Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mama za sve...skoro
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mama za sve...skoro

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 21>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:42
Dosta je tvrdo,ali  naravno ne smije ispasti iz ruke.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:49
Fasadeks,bijeli sa malo slonove kosti,kit za drvo sa malo strukturne smjese,šablona,zlatni vosak i listići.Sve ubrzano fenom.Na kraju prozirni mat akrilni auto-lak.Pis of kejk.
Nadam se da je moj pitar sada dostojan papričice natalijine mame.

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 19:39
vidim da ki-ko pršti sa razno raznim idejama sve su tako orginalne i super bravojako mi se sviđa
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 20:22
Ono iz kalupa mogli bi biti lijepi broševi.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 09:48
Da,i magneti i dodaci kutijicama i bocama,ali još nemam ideju kako ih urediti.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 15:17
prelijepe i elegantne teglice
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2011 u 15:43
prekrasno je ....... toliko ideja i sve lijepo napravljeno, i odgovarajući naslov ........ fantastično
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2011 u 10:50
Zahvaljujući opširnom i nesebičnom tutorialu naše Mare-nostrum na njenom prekrasnim blogu napravila sam vjenčić za vrata.Naravno,ne tako krasan kao njen jer nisam mogla naći ljepšu ukrasnu vrpcu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 12:05
Tražim po kući pitarić za zvijezdu i pronađem jedan prastari sav oguljen.Tanjurić sam popravila sa  što sličnijom bojom,a pitariću sam iskrzane rubove obložila zlatnim listićima.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 09:32
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 09:40
Prekrasan vjenčić,gledala sam blog , ali mi je vrime naprosto proletilo. Sad mi je ža
Na vrh
bili cvitak View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bili cvitak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 23:13
skidam kapu!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 23:43
uživam gledat tvoje rukotvorine,zaista su prekrasne,izgleda da sam ja ispala iz reda kada je Bog dijelio dar umjetnicima,ali nema veze ,zato uživam gledat vaše radove i divit im sesmile120
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2012 u 23:03

Kupila sam u DM-u naušnice na granici dobrog ukusa,ali pune potencijala.Vrištale su od blještećeg svijetlog zlata.

Odma sam imala viziju kako ih preurediti za sebe ,a od viška napraviti prijateljici poklon.

Skinula sam nepotrebnu perlu,oko oka obradila sa zlatnim konturom.Nakon sušenja patinirala bitumenom i zamijenila "udicu"za tamniju.Sad su ko starinske.Ja sam zadovoljna.
Naravno to se sve  skupa ništa dobro ne vidi zbog mog jako lošeg novog Sony aparata.Ne ga kupiti!!!
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2012 u 23:48
Kiki-ko,isla sam od prve strane tvoje teme...nemam reci za tvoju kreativnosti svestranost....jako,jako lepo.....sve uredno odradjeno sa puno stila...smile39
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2012 u 00:59
Ovaj komad kamena ili gipsa osvanuo je u kući prije par godina u svoj svojoj strahoti.Na sebi je imao našarane olovkom arapske brojke I  KAZALJKE (žao mi je da to nisam slikala) i urezani mali krug.Ovog ljeta je zet montirao mehanizam pa je to izgledalo još gore.Morala sam ga srediti.Brojke i kazaljke sam pošmirglala,a urezani krug sam donekle pokrila sa toniranim gipsom.Rimske brojke sam radila preko šablone,a ostalo sa bijelom kontur pastom.Farbala sam sa bitumenom i zlatnom.Sad mi se čini podnošljivo.Kad je vidla fotke sestra mi je poslala mail sa tekstom:"Odlično".Pala sam u nesvjest jer je ta riječ rijetko u njenom riječniku pogotovo kad sam ja u igri.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 02:03
Prijateljici su se iskreno i jako svidjele naušnice s perlom.Samo se boji da će joj ih kćer zapljeniti.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 08:21
kiki odlične ideje i realizacija
jesi li možda imala ove naušnice na kavi?

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 12:28
u one gipsene modele utisni lučicu dok je još mokro da dobiješ stalk za svijeću (eto to je meni palo na pamet)
inače vidim da si jako domišljata i sve ti lijepo uspijevaThumbs%20Up
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 17:03
Sat je odličan, dobro ti je rekla seka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.