OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slika je odlična!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam se (previše) zaigrala bojama pa je ispalo ovako - meni pomalo sliči na naivno slikarstvo (bez namjere da se uspoređujem sa našim naivnim umjetnicima
![]() Jednoj mladoj curi se svidjelo, tako da je ova pločica Proljeće zajedno sa ptičicom - odlepršala, a slika ostala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK preslatko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno su jajčeka super ispala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Genijalno Otok
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Otok ovo je genijalno! Bar ja koja ima ptice,nebi se ovog sjetila ni u ludilu.
Ovo je tako jednostavno,ljepo,mastovito,savršeno! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo ih, točno na vrijeme! Pojavili su se zeleni listići
![]() ![]() ![]() Sretan Uskrs! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma genijalna si
![]() Pogotovo ovaj prvi dio-šta sa jajima!!!?
![]() ![]() Sve je to super no ja to nesmijem staviti van jer mi ništa nebude niknulo.Puno dvorište ptica,koje sam preko zime naučila da ima uvijek sjemenki za njih,pa mislim da bi brzo ovo nanjušile.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puna si ideja
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Da malo spojimo cvjetni dio foruma sa ovim hobističkim
Uzmite svježa jaja, pa ih razbijte ne baš po polovici, nego više pri vrhu. Umutite žumanjke i bjelanjke, dodajte sol i papar i začinske trave i ispecite kajganu ![]() Ljuske jaja ukrasite po vlastitom izboru, ja sam ih farbala ![]() ![]() ![]() Ukrašene ljuske najpraktičnije je staviti u kutiju od jaja ![]() Uzmite malu žličicu i napunite ljuske zemljom. Zemlju natopite vodom. Na zemlju stavite hranu za ptice (ona jako brzo niče) i dodajte još malo vode. ![]() ![]() Sada s jajima na sunce. I ne zaboravite svaki dan dodati malo vode da se zemlja ne sasuši. Ako je nekome ovo zgodno, još stignete do Uskrsa. Može se u ljuske posaditi i neku malu biljčicu ili sasvim mali kaktus. Slikat ću ponovno kad jaja ozelene. Smjestite ih u kakvu zgodnu čašicu ili držač za jaja, ili više njih zajedno u kakvu košaricu i ukrasite uskršnji stol ili poklanjajte. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti. Nešto ispadne bolje, nešto lošije, ali mene zabavlja.
Za danas nešto na brzinu - staklene bočice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ja nemogu vjerovati da do sada nisam bila ovdje i vidjela tako lijepe stvari, mislim da su ove stranice malo zapostavljene od nas samih i da nisam pročitala u prvoj galeriji i dalje nebi znala za ovu , koja je po meni vrijednija i kvalitetnija od dec. Govorim opčenito o radovima na ovim stranicama.
Bravo krasni radovi sve sam pogledala od prve do zadnje str. i izdvajam teška srca od svih radova mudricu sovu. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Otok, pa ti nas svaki put sve više iznenadiš, ovo je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivni vitraži.Sve do jednog!Ne znam koji bi izdvojila...
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super su ribe na tvoj nacin, a vitrazi su ti tako romanticni, prozracni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ribe na moj način ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične su mi te tvoje staklene slike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |