Kiki-Moja utjeha |
Odgovori | Stranica <1 678910 112> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantasticni makeoveri,bravo kikisuper mi je vidjeti kako su stvari izgledale prije preuređenja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno je!znaš,kad sam bila klinka,godinama sam se dopisivala sa isto tako jednom klincezom iz Rusije,razmjenjivale smo tako sitnice,marke,omote od bobmona,čokoladica,neke nama zanimljive slikice i nakon duuugo godina ja sam to iz Broda donijela u Split i palo mi je na pamet učiniti tako nešto a evo sad sam vidjela tvoje "strašne"Ideje!Ludilo kako je dobro!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlicna ideja,bas si me zaintrigirala.bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj ormar je pravi potencijal, jedva cekam da ga sredis, uopce ne sumnjam u tvoju sposobnost. A soljenka tako je shabby
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove tvoje ljubicaste slike su mo taaako posebne da nemam rijeci za njih osim
a za ormar moram reci da jedva cekam vidjeti kako ces ga srediti... bas jedva cekam |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne slike, ali šta bi ja dala da imam ovakav ormar ! Već sad vidim da će biti prekrasan kad se sredi, ali reci mi ove slike u sredini, od čega su napravljene?
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti zavidim na ormaru,ajme materijala za radit!Večeras sam išla u"friško"pogledati što ima novo i dok sam gledala primjetila sam nešto što me je oduševilo a promaklo mi-tvoj kišobran,tako je dobar ali mi je isto tako palo na pamet-što tek Englezi od svojih kišobrana rade kad kod njih uvjek pada kiša!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, i ja bi gledala dugo u taj ormar od panike da napravim pravu stvar s njim, a stvarno je dobar, pravi starinski ormar za sređivanje.Evo me Slavica sad sitila na kišobran-i ja sam ga "snimila" u Friško..baš lipi, romantični kišobran!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima.Možda mi vaša pažnja da snage.Anđelka,slika u sredini je papirnata maramica.To je bila proba i trenutno nadahnuće s kojim nisam bila zadovoljna.
Priča ide ovako:Ormar je star možda i 100 godina.Nađen je bačen u jednoj šupi pun ugljena,zatim je par desetlječa bio kod mojih roditelja u špajzi u svjetlo zelenom izdanju,pa kao bijeli kod mene u kćerinoj sobi.Zatim crni.Onda ga je ona odlučila renovirati.Skinula je boju sa jedne vratnice,pokitala i odustala.Očito je i zašto.Ona hoće da to radimo zajedno,a nas dvije nikako da se nađemo duže.Ili je ljeto i vručina i ne izlazimo iz mora.Osim toga ne može se odlučiti za boju i uzorak.A i ima puno šmirglanja.Ako to ne napravimo sad za Uskrs ja ću po svom pa će ga morati trpiti.
|
|
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S nestrpljenjem čekam ovaj makeover,ormar je prekrasan.U međuvremenu uživam u kuglicama s maslinama i lavandom.Doza za sol je jedna od boljih koje sam vidjela!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuglice fantastične, a i ja jedva čekam makeover tvog ormara
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sličke su pre pre krasne, koja ideja, fanstatično
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, frendica je jedan takav stari ormar preuređivala, posudila sam joj šmirglalicu od prijatelja jer ručno to ne bi nikad pošmirglala,
a i s ovom na struju je bilo vremenski ubitačno...Trajalo je danima, tek ga idem vidjeti, ali uspjela je... Druga frendica je morala odustati od jednog ormara jer je drvo trunulo i nije bilo šanse obnoviti ga i prefarbati... Razmisli o nekoj zaštitnoj boji kad ga pokitate i sredite, ovo je stvarno zahvat za duhovnu pripremu prije toga Po meni glavno da ga uspijete srediti i cijelog prefarbati u neku baznu boju, a ideje za dekoraciju onda ostavite da sazriju... |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srećom postoji shabby pa ne moram biti jako uredna.Što se tiče truleži,sada radim klompu u kojoj je bilo 10 godina posađeno cvijeće.Osim truleži malo je ostalo.Ali kit za drvo čini čuda.Crviće u stolicama sam riješila otrovom na krovu od zgrade.To je trajalo danima.Sad su ok.Jednu klupicu(tzv.bančić)sam stavila u vreču za smeće pa preko noći u škrinju međe meso.Unutra je sve pokrepalo.Pokitala,oslikala.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošli tjedan mojoj susjedi Fili (80) pukne daska.Ajme meni! Suze u 6 redi.To su joj poklonili kolege stolari u bivšol firmi u kojoj je radila kao kuharica kad je odlazila u mirovinu.Ja sam je umirila da ću je popraviti i urediti,ali da će je moći držati samo kao ukras.Njenoj sreći nije bilo kraja.
PRIJE
POSLIJE
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry za one koji ne vole leptire.
|
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si mogla staviti nešto sa crvima, pa makar i u vrećici među meso koje misliš jesti??????
mislim da neću skoro jesti ništa što je bilo u ledu. ako sad umrem od gladi proganjat ću te s onoga svijeta
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mama mi nije dala,a ja kao pametna i neposlušna kćer sam sve spakirala u duplu vreču i stavila u led preko noći da nezna(do danas).Svi su preživjeli osim crva.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |