Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 16>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:39
jest mi neko bio vrijedan ccccc
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:43
Ženo , kad ti spavaš smile101?! smile96
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:46
NIKAD smile103
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:53
Da se primjetiti, a da odeš na dvorište šljakati, sad ti nema onih babetina koje ti zagorčavaju život, uzmeš bateriju i ožeži smile175
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:59
Ivna, kad uđem u tvoj vrt prepadnem se, sve ovo i mene na mom gruntu čeka pa možda i gore. Al se tješim da gore ne može biti nego je bilo zadnje dvije godine , sad smo već korak naprjed.

Bravo za vrijedne rukesmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 01:05
ej baš sam i mogla nego nabavit ću ja onu kapu za rudare sa sijalicom i onda ima da pucaaaaaaaaaaaaaa smile189
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 07:34
čestitke na trudu i vjerujem da če na kraju vrt biti prekrasan
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 11:57
Smrcko, pooolako i mene je uhvatio na početku strah ali onda sam počela uživati u tim "puževim " pomacima Big%20smile.
E sad ponukana upravo tvojim hvaljenjem Wink o uspješnosti sijanja u posude dobila sam ideju i da se ja pohvalim svojim uspjehom, ma ljudi moji ne ide pa ne ide ali ja ne odustajem lako Approve!

Mirta, kojoj je trebalo tri mjeseca da se udostoji promoliti iz zemlje:

lantane, ama baš ni jedne Confused:

ricinus, koji "đika" u zrak kao blesav, nemam pojma što će biti od nega,ostale posude praaaazne

ljuta papričica,tak-tak

Lantanine žute kamenjarke, od cijele posude izniknule četiri biljčice i one cmolje

E sa ostićima sam zasad jedino zadovoljna

Na bugicima raste jedino mahovina Confused

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 11:59
Vidim da mi se potkrala greška Embarrassed, ovo je onaj blesavi ricinus

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:04
Lantanina žuta kamenjarska je stvarno "raskošna".
Morat ćemo je žicat da nam uzgoji nekoliko mladih sadnica!EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:37
Si vidjela Sarić kak bujaju Wink?! A pogleč ono o čemu smo razgovarale, još jedan je takav pun podložak i NITI jedna se nije primila Angry

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:38
Kako sad izgledaju, ne želim niti slikati Angry!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:49
Malo ti njima smile105pa će da krenu da rastu smile156
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:56
Dobro, dobro, kad počneš kukati o onim babetinama i ja ću tebi reć:ma malo ti njima smile105 pa će prestati smile156smile96
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 16:08
daj si isprazni sandučićAngry
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 13:31
Opa, sad je tek pola dva a ja spadoh s nogu.Što sam napravila do sad samo ću jedan dio slikovno pokazati a pošto je ovo tek pauza navečer opisati što sam sve radilaWink:
 e pa došle moje fuksije konačno na red za friziranje

Nastavak kako sam već napisala slijedi Wink...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:27
pa jesi ih uopće kaj zalijevala preko zime?

Vjerujem da će se već nakon nekoliko zalijevanja, malo sunca i prihrane
lijepo oporaviti.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:14
E sad odakle da krenem; cijeli dan sam provela vani (u kući šljaka nevidljiva kućna pomoćnica koja drži cakum pakum sva 4 ćoška Embarrassed aha, malo sutra).Grižnjak me brzo prođe kad se sjetim što sam sve danas odradila.Sredila tegle s fuksijama, Sarić, ne brinem ja za njih-svako proljeće tak izgledaju, samo malo pažnje i one mi to vrate cvijetanjem.Oboožavam fuksije! E nakon što sam sredila fuksije , teglila sam ko magare pol dana van tegle iz kuće, nadam se samo da neće biti prisilnog vraćanja Confused.Smjestila i neke sobne u svoj "biljni sanatorij" -balkon, pa sad niš drugo nego gledat vremensku prognozu i piljiti u nebo.
Nakon toga šišala tuje i čemprese, eee to je bio podvig za mene jer ja sam tip kojoj su dvije prečke na lojtrama visoke.Ufff, deset puta se preznojila.Kad je mm došao doma s posla, udružene snage su išle popravljati škarpicu do aljkavog susjeda koji me muči sa travuljagom do dupeta cijelo proljeće i ljeto tak da me trava i sva gamad iz trave ne proguta Angry.Posadila iza u toj maloj škarpici par ostića za koje ne vjerujem da će išta od njih biti jer su zakržljali totalno ali bumo vidli, možda me ipak iznenade.Zalila sve do sad posađeno, posijano jer unatoč kiši sve je suho kao barut.I onda smo stali na svoj balkon krepani od umora oboje i divili se urađenom i kontali naš slijedeći podvig Wink!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:16
ostići super napreduju 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 20:42
Leđa otkočila, mišići radzdrmali i zagrijali i ja odoh ranom zorom van šljakati.Dobro, nije baš ranom zorom ali računa se kao jutro. Nedavno sam vidjela kod jedne naše drage forumašice ideju koja je meni dala ideju, postupak je isti jedino podloga različita, kod mene je u pitanju metal, kod nje drvo, odnosno bambus.A o čemu se radi, još ću maaalo tajiti.
Ali pokazat ću vam što sam danas radila:

Ovo je tanjurača, za one koji ne znaju a mislim da je ipak malo takvih bar ovdje na cif-u to je dio ratarskog stroja za grubu pripremu tla.E kod nas u Slavoniji taj dio se može iskoristiti i na drugi način, stavi se na postolje i koristi umjesto kotlovine.Ha čovjek se snađe Wink.
Evo moje prije nego sam ju počela pripremati, skinula sam ju sa tavana svu pohrđalu jer je mi nismo baš nešto niti koristili, godinama

a onda sam se primila šmirgl papira, dobro ju ošmirglala i prefarbala temeljnom bojom za željezo:

Nakon toga isti taj postupak sam ponovila i sa starim roštiljićem koji će mi koristiti kao efektna (bar se meni tako čini) posuda za cvijet,zasad je namijenjena mojoj jacobiniji koja u kući nestrpljivo čeka da ju se iznese van

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.