Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 112>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 19:47
fantasticni makeoveri,bravo kikismile141super mi je vidjeti kako su stvari izgledale prije preuređenjasmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 11:08
Ove decoupage slike su toliko stare da više i ne "vise".Opet papirići od bombona i čokolade,a ruža je od papira za zamatanje poklona.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 12:31
Savršeno je!znaš,kad sam bila klinka,godinama sam se dopisivala sa isto tako jednom klincezom iz Rusije,razmjenjivale smo tako sitnice,marke,omote od bobmona,čokoladica,neke nama zanimljive slikice i nakon duuugo godina ja sam to iz Broda donijela u Split i palo mi je na pamet učiniti tako nešto a evo sad sam vidjela tvoje "strašne"Ideje!Ludilo kako je dobro!Thumbs%20Up
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:10
odlicna ideja,bas si me zaintrigirala.bravo.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 15:50
Bože, daj mi snage i vremena da se konačno suočim sa ovim.

(tj uhvatim u koštac).
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:04
Ovaj ormar je pravi potencijal, jedva cekam da ga sredis, uopce ne sumnjam u tvoju sposobnost. A soljenka smile227tako je shabby smile141
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:15
ove tvoje ljubicaste slike su mo taaako posebne da nemam rijeci za njih osim smile71

a za ormar moram reci da jedva cekam vidjeti kako ces ga srediti... bas jedva cekam
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:52
krasne slike, ali šta bi ja dala da imam ovakav ormar smile60! Već sad vidim da će biti prekrasan kad se sredi, ali reci mi ove slike u sredini, od čega su napravljene?
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:54
baš ti zavidim na ormaru,ajme materijala za radit!Večeras sam išla u"friško"pogledati što ima novo i dok sam gledala primjetila sam nešto što me je oduševilo a promaklo mi-tvoj kišobran,tako je dobar ali mi je isto tako palo na pamet-što tek Englezi od svojih kišobrana rade kad kod njih uvjek pada kiša!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 00:59
Uf, i ja bi gledala dugo u taj ormar od panike da napravim pravu stvar s njim, a stvarno je dobar, pravi starinski ormar za sređivanje.Evo me Slavica sad sitila na kišobran-i ja sam ga "snimila" u Friško..baš lipi, romantični kišobran!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:02

Hvala vam svima.Možda mi vaša pažnja da snage.Anđelka,slika u sredini je papirnata maramica.To je bila proba i trenutno nadahnuće s kojim nisam bila zadovoljna.
Priča ide ovako:Ormar je star možda i 100 godina.Nađen je bačen u jednoj šupi pun ugljena,zatim je par desetlječa bio kod mojih roditelja u špajzi u svjetlo zelenom izdanju,pa kao bijeli kod mene u kćerinoj sobi.Zatim crni.Onda ga je ona odlučila renovirati.Skinula je boju sa jedne vratnice,pokitala i odustala.Očito je i zašto.Ona hoće da to radimo zajedno,a nas dvije nikako da se nađemo duže.Ili je ljeto i vručina i ne izlazimo iz mora.Osim toga ne može se odlučiti za boju i uzorak.A i ima puno šmirglanja.Ako to ne napravimo sad za Uskrs ja ću po svom pa će ga morati trpiti.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:05
S nestrpljenjem čekam ovaj makeover,ormar je prekrasan.U međuvremenu uživam u kuglicama s maslinama i lavandom.Doza za sol je jedna od boljih koje sam vidjela!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:25
Kuglice fantastične, a i ja jedva čekam makeover tvog ormara smile78
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:25
A sličke su pre pre krasne, koja ideja, fanstatično Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:30
Uf, frendica je jedan takav stari ormar preuređivala, posudila sam joj šmirglalicu od prijatelja jer ručno to ne bi nikad pošmirglala,
a i s ovom na struju je bilo vremenski ubitačno...Trajalo je danima, tek ga idem vidjeti, ali uspjela je...

Druga frendica je morala odustati od jednog ormara jer je drvo trunulo i nije bilo šanse obnoviti ga i prefarbati...
Razmisli o nekoj zaštitnoj boji kad ga pokitate i sredite, ovo je stvarno zahvat za duhovnu pripremu prije toga Tongue
Po meni glavno da ga uspijete srediti i cijelog prefarbati u neku baznu boju, a ideje za dekoraciju onda ostavite da sazriju...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:02
Srećom postoji shabby pa ne moram biti jako uredna.Što se tiče truleži,sada radim klompu u kojoj je bilo 10 godina posađeno cvijeće.Osim truleži malo je ostalo.Ali kit za drvo čini čuda.Crviće u stolicama sam riješila otrovom na krovu od zgrade.To je trajalo danima.Sad su ok.Jednu klupicu(tzv.bančić)sam stavila u vreču za smeće pa preko noći u škrinju međe meso.Unutra je sve pokrepalo.Pokitala,oslikala.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 13:54
Prošli tjedan mojoj susjedi Fili (80) pukne daska.Ajme meni! Suze u 6 redi.To su joj poklonili kolege stolari u bivšol firmi u kojoj je radila kao kuharica kad je odlazila u mirovinu.Ja sam je umirila da ću je popraviti i urediti,ali da će je moći držati samo kao ukras.Njenoj sreći nije bilo kraja.

PRIJE

POSLIJE

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 13:57
Sorry za one koji ne vole leptire.smile192
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 15:45
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

.Jednu klupicu(tzv.bančić)sam stavila u vreču za smeće pa preko noći u škrinju međe meso.Unutra je sve pokrepalo.Pokitala,oslikala.

kako si mogla staviti nešto sa crvima, pa makar i u vrećici među meso koje misliš jesti??????smile203
mislim da neću skoro jesti ništa što je bilo u ledu. ako sad umrem od gladi proganjat ću te s onoga svijetaLOLLOLLOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:07
Mama mi nije dala,a ja kao pametna i neposlušna kćer sam sve spakirala u duplu vreču i stavila u led preko noći da nezna(do danas).Svi su preživjeli osim crva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.