom. Mislim da bi ih ja sad trebala imati oko 25 vrsta. Vidjet ćemo kad procvjetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
I mene su osvojile svojom ljepotom ali ove godine sam ih prvi puta uspjela kupiti u trgovini inače ih nikada nisam zatekla u prodaji i imam neke koje sam dobila od dobrih duša pa se nadam da ću vidjeti nove boje u svome vrtu . Na ove vaše ljepotice ostajem da se divim njihovoj ljepoti u svim mogućim varijantama.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Nema veze što je slika od prošle godine. U ovakim slikama se može godinama uživati.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Moji su za sada jos samo u liscu, jedva cekam da procvatu, jer imam nesto novih.
Nona, Rosy je prekrasna.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Niski vec poodavno u cvatu
![]() ![]() a i visoki krecu ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Predivni su ti hemerokalisi Mimar. Imam dojam da su napredniji nego moji, koji su konačno krenuli, ali samo oni žuti niski. Predivan ti je ovaj lila...Zaključujem da volimo iste vrste cvijeća draga moja, te da bi bilo puno toga za razmjenu...Šteta da si mi preko granice
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Hvala draga moja! Valjda ćemo, jednom barem
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |