mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala, hvala drage moje, vaše pohvale mi daju volje za još više rada
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
daske su mi jako dobre,salveta sa šalicama je odlična....ima ju ali još ju nisam koristila......
a kutija u kombinaciji s čipkom mi se jako sviđa ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas sam gustala u tvojim radovima,posebna si..bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
zanimljivo i dojmljivo
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
visilice su mi predobreeeeeee
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
prelijepa kutija sa ćipkom i odlično raspucana, motiv odlično uklopljen ,jako lijepo
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ja ti to ne mogu reći ali mogu komentirati prekrasne radove, kutija je super a i visilice mi se sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tisuću puta sam pokušavala poslati slike u nizu i nikako da mi uspije pa ako ima tko da mi to objasni na jednostavan način bila bih beskrajno zahvalna jer mi ovo pojedinačno dugo traje i baš izgubim volju, pusa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne od one sa damskim motivom pa sve ostele! prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasna drvena škrinica, ova salveta je baš posebna s tim vezom, izgleda kao da je izvezena.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Plava kutijica nježna i lijepa!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako mi je lipa ova salveta koju si izabrala! Super!!!!
![]() Iako, moram priznat...ne vidim baš šta je u donjem dijelu ovo svijetlo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
bome vidi se vidi i još je ljepše u prirodi, stranice sam ljepila šljokićastim ljepilom, pa još dva sloja bezbojnog laka i šare dolaze do izražaja samo tako
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |