Ivnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest mi neko bio vrijedan ccccc
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ženo , kad ti spavaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
NIKAD
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Da se primjetiti, a da odeš na dvorište šljakati, sad ti nema onih babetina koje ti zagorčavaju život, uzmeš bateriju i ožeži
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ivna, kad uđem u tvoj vrt prepadnem se, sve ovo i mene na mom gruntu
čeka pa možda i gore. Al se tješim da gore ne može biti nego je bilo
zadnje dvije godine , sad smo već korak naprjed.
Bravo za vrijedne ruke ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ej baš sam i mogla nego nabavit ću ja onu kapu za rudare sa sijalicom i onda ima da pucaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
čestitke na trudu i vjerujem da če na kraju vrt biti prekrasan
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Smrcko, pooolako i mene je uhvatio na početku strah ali onda sam počela uživati u tim "puževim " pomacima
![]() E sad ponukana upravo tvojim hvaljenjem ![]() ![]() Mirta, kojoj je trebalo tri mjeseca da se udostoji promoliti iz zemlje: ![]() lantane, ama baš ni jedne ![]() ![]() ricinus, koji "đika" u zrak kao blesav, nemam pojma što će biti od nega,ostale posude praaaazne ![]() ljuta papričica,tak-tak ![]() Lantanine žute kamenjarke, od cijele posude izniknule četiri biljčice i one cmolje ![]() E sa ostićima sam zasad jedino zadovoljna ![]() Na bugicima raste jedino mahovina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidim da mi se potkrala greška
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Si vidjela Sarić kak bujaju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako sad izgledaju, ne želim niti slikati
![]() |
|
![]() |
|
Malo ti njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro, dobro, kad počneš kukati o onim babetinama i ja ću tebi reć:ma malo ti njima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
daj si isprazni sandučić
![]() |
|
![]() |
|
Opa, sad je tek pola dva a ja spadoh s nogu.Što sam napravila do sad samo ću jedan dio slikovno pokazati a pošto je ovo tek pauza navečer opisati što sam sve radila
![]() e pa došle moje fuksije konačno na red za friziranje ![]() ![]() Nastavak kako sam već napisala slijedi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E sad odakle da krenem; cijeli dan sam provela vani (u kući šljaka nevidljiva kućna pomoćnica koja drži cakum pakum sva 4 ćoška
![]() ![]() Nakon toga šišala tuje i čemprese, eee to je bio podvig za mene jer ja sam tip kojoj su dvije prečke na lojtrama visoke.Ufff, deset puta se preznojila.Kad je mm došao doma s posla, udružene snage su išle popravljati škarpicu do aljkavog susjeda koji me muči sa travuljagom do dupeta cijelo proljeće i ljeto tak da me trava i sva gamad iz trave ne proguta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ostići super napreduju
|
|
![]() |
|
Leđa otkočila, mišići radzdrmali i zagrijali i ja odoh ranom zorom van šljakati.Dobro, nije baš ranom zorom ali računa se kao jutro. Nedavno sam vidjela kod jedne naše drage forumašice ideju koja je meni dala ideju, postupak je isti jedino podloga različita, kod mene je u pitanju metal, kod nje drvo, odnosno bambus.A o čemu se radi, još ću maaalo tajiti.
Ali pokazat ću vam što sam danas radila: Ovo je tanjurača, za one koji ne znaju a mislim da je ipak malo takvih bar ovdje na cif-u to je dio ratarskog stroja za grubu pripremu tla.E kod nas u Slavoniji taj dio se može iskoristiti i na drugi način, stavi se na postolje i koristi umjesto kotlovine.Ha čovjek se snađe ![]() Evo moje prije nego sam ju počela pripremati, skinula sam ju sa tavana svu pohrđalu jer je mi nismo baš nešto niti koristili, godinama ![]() a onda sam se primila šmirgl papira, dobro ju ošmirglala i prefarbala temeljnom bojom za željezo: ![]() Nakon toga isti taj postupak sam ponovila i sa starim roštiljićem koji će mi koristiti kao efektna (bar se meni tako čini) posuda za cvijet,zasad je namijenjena mojoj jacobiniji koja u kući nestrpljivo čeka da ju se iznese van ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |