Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosta je tvrdo,ali naravno ne smije ispasti iz ruke.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Fasadeks,bijeli sa malo slonove kosti,kit za drvo sa malo strukturne smjese,šablona,zlatni vosak i listići.Sve ubrzano fenom.Na kraju prozirni mat akrilni auto-lak.Pis of kejk.
Nadam se da je moj pitar sada dostojan papričice natalijine mame.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da ki-ko pršti sa razno raznim idejama sve su tako orginalne i super bravojako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ono iz kalupa mogli bi biti lijepi broševi.
|
|
![]() |
|
Da,i magneti i dodaci kutijicama i bocama,ali još nemam ideju kako ih urediti.
|
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
prelijepe i elegantne teglice
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je ....... toliko ideja i sve lijepo napravljeno, i odgovarajući naslov ........ fantastično
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Zahvaljujući opširnom i nesebičnom tutorialu naše Mare-nostrum na njenom prekrasnim blogu napravila sam vjenčić za vrata.Naravno,ne tako krasan kao njen jer nisam mogla naći ljepšu ukrasnu vrpcu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tražim po kući pitarić za zvijezdu i pronađem jedan prastari sav oguljen.Tanjurić sam popravila sa što sličnijom bojom,a pitariću sam iskrzane rubove obložila zlatnim listićima.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasan vjenčić,gledala sam blog , ali mi je vrime naprosto proletilo. Sad mi je ža
![]() |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
skidam kapu!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživam gledat tvoje rukotvorine,zaista su prekrasne,izgleda da sam ja ispala iz reda kada je Bog dijelio dar umjetnicima,ali nema veze ,zato uživam gledat vaše radove i divit im se
![]() |
|
![]() |
|
Kupila sam u DM-u naušnice na granici dobrog ukusa,ali pune potencijala.Vrištale su od blještećeg svijetlog zlata. Odma sam imala viziju kako ih preurediti za sebe ,a od viška napraviti prijateljici poklon.
![]() ![]() Skinula sam nepotrebnu perlu,oko oka obradila sa zlatnim konturom.Nakon sušenja patinirala bitumenom i zamijenila "udicu"za tamniju.Sad su ko starinske.Ja sam zadovoljna.
Naravno to se sve skupa ništa dobro ne vidi zbog mog jako lošeg novog Sony aparata.Ne ga kupiti!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kiki-ko,isla sam od prve strane tvoje teme...nemam reci za tvoju kreativnosti svestranost....jako,jako lepo.....sve uredno odradjeno sa puno stila...
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj komad kamena ili gipsa osvanuo je u kući prije par godina u svoj svojoj strahoti.Na sebi je imao našarane olovkom arapske brojke I KAZALJKE (žao mi je da to nisam slikala) i urezani mali krug.Ovog ljeta je zet montirao mehanizam pa je to izgledalo još gore.Morala sam ga srediti.Brojke i kazaljke sam pošmirglala,a urezani krug sam donekle pokrila sa toniranim gipsom.Rimske brojke sam radila preko šablone,a ostalo sa bijelom kontur pastom.Farbala sam sa bitumenom i zlatnom.Sad mi se čini podnošljivo.Kad je vidla fotke sestra mi je poslala mail sa tekstom:"Odlično".Pala sam u nesvjest jer je ta riječ rijetko u njenom riječniku pogotovo kad sam ja u igri.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prijateljici su se iskreno i jako svidjele naušnice s perlom.Samo se boji da će joj ih kćer zapljeniti.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki odlične ideje i realizacija
jesi li možda imala ove naušnice na kavi? |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
u one gipsene modele utisni lučicu dok je još mokro da dobiješ stalk za svijeću (eto to je meni palo na pamet)
inače vidim da si jako domišljata i sve ti lijepo uspijeva ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Sat je odličan, dobro ti je rekla seka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |